Bachelor Culturele Studies

Leuphana University of Luneburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Culturele Studies

Leuphana University of Luneburg

MAJOR

De diversiteit Bachelor Culturele Studies en verschillende perspectieven zijn nodig. Als student van de culturele studies te maken met diverse aspecten van de cultuur. Dit kan gebeuren in een lezing over architectuur als in de lectuur van filosofische teksten of in een seminar over tv-serie. In Culturele Studies kies je eigen interessegebieden en jaag die met passie.

ONLINE AANVRAAG

De online applicatie is beschikbaar vanaf half mei 2015. Ontdek op voorhand over de toelatingseisen en de specifieke toelatingsprocedure bij Leuphana College.

BACHELOR culturele studies STUDIE

Wat zijn Cultural Studies? Traditionele disciplines omgaan met vaak een eng gedefinieerde gebied. De culturele wetenschappen deal, echter met zulke verschillende dingen zoals kunst, muziek, literatuur, bouwcultuur, dans, theater, traditionele en nieuwe media, hoge en populaire cultuur.

Bovendien ondertekenen systemen, waarden en denkstijlen zijn besproken, evenals manieren van leven en vormen van de praktijk van individuen, groepen of zelfs hele samenlevingen. Niet alleen de communicatie, consensus en gedeelde waarden vinden hun aandacht, maar ook de symbolische kracht, afwijkende meningen en kritiek. Historische analyse voor hen net zo belangrijk als aanwezige gerelateerde diagnoses.

Overschrijding dicht functionele grenzen zijn dus constitutief van culturele studies. Daarom worden culturele studies vragen en problemen met het kenmerk dat ze zullen worden beantwoord in het licht van verschillende hoeken. Als student van de culturele studies, dus je leert van het eerste semester om dingen te zien vanuit meerdere perspectieven.

Wie moet Culturele Studies studeren?

Je moet studeren culturele studies in Lüneburg, als u:

  • Die geïnteresseerd zijn in cultuur, intellectuele uitdagingen en innovaties
  • zijn dynamisch en later op cultureel gebied, waarin onafhankelijke optreden is van belang, actief willen zijn
  • kan niet alleen geïnteresseerd in een onderwerp en / of een wetenschappelijke discipline, maar geïnspireerd worden om te werken aan problemen uit verschillende gebieden
  • Geïnteresseerd zijn in een productieve dialoog met docenten en studenten, bespreken de problemen op heel verschillende disciplinaire achtergrond
  • een gedegen professionele en methodologische opleiding willen in een uitsparing te krijgen zonder de voet en uitsluitend beperken op de werkgelegenheid met dit ene gebied
  • in een bachelor's degree om zelfstandig te studeren en zelfbepaald
  • willen meedoen met de uitdaging van het uitzoeken welke gebieden van culturele studies je gepassioneerd over te krijgen

CULTURELE Studies aan de Universiteit Leuphana LÜNEBURGER

De studie van culturele studies in Lüneburg biedt - in tegenstelling tot veel "verschulte" undergraduate programma's - van meet af aan de mogelijkheid van het vormen van eigen prioriteiten en volgens uw eigen belangen accenten.

Als student van de culturele studies u kiezen voor een van de vele grote cursussen waarin een gedegen technische opleiding plaatsvindt. Een groter aantal aanvullende modules kunnen worden gecombineerd uit het hele spectrum van professionele culturele studies vrij met uw gekozen specialisatie. Verplicht voor alle studenten, echter, is de Culturele Studies kerngebied.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Duitsland - Lüneburg, Nedersaksen
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Duitsland - Lüneburg, Nedersaksen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan