Bachelor Computerwetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Aan het TJ Smull College of Engineering krijg je een solide basis op het gebied van informatica, leren over software-ontwerp, programmeertalen en databases. Als u geïnteresseerd bent in een bepaald gebied - zoals mobiel computergebruik, informatietheorie of computernetwerken - kunt u kiezen uit verschillende cursussen op een hoger niveau in deze gebieden.

Ons academisch programma is streng. Verwacht hard te werken en te worden uitgedaagd. We bieden echter een ondersteunende en samenwerkingsomgeving. Je professoren en medestudenten op de universiteit worden je vrienden en familie. Je hebt de mogelijkheid om in contact te komen met ONU alumni en zij zullen je helpen slagen en deuren voor je openen.

Je informatica-opleiding combineert cursussen met praktische, echte leerervaringen. Je werkt al in je eerste jaar aan teams om problemen voor echte klanten op te lossen. Je zult de kennis die je in de klas leert toepassen, maar nog belangrijker, je hebt de mogelijkheid om vaardigheden aan te scherpen in leiderschap, teamwerk, creativiteit en ondernemerschap. Deze vaardigheden helpen je een baan te vinden en die promotie binnen te halen.

Na je afstuderen ben je klaar voor alles wat de toekomst in petto heeft, of het nu gaat om het afweren van aanvallen van computerhackers, het ontwikkelen van modellerings- en simulatiesoftware of zelfs het opstarten van je eigen bedrijf!

107037_13.jpg

Concurreren om te winnen

Sterke ervaringsleren kansen in overvloed in competities zoals de Association of Computing Machinery (ACM) Programming Contest, die teams van studenten uitdaagt om specifieke computerproblemen op te lossen en deze oplossingen in te dienen als programma's geschreven in C, C of Java. Daarnaast kunnen studenten informatica deelnemen aan andere ontwerpcompetities zoals onze jaarlijkse gridiron-matchups als onderdeel van een intercollegiaal robotvoetbaltoernooi of de Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) Micromouse-competitie. In het geval dat je je afvraagt, concurreren de Polar Bears altijd om te winnen bij deze uitdagende wedstrijden.

Solide resultaten

We hebben een plaatsingstarief van 100 procent voor studenten in coöperatieve werkgelegenheidskansen, die beginnen in het tweede semester van het juniorjaar en één jaar doorgaan. Onze studenten informatica werken samen bij Microsoft, RoviSys, Raytheon, Honda en andere bekende bedrijven. In de afgelopen vijf jaar heeft 96 procent van onze majors op het gebied van informatica een voltijdbaan gevonden of binnen zes maanden na hun afstuderen aan de graduate school ingeschreven.

107033_4.jpg

Leerresultaten

Programma educatieve doelstellingen: Afgestudeerden van het computerwetenschappenprogramma worden geacht de volgende kenmerken te behalen:

 • Succes in hun gekozen carrière.
 • Betrokkenheid bij voortdurende professionele ontwikkeling.
 • Effectiviteit in communicatie met zowel binnen als buiten de informatica.
 • Een aanleg voor het uitoefenen van de professionele, ethische en morele verantwoordelijkheden van computerwetenschappers.
 • Bereidheid om uitdagende opdrachten en verantwoordelijkheden te accepteren.

Resultaten van studenten: Tegen de tijd dat ze afstuderen, hebben studenten met een hoofdvak in de informatica:

 • Een vermogen om complexe technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen door principes van engineering, wetenschap en wiskunde toe te passen
 • Het vermogen om technisch ontwerp toe te passen om oplossingen te produceren die aan specifieke behoeften voldoen, rekening houdend met de volksgezondheid, veiligheid en welzijn, en met wereldwijde, culturele, sociale, ecologische en economische factoren
 • Een vermogen om effectief te communiceren met verschillende doelgroepen
 • Het vermogen om ethische en professionele verantwoordelijkheden in technische situaties te herkennen en gefundeerde oordelen te vormen, waarbij rekening moet worden gehouden met de impact van technische oplossingen in mondiale, economische, ecologische en maatschappelijke context
 • Het vermogen om effectief te functioneren in een team waarvan de leden samen leiderschap bieden, een collaboratieve en inclusieve omgeving creëren, doelen stellen, taken plannen en doelen halen
 • Het vermogen om geschikte experimenten te ontwikkelen en uit te voeren, gegevens te analyseren en te interpreteren en gebruik te maken van technisch inzicht om conclusies te trekken
 • Het vermogen om nieuwe kennis te verwerven en toe te passen waar nodig, met behulp van geschikte leerstrategieën.

Accreditatie: De graad van Bachelor of Science in de informatica is geaccrediteerd door de Computing Accreditation Commission van ABET.

107032_3.jpg

Betrokken raken

In het College of Engineering hebben we verschillende actieve en bekroonde studentenorganisaties. Door deelname aan een of meer van deze groepen krijgt u de gelegenheid om te netwerken, een leider te zijn, levenslange vrienden te maken, kennis op te doen over uw gekozen beroep, vrijwilligerswerk, reizen naar regionale en nationale conferenties en meer.

Joint Engineering Council (JEC)

Deze groep vertegenwoordigt het studieorgaan van het College of Engineering. Leden werken nauw samen met de decaan van het College of Engineering, de faculteit en onze studentenorganisaties. Het doel is om meer samenwerking en communicatie tussen alle groepen te cultiveren.

Polar Robotics Club

Deze groep studenten ontwerpt en bouwt meerdere robotvoetbalspelers (quarterbacks, centra, linemen, hardlopen, brede ontvangers en een kicker) om te concurreren in een jaarlijkse robotica voetbalmatchup tegen niet-gegradueerde technische studenten van de Universiteit van Notre Dame.

Innovators of Ohio Northern (ION)

Deze nieuwe groep is bedoeld voor innovatieve studenten die geïnteresseerd zijn in fysieke ruimte en design. De focus van de groep ligt op het verbeteren van de fysieke omgevingen waarin studenten op de campus leren.

Upsilon Pi Epsilon

Deze ere erkent uitzonderlijk talent op het gebied van informatica, bevordert een hoge studiebeurs en moedigt individuele bijdragen aan de maatschappij aan via informatica.

Phi Sigma Rho

Deze groep is een sociale vrouwenclub voor vrouwen in engineering of technische technologie. Zusters ontwikkelen de hoogste standaard van persoonlijke integriteit, streven naar academische excellentie en bouwen vriendschappen op die een leven lang meegaan.

Association for Computing Machinery (ACM)

Deze professionele organisatie bevordert de vooruitgang en uitwisseling van informatie op het gebied van informatica. Leden hebben toegang tot de nieuwste publicaties en online bronnen om up-to-date te blijven in de snel veranderende wereld van computing.

Society of Women Engineers (SWE)

Deze professionele organisatie staat open voor mannelijke en vrouwelijke ingenieurs die zich inzetten voor het bekend maken van de behoefte aan meer vrouwelijke ingenieurs en voor het aanmoedigen van jonge vrouwen om te overwegen hoofdvak engineering te volgen. ONU hoofdstuk van ONU biedt ondersteuning aan haar vrouwelijke studenten en organiseert sociale activiteiten.

leerplan

Je hebt 128 credit-uren nodig om je Bachelor of Science (BS) in informatica te behalen. We moedigen u aan om uw keuzetijd te gebruiken om een minderjarige van uw keuze of een concentratie in robotica na te streven die aansluit bij uw interesses en passies.

107027_106848_11.jpg

Onze afgestudeerden maken een verschil over de hele wereld

Of u nu direct na het afstuderen in dienst treedt of uw opleiding voortzet op de graduate school, het Smull College of Engineering bereidt u voor op succes.

126477_logos06.png

Denk succes

"Mijn tijd bij ONU bereidde me voor op de besluitvorming en het oplossen van problemen die ik op de werkplek tegenkom. De wetenschap dat ik betrokken ben bij het creëren van innovatie en verandering in de gezondheidszorg is lonend en geeft me een passie om te komen werken."

Erin Radigan, BS '14

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Lees meer

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Lees Minder