Bachelor digitale marketing management

Campus M21

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor digitale marketing management

Campus M21

Studie: Digital Marketing Management

DE STUDIE RICHTING DIGITAL HANDEL IN CURSUS DIGITAL BUSINESS MANAGEMENT: zij aan zij met DE KLANT u zin ​​moderne digitale marketing? Ze zijn gefascineerd door de mogelijkheden van nieuwe media? Je bent een creatieve geest met onconventionele ideeën? Maak dan gebruik van de mogelijkheden van digitalisering en maken van de marketing van de toekomst. Google, Facebook en Amazon te laten zien vandaag wat alles mogelijk is. Omdat de benadering van de klant op basis van de "gieter", was gisteren. Digital Marketing Manager opereren-Data-based marketing en leren zo de individuele behoeften van hun klanten te leren kennen. Met deze kennis ontwikkelen ze op maat gesneden marketing concepten en implementeren van innovatieve business ideeën in de digitale omgeving.

Oefen met sterke merken

De studies Digital Marketing Management aan Campus M21 is praktisch. Onze studenten ontwikkelen met professionals in het veld sterke concepten en campagnes. Partners zijn onder andere BMW, adidas, Google of Zalando. In de echte praktijk projecten die tellen. Simulatie games zijn niet genoeg! De 12-weekse stage in organisaties of bedrijven is vaak de sleutel tot een carrière te beginnen.

Studies en inhoud

Studiegroepen in grootte van de klas, het leren van de praktijk met gemotiveerde leerkrachten, persoonlijke benadering en duidelijke structuren, een moderne campus in een geweldige locatie - zo maakt het bestuderen van plezier en brengt een hoop. Na geaccrediteerd volgens de internationale normen Bachelor of Arts in Digital Marketing, kunt u de meester te maken. De actie is voor u open. Met passie gaan onze studenten alle zaken met betrekking tot digitale marketing door: Wat marketing mogelijkheden van deze 360 ​​graden klantbeeld? Hoe kunnen bedrijven verrassen hun klanten met een individuele aanbiedingen? Hoe kan de nieuwe auto met digitale productie in de showroom "monster" te worden gedreven?

De studies omvatten:

De bacheloropleiding duurt zes semesters en bestaat uit verschillende studies modules. Voor elke module ontvang je studiepunten (ECTS). Een totaal van 180 studiepunten kan worden bereikt. Na de succesvolle afronding zal worden beloond met een openbare universiteit u de Bachelor of Arts (BA).

Studie en Examenregeling

Gekozen Cursus Inhoud:

 • digitale communicatie
 • -Data Driven Marketing
 • Cross-media marketing
 • speciale marketing
 • brand management
 • VBI & Information Design II
 • bijzondere wet
 • economische informatica
 • Bedrijfsmanagement
 • Corporate governance en communicatie

Carrièremogelijkheden

Digitale marketing maakt het mogelijk individuele marketing elke klant. Bedrijven kunnen nauwkeurig communiceren met hun klanten - afhankelijk van hun behoeften en voorkeuren. De digitale marketing vereist creatieve en professionele marketing concepten. Bij het bestuderen van de voorbereiding Digital Marketing Management jezelf in spannende praktische projecten met partners uit de industrie, agentschappen en adviesbureaus voor technische en beheerstaken. U vult je studie bij een erkende internationale normen Bachelor of Arts uit. Netwerken met professionals uit de praktijk en sollicitatie coaching studeren op de campus M21 koers. Bovendien, het uitbreiden van je sociale vaardigheden op een overtuigende uitstraling. Na het bestuderen van zijn open tal van carrièremogelijkheden.

Bijvoorbeeld als:

 • Digital Marketing Manager
 • Mobile Marketing Manager
 • Brand Manager
 • TrendManager
 • Communications Manager
Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates