Bachelor digitale media

Leuphana University of Luneburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor digitale media

Leuphana University of Luneburg

Wilt u meehelpen aan de digitale toekomst? Bent u ervan overtuigd dat onze cultuur zal worden gedefinieerd en getransformeerd door digitale media? Of het nu net cultuur of de media-economie: in de digitale media bacheloropleiding vindt u de ideeën analyseren, benaderingen en geschiedenis, evenals de technische stichtingen en tools die digitale media te definiëren. Tegelijkertijd zal je ontwikkelen en implementeren van uw eigen hands-on project in video, audio, games, apps of mash ups. In de bacheloropleiding's vindt u de theoretische grondslagen van de digitale media te bestuderen, kritisch te analyseren van digitale media en testen van de toepassingen ervan in het echte leven.

STUDEREN IN DIGITAL MEDIA BACHELOR'S PROGRAMMA

De digitale media opleiding combineert een theoretisch engagement in de media studies en geschiedenis met een hands-on kennismaking met de fundamenten van de programmering en de creatieve toepassing van digitale media. In de loop van je studie, zul je academische expertise op het gebied van digitale media en beroepskwalificaties te verwerven. Je leert niet alleen over de nieuwste theorieën, analyses, hulpmiddelen en trends, maar onze goed geaard programma zal ook u de nieuwste, meest creatieve en kritische middelen te volgen en te duwen het tempo van de veranderingen in digitale media te geven.

Leuphana EN DE HAMBURG MEDIA SCHOOL

Ruwweg de helft van de cursussen worden gegeven in de Hamburg Media School met de andere helft leerde de Leuphana Universiteit van Lüneburg campus. De faculteit onderwijs in de digitale media de belangrijkste behoren tot de meer dan 100 onderzoekers van Leuphana Universiteit van Lüneburg werken aan de toekomst van digitale media. Daarom kunt u uw eigen projecten in het kader van de nieuwste internationale onderzoek. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om deel te nemen aan cursussen en evenementen waarbij 's werelds grootste geesten die zich bezighouden met het onderzoeken van de digitale cultuur.

Uw prospects met een bachelordiploma in digitale media

Of ze zijn digitale bureaus, tv-zenders, uitgeverijen of internet service providers, Leuphana en de Hamburg Media School kan tellen bijna alle van Duitslands belangrijkste media onder hun partners: dit zijn ideale omstandigheden voor een toekomstgerichte stage bij een toonaangevende media vinden bedrijf. Bent u geïnteresseerd in het werken met Duitse en internationale burgerlijke of politieke organisaties? Het Centrum voor Digitale Culturen kan deuren openen voor u hier ook! Of bent u meer geïnteresseerd in het artistieke projecten? De digitale toekomst wacht op je.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - Lüneburg, Nedersaksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Duitsland - Lüneburg, Nedersaksen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan