Bachelor diploma in de informatica

DEI College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor diploma in de informatica

DEI College

1

Computersystemen van alle soorten zijn nu een belangrijk onderdeel van ons leven, met een goed ontworpen, betrouwbare en bruikbare systemen van cruciaal belang voor het overleven van de meeste organisaties. Personeel, die kan ontwerpen, implementeren en deze steeds veranderende systemen te handhaven zijn in constante vraag. Het bestuderen op het gebied van computing is uitdagend en plezierig, en kan leiden tot een mooie carrière.

Computer Technology omvat de volgende essentiële gebieden:

 • Gebruik van computers in diverse toepassingen
 • Computer programmering en de ontwikkeling van software
 • Hardwareconfiguratie, installatie en interfacing
 • administratie netwerken en systemen

DEI College heeft een lange traditie in het hoger onderwijs het leveren van top-kwaliteit programma's aangepast aan de veranderende behoeften van onze gemeenschap. De afdeling Computing biedt een studentgerichte leerervaring in een ondersteunende academische omgeving. Onze deskundige docenten hebben commerciële en professionele achtergrond in combinatie met een aanzienlijke ervaring in het aanbieden van strenge academische ondersteuning aan alle studenten via een upgrade technologische middelen.

De programma's beschikbaar, onder de academische leiding van de betreffende universiteit, zijn:

BSc in Information Systems and Management aan de Universiteit van Londen Internationale Programma's (Lead College: LSE)

BSc in Information Systems and Management is een diploma met een internationaal tintje te stellen binnen een sterke sociaal-wetenschappelijk kader biedt een grondig begrip van hoe organisaties en samenlevingen te gebruiken en exploiteren van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën (ICT) ontwikkelt kritische vaardigheden voor een breed scala van de echte wereld beroepssituaties is een uitstekende voorbereiding op een carrière in de informatie-systemen management of management adviesbureau gespecialiseerd in IT en iS Studenten nemen twaalf eenheden, en volledig de mate binnen drie en acht jaar, het kiezen van maximaal vier nieuwe thema's per jaar.

De Lead College is het college waarvan het personeel de ontwikkeling van de leerplannen, de voorbereiding van de studie materialen, en zijn verantwoordelijk voor de beoordeling van de internationale programma's studenten.

De graad boven:

 • Na succesvolle afronding krijgen studenten een universiteit van Londen graad, diploma of certificaat.
 • De kwaliteit van de awards aan internationale programma's studenten wordt gehandhaafd op hetzelfde niveau als de standaard van de awards aan studenten die studeren aan een college van de Universiteit van Londen.
 • Het wordt erkend door de Griekse staat volgens de wet 3328 (artikel 4), die is van kracht sinds 1 april 2005

BSc (Hons) Computing - Universiteit van Northampton

Deze graad is voor u als u wilt:

 • bestuderen een up-to-date programma op het gebied van computers; relevant zijn en inspelen op de behoeften van de industrie en handel
 • ontwikkelen van uw interpersoonlijke en probleemoplossende vaardigheden, samen met de mogelijkheid om zowel zelfstandig als in groepen aanhoudende academische activiteiten te ondernemen
 • ontwikkel uw capaciteit voor wetenschappelijk onderzoek en onderzoek, waardoor het vermogen te evalueren, analyseren en synthetiseren informatie
 • het ontwikkelen van een grondige kennis van software en hardware aspecten die betrokken zijn bij de hedendaagse computer systems engineering

Carrièremogelijkheden

Als een student is veel meer dan alleen een diploma te behalen, het gaat over het begrijpen van wat je wilt bereiken met die mate en hoe u kunt uw kennis te gebruiken om echte verandering in de wereld te creëren. Of dat werkt in de publieke, private, of vrijwilligerswerk en maatschappelijke sectoren, werkgevers zeggen dat ze willen studenten die de vaardigheden die nodig zijn om complexe problemen op te lossen hebben, passen hun leren in innovatieve manieren, en articuleren hun passies op een manier dat betekent dat ze zich onderscheiden van de rest.

Deze graad zou u past als je hoopt op een carrière in de informatica, de ontwikkeling van software systemen, analyse en ontwerp, internet applicaties, netwerk engineering, mobile computing en graphics en visualisering of verdere academische studie voort te zetten.

Programma Overzicht

Deze opleiding biedt een breed scala van IT-ideeën en ontwikkelt innovatieve oplossingen voor problemen, met behulp van praktische voorbeelden om je theoretische onderbouwing te versterken en gebruik te maken van onze state of the art computerfaciliteiten. De computerindustrie wordt voortdurend groeit en is een integraal onderdeel van het dagelijks leven en bedrijven van mensen. In deze cursus leer je de wijde verstrekkende invloeden die computers en informatica technologie op de wereld, evenals de bijdrage die u in staat zijn om te brengen om toekomstige ontwikkelingen te onderzoeken.

Programma Structuur

De BSc graad bestaat uit zestien modules en een proefschrift en het is natuurlijk voltooid in 3 jaar.

Van u wordt verwacht om te studeren Computer Communications, Computer Systems, Web Development, Software Engineering, Problem Solving & programmering, Databases 1, Operating Systems, Modern Networks Group Project, Programmering van het Web, databases 2, Systems Design & Development, Media Technology, Cyber ​​Security en cryptografie, Databases 3 en Kunstmatige Intelligentie technieken.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Griekenland - Thessaloniki, Thessaloniki
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates