Bachelor - Computing & IT

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

TECHNOLOGIE maakt alles WERK

Computing and IT hebben een intrinsiek onderdeel van alles wat we doen geworden. Als u de manier waarop we communiceren, socialiseren, zaken te doen of gewoon te gaan over ons dagelijks leven te overwegen, is het gemakkelijk om de voordelen te waarderen - en het belang - van de technologie.

Als innovaties blijven toenemen en evolueren, zijn meer en meer IT-professionals nodig. Carrièremogelijkheden in de tech wereld zonder grenzen. U kunt een bijdrage leveren in veel gebieden, terwijl het maken van je eigen werk zinvol en de moeite waard, waar je ook kiest.

Als u interesse heeft voor het oplossen van multi-dimensionale problemen die verbeelding en gedegen technische kennis, kunnen wij u helpen uw toekomst op te bouwen in deze goed betaalde veld.

Geprogrammeerd voor SUCCES

Verwerven goed inzetbare vaardigheden door middel van onze branche-specifieke curriculum. INTI werkt samen met de beste IT-leveranciers, waardoor u toegang tot geavanceerde technologieën, expertise en professionele certificering inhoud. Je zal goed worden voorbereid, zelfs voordat je afstudeert.

LOOPBAANONTWIKKELING
Bij INTI, plaatsen we u in het middelpunt van onze hoogwaardige leerervaringen. Het curriculum is ontworpen om innovatieve ideeën en een globale mentaliteit te voeden, met behulp van "Project-based learning 'en' problem-based learning" benaderingen.

Je werkt aan projecten ontworpen om vaardigheden te kweken voor het oplossen van problemen, analyse, communicatie, teamwork en project management. Tijdens deze activiteiten, zal u het ontwerp-oplossingen en verbeteren van samenwerkingsverbanden. Dit bereidt u voor de werkgelegenheid en een leven lang leren.

Blootstelling aan de laatste innovaties
Door deel te nemen in de ICT gebeurtenissen en IT-gerelateerde competities door de Maleisië Multimedia Development Corporation (mdec) georganiseerd of goedgekeurd, krijg je jezelf uit te dagen, te verbeteren uw creativiteit en voeden je geest een ervaren IT-professional te zijn. Dit is in lijn met de visie van het transformeren van Maleisië in een kenniseconomie van de regering.

Partnerschap met Coventry University
Onze Computing & IT programma's worden aangeboden in samenwerking met en gevalideerd door de Coventry University, UK.

Real-industrie training
Het INTI Internship programma biedt waardevolle werkervaring die je voorbereidt voor de werkgelegenheid als je afgestudeerd bent. Past INTI studenten hebben geïnterneerd bij multinationals als Sony, Ricoh, Advanced Micro Devices Global Services, Western Digital, Unisem, Samsung, ON Semiconductor, Profi tera, PricewaterhouseCoopers en nog veel meer.

Samenwerking met IT-leiders

IBM
INTI International University en IBM Maleisië hebben een alliantie op basis van Software Career Training (SCT) programma van IBM's gesmeed, waardoor INTI de eerste particuliere universiteit in Maleisië op een IBM Education Partner geworden. Als u een Masters Degree of programma na te streven op INTI, hebt u toegang tot resources, geavanceerde technologieën, best practices en zakelijke oplossingen van IBM, een van 's werelds top-technologische bedrijven.

IBM's SCT programma zal u helpen begrijpen IT-infrastructuur, zoals Service Oriented Architecture (SOA) en de nieuwste technologieën van IBM's software aanbod. Je zal afstuderen met een hoge kwaliteit en bekende Maleisische kwalificatie van INTI evenals een internationale IBM professionele certificering, waardoor u een voorsprong op de arbeidsmarkt.

CISCO
INTI International University heeft samengewerkt met Cisco Networking Academy sinds 2006. Door de integratie van de CCNA en CCNA Wireless syllabus in onze opleiding, we ervoor zorgen dat u de vaardigheden voor het ontwerpen en beheren van middelgrote netwerken. Het bevat ook een pad voor vooruitgang in de professionele certificeringen zoals CCNP en CCIE, waardoor je een doelwit voor werkgevers.

SUSE NOVELL
SUSE is de toonaangevende leverancier van Linux bedrijfsoplossingen. Linux is het meest interoperabele platform voor bedrijfskritische computing, waardoor duizenden organisaties over de hele wereld hankelijk confi leveren berekenen van diensten in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen.

Als aangewezen Novell Academic Training Partner (NATP), zal INTI International University de Novell Linux certificering curriculum in onze cursussen en studenten die zich inschrijven voor deze modules kunnen zitten voor Novell Certified Linux certificaten uitgereikt door Novell, USA zal insluiten. SAP Een speciale hosting service krijgt u toegang tot SAP-systemen voor hands-on leerervaring onder een vrije software licentie. En om gelijke tred te houden met de evoluerende tech trends, train-the-trainer faculteit workshops zorgen ervoor dat uw docenten hebben altijd de meest actuele SAP kennis.

U profiteert van technische expertise van SAP, evenals haar kennis van geïntegreerde bedrijfsprocessen en best practices. U krijgt ook de blootstelling industrie met klanten en partners van SAP via stages en de industrie projecten. Dit geeft u meer professionele waarde voor het personeel.

Buiten het klaslokaal

INTERNATIONAL Gastdocenten
Wij nodigen regelmatig gerenommeerde hoogleraren en docenten van onze partner universiteiten en de Laureate netwerk om hun rijkdom aan kennis, expertise en ervaring met INTI studenten delen. Via hen kunnen studenten internationale industrie inzichten en mondiale bewustwording te krijgen.

BEMOEDIGENDE innovatieve geesten
"Het forum maakte me zien de dingen in een ander licht. Mensen zijn vaak bang om te doen wat anderen beschouwen als abnormaal of ongebruikelijk, omdat een angst om beoordeeld. Gedurende het forum, uit alle geweldige sprekers, heb ik geleerd dat arrest bewijst dat je eigenlijk iets dat anderen niet durven te doen, en dat is in wezen wat een vernieuwer betekent. "- Nico Mulyawan, een Master in Business Information Technology student, die INTI vertegenwoordigd op het World Innovation Forum in Mexico

EXCURSIES
IBM dW Live op IBM Campus - Worklight

Tijdens dit evenement, leren de studenten te ontwikkelen en beheren van mobiele applicaties met IBM Worklight. Dit evenement wordt uitgelegd hoe:

 • IBM brengt belangrijke mobiele mogelijkheden in een enkel geïntegreerd pakket dat een volledige reeks van uitdagingen en kansen, met inbegrip van mobiele applicatie-ontwikkeling, applicatie-connectiviteit en het beheer van adressen bij elkaar.
 • IBM Worklight wordt gebruikt voor het ontwikkelen, testen en implementeren van cross-platform mobiele applicaties.

WERKGEVER PROJECTEN
In de afgelopen jaren hebben meer dan 80 top bedrijven komen aan boord van dit unieke initiatief INTI. Deze projecten kunnen onze studenten om te werken aan echte zakelijke kwesties, waardoor ze een dieper onderdompeling in het gebied van hun keuze.

programma's Aangeboden

 • 3 + 0 Bachelor of Science (Hons) in Computer Science in samenwerking met de Universiteit van Coventry
 • 3 + 0 Bachelor of Science (Hons) in Computing in samenwerking met de Universiteit van Coventry
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - In samenwerking met Coventry University
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - Specialisatie in Netwerk en Mobile Computing door INTI International University in samenwerking met de Universiteit van Coventry
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - Specialisatie in Network Security door INTI International University in samenwerking met de Universiteit van Coventry
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - Specialisatie in Software Engineering door INTI International University in samenwerking met de Universiteit van Coventry
 • Bachelor of Information Technology (Hons) - In samenwerking met Coventry University
 • Bachelor of Information Technology (Hons) - Specialisatie in Business Intelligence door INTI International University in samenwerking met de Universiteit van Coventry
 • Bachelor in de informatica (UOW Programme)
 • Bachelor of Information Technology (UOW Programme)
 • Diploma in de Informatie & Communicatie Technologie
 • Foundation in Business Information Technology
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and ... Lees meer

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and fastest growing global network of private universities that provides INTI with access to global resources, best practices, teaching methods, international faculty and management tools that are truly world class. Lees Minder
Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Kuala Lumpur , George Town , Nilai , Subang Jaya + 7 Meer Minder