Bachelor diploma in bedrijfskunde met een specialisatie in ondernemerschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Degree-overzicht

De AUS Bachelor of Science in Bedrijfskunde met een specialisatie in Ondernemerschap combineert theoretisch leren met relevante, echte zakelijke problemen om studenten de vaardigheden en het inzicht te geven in belangrijke kwesties die dagelijks van invloed zijn op bedrijven. Het op maat gemaakte cursuswerk en de studentgerichte benadering onderscheidden de AUS-graad van zaken. Het doel van dit programma is om studenten vertrouwen te geven van de geleerde kennis en verworven vaardigheden om hun carrière een boost te geven of ondernemerschap na te streven in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Waarom Zwitserland
 • 2017 meest innovatieve land ter wereld
 • "Zwitserland leidt voor het zevende opeenvolgende jaar de ranglijst"
 • "De top 10 in de Global Innovation Index Switzerland heeft voor het zevende achtereenvolgende jaar de nummer 1-positie in de GII behaald. Het heeft deze toppositie sinds 2011 behouden, evenals zijn nummer 1-positie in de Innovation Output Sub-Index en in de pijler voor kennis- en technologieoutput sinds 2012 "
 • Canton de Vaud nummer 1 voor durfkapitaal in Zwitserland
 • Meer dan de helft van het totale geïnvesteerde bedrag stroomde naar dit kanton. Op Vaud gebaseerde startups genereerden meer dan CHF 460 miljoen

Waarom een AUS-diploma

Kleine klassen

AUS 'toewijding aan de ultieme studentenervaring omvat het juiste aantal faculteitsleden om kleine klassen te garanderen en de daaropvolgende persoonlijke ondersteuning aan studenten in en buiten het klaslokaal. Kleine klassen zorgen voor volledige betrokkenheid bij de professor die het leerproces leidt, evenals medestudenten met een scala aan professionele en culturele achtergronden.

Op maat gemaakt

AUS biedt onderwijs op maat, met praktische en theoretische cursussen, die relevant zijn voor de huidige markt. Het zeer gemotiveerde en ambitieuze personeel en de administratie van AUS geven prioriteit aan de nieuwste zakelijke onderwerpen en zijn toegewijd aan de academische en persoonlijke ontwikkeling van studenten. Ze werken nauw samen op individuele basis om hen te helpen hun carrièredoelstellingen te bereiken.

Realistische inzichten

Volledige toegang tot verschillende databases zoals EBSCO, ProQuest, Financial Times en andere diensten zijn beschikbaar op en buiten de campus, samen met toegang tot academische en industriële experts, en via een curriculum gevormd door huidig onderzoek en professionele praktijk om uw loopbaanontwikkeling te maximaliseren.

Netwerk

Een internationale, multiculturele omgeving gevestigd in Zwitserland, AUS is een van de toonaangevende bedrijfsuniversiteiten van Zwitserland gelegen in La Tour-de-Peilz aan de prachtige oevers van het Meer van Genève en heeft het voorrecht om bedrijven zoals organisaties zoals Nestlé, Hublot, de Verenigde Naties en het Internationaal Olympisch Comité op gemakkelijke reisafstand van de campus.

Praktisch en relevant

Een organisatie die carrière combineert met theorie en praktische ervaring. AUS zet zich in voor de opleiding en ontwikkeling van zijn studenten en stelt hen in staat het loopbaantraject te volgen dat het beste bij hen past.

Internationale erkenning

De steun van AUS door internationaal erkende en sterke lokale organisaties biedt de studenten kwaliteitsgarantie op het gebied van onderwijs. Het wordt erkend als universiteit door meerdere accreditatie-instellingen, waaronder de Amerikaanse International Accreditation Council for Business Education (IABCE) en de European Council for Business Education (ECBE). Het behoort ook tot de Zwitsers-Amerikaanse Kamer van Koophandel, FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées, AVDEP - Association Vaudoise des Ecoles Privées evenals Promove.

Wat je leert

De vaardigheden verwerven die u nodig hebt om te slagen.

De wil om de kennis op te doen om een ondernemer te worden, is een belangrijk kenmerk van deze generatie studenten. Verder is de gemiddelde levensduur van een S

Onze leraren zijn betrokken bij ondernemerschap, hetzij als voormalige start-up makers of als coachende start-ups in lokale en internationale start-up versnellers en multinationale ondernemingen.

De graad begint met vijf fundamentele cursussen. Deze worden gevolgd door kerncursussen die studenten een goed inzicht geven in de basisprincipes van het bedrijfsleven, zoals financiën, economie, marketing en ondernemerschap. Studenten kunnen actuele cursussen selecteren om hun diploma aan te passen.

Om een diploma te behalen, moeten studenten het volgende voltooien:
 • 5 basis modules / cursussen
 • 24 kernmodules / cursussen
 • 12 gespecialiseerde modules / cursussen
 • Stage of Capstone-project

Cursussen worden geselecteerd door de administratie, afhankelijk van verzoeken van studenten en de beschikbaarheid van faculteiten en omvatten onderwerpen zoals economie, management, rechten en marketingprincipes. Kijk regelmatig op onze cursuswebpagina's voor de meest uitgebreide en actuele informatie.

Waarom AUS?

De focus van de universiteit is om je vaardigheden te ontwikkelen en je vooral te begeleiden bij het verkrijgen van het zelfvertrouwen en de houding waarmee je als ondernemer kunt slagen.

Dit wordt bereikt door elke student zijn project tijdens zijn studie te laten ontwikkelen en feedback te krijgen van docenten en specialisten, ter bevordering van Student Sandbox en Business Labs.

Het programma omvat cursussen zoals Lean Startup Approach, Succesvol innoveren, Entrepreneurial Finance en Crowd Funding, Pitching your Startup.

De bijbehorende cursussen zijn:

 • Kritisch en creatief denken
 • Financiering van nieuwe ondernemingen
 • Ondernemerschap en innovatie
 • Public relations en netwerkvaardigheden
 • De psychologie van creativiteit
 • Leiderschap in het bedrijfsleven
 • Leiderschap en teambuilding
 • Besluitvorming

Academische kalender

Het academische jaar begint meestal in september en eindigt in juli met drie academische termen (herfst, winter en lente) tijdens deze periode. Elke termijn omvat elf weken studie, plus één week examens. Examenperiodes vinden meestal plaats in het midden en aan het einde van elke termijn. Vakantieperiodes treden meestal op in december en het voorjaar. De lange zomervakantie is in juli / augustus.

Termijnen

Herfst seizoen
 • Cursussen: september - december
 • Vakantie: winterstop: 4 weken
Winter termijn
 • Cursussen: januari - maart
 • Vakantie: voorjaarsvakantie: 2 weken
Lente kwartaal
 • Cursussen: april - juli
 • Vakantie: zomervakantie: 10 weken

Bachelorgraadseisen

Het verlenen van een BSBA-graad aan de American University in Switzerland van AUS American University in Switzerland volgt alleen nadat aan de volgende vereisten is voldaan:

 • Academische kredietvereisten;
 • Academische prestatie-eisen (Cumulatieve GPA van 2.0.);
 • Aanwezigheidsvereisten en ingezetenschapsvereisten.

Bovendien moeten alle openstaande rekeningen worden afgerekend met de administratie vóór het afstuderen.

Credits overboeken

Overdrachtskredieten kunnen worden aanvaard van andere erkende hogescholen en universiteiten voor die cursussen die van toepassing zijn op de programma's van AUS. Advanced Placement (AP) -credits verkregen op het niveau van de middelbare school kunnen worden toegepast op een bachelorprogramma. Overdrachtskredieten kunnen alleen worden toegekend voor een graad C (75%) of hoger. Alle afstudeerders moeten ten minste de helft van hun academische kredietbehoeften bij AUS voltooien.

Hoe aan te vragen

De American University in Switzerland zal alle voltooide aanvragen in overweging nemen en zal binnen een redelijke termijn contact opnemen met aanvragers, zodra een beslissing is genomen. Toelating tot AUS is echter onderworpen aan een beperkt aantal inschrijvingen; het is daarom mogelijk dat niet alle gekwalificeerde aanvragers altijd worden geaccepteerd. In dergelijke gevallen accepteert de Amerikaanse universiteit van Zwitserland die met de sterkste kwalificaties en potentieel.

Alle aanvragers moeten een uitstekende academische staat aantonen die hun potentieel voor succes in een bepaald vakgebied aangeeft en de volgende AUS-toelatingsprocedures voltooien.

Toelatingseisen

Toegang tot de bacheloropleiding vereist voltooiing en afstuderen op het niveau van de middelbare school van een erkende instelling. AUS kan een of meer toelatingsexamens afnemen om te bepalen of een kandidaat voldoet aan de minimale programmavereisten, terwijl AUS mogelijk aanvullende basiscursussen vereist voor studenten die een aantal basisprincipes van bedrijfsbeheer missen.

Toelatingseisen

De toelatingseisen voor alle aanvragers omvatten het ingevulde aanvraagformulier en de verschuldigde kosten naast de hieronder vermelde documenten. De aanvrager moet ervoor zorgen dat deze documenten tijdig naar AUS School of Business worden verzonden voordat een studie begint.

 • Aanvraag aanvraagformulier
 • Ingevuld en ondertekend aanvraagformulier indienen
 • Foto's: Zes (6) foto's op paspoortformaat moeten worden bijgevoegd bij het aanvraagformulier dat bij AUS wordt ingediend. De meeste van deze foto's zijn vereist door de lokale autoriteiten en voor studentenvisa.
 • Aanbevelingen: Twee (2) vertrouwelijke aanbevelingsbrieven van instructeurs of werkgevers die bekend zijn met de eerdere prestaties van de aanvrager moeten rechtstreeks naar AUS worden gestuurd. Gecertificeerde vertalingen moeten ook worden ingediend voor alle brieven die niet in het Engels zijn.
 • CV of CV: een kort schriftelijk overzicht van de sterke punten en prestaties van de aanvrager. Vermeld persoonlijke gegevens, opleiding, werkervaring, andere kwalificaties en loopbaanverwachtingen.
 • Afschriften: Aanvragers moeten officiële afschriften indienen voor al het toepasselijke academische werk dat in de afgelopen vijf (5) jaar aan instellingen op secundair of universitair niveau is gedaan. Afschriften moeten rechtstreeks door de instellingen naar AUS worden verzonden. Gecertificeerde vertalingen moeten ook worden ingediend voor alle documenten die niet in het Engels zijn.
 • Motivatiebrief: het essay of de motivatiebrief moet minimaal 500 woorden lang zijn. Je moet het verhaal vertellen van je academische ontwikkeling en alle andere werkervaring die je hebt opgedaan in een first-person verhaal. U moet uitleggen waarom u solliciteert en hoe u verwacht dat AUS uw huidige carrièredoelen verder verbetert.
 • Taalvaardigheid: Taalvaardigheid wordt normaal gesproken erkend als studenten aan een van de volgende voorwaarden hebben voldaan:
  • een. Aanwezigheid gedurende ten minste drie recente volledige jaren van studie in een instelling waar de enige voertaal Engels is
  • b. Standaardniveau of hoger behalen in het International Baccalaureate (IB).
 • Als geen van deze voorwaarden van toepassing is, moet het Engels worden aangetoond door de juiste score te behalen op een van de volgende punten:
 • Minimaal 550 scores in een test van Engels als vreemde taal (TOEFL). Ten minste een 6,0 score in een International English Language Testing System (IELTS).
 • Een aanvraag moet al deze items bevatten om in aanmerking te komen voor het toelatingsproces.
aanmeldingsdeadlines

AUS werkt op doorlopende toelatingsbasis, waarbij vereist is dat volledig ingevuld aanvraagmateriaal, evenals alle academische gegevens en de toepasselijke vergoeding, uiterlijk 10 weken voor het begin van de looptijd door AUS worden ontvangen. Indien geaccepteerd, ontvang je een officiële acceptatiebrief en een uitnodiging om je in te schrijven. Op dit moment wordt u ook geïnformeerd over eventuele aanvullende informatie die moet worden verstrekt om uw bestand aan te vullen. Een betalingsschema van het verschuldigde collegegeld en het verschuldigde collegegeld wordt vermeld in de aanbiedingsbrief die binnen de acceptatieverklaring wordt verzonden.

Collegegeld

 • 3-jarig programma
 • Registratiekosten: CHF 3.500
 • 1e jaar collegegeld: CHF 24.000
 • 2e jaar collegegeld: CHF 24.000
 • 3e jaar collegegeld: CHF 24.000
 • Totaal: CHF 75.500

* Alle prijzen zijn in Zwitserse Franken (CHF)

* Collegegeld en kosten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd

Studenten dienen een aantal extra uitgaven te verwachten, die niet door het collegegeld worden gedekt en apart moeten worden verantwoord. Extra kosten kunnen zijn:

 • Ziektekostenverzekering
 • accommodatie
 • vervoer
 • Sociale activiteiten / reizen
 • Fotokopieerkosten

Alle kosten zijn genoteerd in CHF (Zwitserse Franken). Omdat AUS - de American University in Switzerland een particuliere instelling is, betalen alle studenten dezelfde kosten, ongeacht hun nationaliteit. De vergoedingen worden van tijd tot tijd herzien en kunnen afwijken van de vermelde tarieven.

De universiteit behoudt zich het recht voor om indien nodig wijzigingen of aanpassingen aan te brengen.

Hoe te betalen

Aanvraag- en registratiekosten moeten worden betaald vóór het visumaanvraagproces. Het collegegeld moet minimaal twee weken voor de startdatum van het academische programma worden betaald. Als de betaling niet is voltooid, kunt u zich niet inschrijven en klassen starten totdat de betaling is voltooid. Betalingen kunnen worden gedaan via overschrijving of in persoon. Een student wordt pas volledig geregistreerd als de volledige betaling is ontvangen. Collegegeld en diensten kunnen worden ingetrokken in geval van niet-betaling.

Teruggavebeleid

Als u met een studieprogramma begint en zich vervolgens wilt terugtrekken, moet u de administratie hiervan schriftelijk op de hoogte stellen. Eventuele terugbetaling vindt plaats volgens ons restitutiebeleid.

Opmerking: dit proces kan enkele maanden duren.

Beurzen

AUS biedt een aantal beurzen en beurzen aan om u te helpen bij uw opleiding. Meer informatie kan rechtstreeks van ons Administratieteam worden verzameld.

Carrièremogelijkheden

 • Je eigen startup opzetten: cursussen in verband met ondernemerschap inspireren studenten die hun droom willen nastreven om hun eigen bedrijf op te zetten. Het uitgebreide netwerk van AUS biedt verder de juiste verbindingen die studenten nodig hebben om hun ideeën succesvol te kunnen lanceren.
 • Deelnemen aan startups: de AUS-graad met een specialisatie in ondernemerschap bereidt studenten voor op de tools, vaardigheden en het netwerk die ze nodig hebben om lid te worden van bestaande startups.
 • Bedrijfsadviseur: cursussen gecombineerd met praktische ervaring zijn bedoeld om de tools en vaardigheden te bieden die studenten helpen om hiaten in de markt beter te identificeren en waar ze bedrijven kunnen helpen bloeien.
 • Werken in de verkoop: verkopers zijn de belangrijkste personen die de producten van een bedrijf verkopen. Wij bieden u de vaardigheden die u nodig hebt om elk bedrijf te vertegenwoordigen en te beheren.
 • En nog veel meer.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful sho ... Lees meer

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful shores of Lake Geneva close to the Olympic Capital Lausanne, and Geneva, the center for diplomacy. Throughout its 45-year history, AUS has prepared international business students with the knowledge, tools, and training of today to be a positive contributor to the general management of any business organization of tomorrow. Offering tailored education in an international and multicultural environment, with practical and theoretical courses, which are relevant for today’s market, AUS has a new, dynamic and ambitious staff providing a personal approach – both in the classroom and outside of the school – for all students. Lees Minder
La Tour-de-Peilz