Bachelor diploma in stedelijk beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

HET EERSTE GRAAD OM DE STEDEN VAN DE TOEKOMST TE ONTWERPEN

Vandaag woont de helft van de wereldbevolking in steden. In 2030 zullen meer dan 70% van de wereldbevolking stedelijk zijn en 80% van de rijkdommen wereldwijd genereren. Dit maakt steden de ware motor van het wereldwijde systeem.

Deze duizelingwekkende verandering leidt tot nieuwe realiteiten, zoals samenwerkende economieën, Big Data, elektrische voertuigen, nieuwe infrastructuur, veranderingen in sociale relaties en natuurlijk veranderingen in het milieu.

Dit onmiddellijke scenario vereist professionals die de duurzame groei en ontwikkeling van steden kunnen creëren, configureren en leiden.

De Bacheloropleiding in stedelijk beheer Is in Spanje baanbrekend en speelt de opleiding van studenten uit met het volledige commando van de instrumenten die nodig zijn om digitaal beheer van het milieu te bereiken, met een holistisch beeld van steden om de stedelijke agenda te vormen.

innovatief

De bacheloropleiding in stedelijk beheer geeft u de kans om de ontwikkeling van steden voor de toekomst te leiden.

Het syllabus omvat de Urban Agenda, een nieuw concept dat past bij de specifieke behoeften van steden omdat er geen enkel model is. In deze agenda worden de ontwikkelingsplannen en duurzame ontwikkelingsplannen voor steden beschreven die gericht zijn op de verbetering van de kwaliteit van het leven dat de stedelijke bewoners bieden. U krijgt de kennis die nodig is om innovatie op verschillende vakgebieden aan te pakken. Wijziging kan alleen geleid worden door professionals die in staat zijn nieuwe groei- en managementmodellen te ontwikkelen en te ontwikkelen.

INTERNATIONALE

Een internationaal erkende kwalificatie.

De bacheloropleiding in Urban Management-syllabus omvat de Engelse taal in de eerste 3 jaar, zodat studenten hun eind-of-graadproject in het Engels kunnen uitvoeren en een internationale opleiding van 3 maanden op het werk kunnen uitvoeren. In een wereldwijde wereld, met verschillende soorten stad, is er een enorme mogelijkheid om te moderniseren, waardoor de hele wereld wereldwijd nieuwe werkgelegenheid krijgt.

INTERDISCIPLINARY

In een samenhangende wereld, waar een beslissing gevolgen heeft op andere gebieden, is het essentieel om een ​​interdisciplinaire en transversale opleiding te geven. Een opleiding die rekening houdt met nieuwe leermethoden in verschillende kennisgebieden die de ontwikkeling van steden beïnvloeden.

EEN ONE OF A-KIND PROGRAMMA

De bacheloropleiding in het stadsbestuur is een pionier in Spanje, evenals zijn multidisciplinaire leerplan, inclusief vakken uit heel verschillende scholen. De School of Architecture and Technology heeft deze leerplan opgesteld voor studenten om fundamentele wetenschappen, economie, communicatie, gezondheid en onderwijs te leren.

Het staat u in staat om internationale erkenning te verkrijgen door middel van een gezamenlijke internationale diploma en is een andere fundamentele factor bij het ontwikkelen van de internationale vooruitzichten van afgestudeerden.

De leer-by-do-methode is toegepast op projecten die transversaliteit en coworking garanderen, vaardigheden die essentieel zijn voor de huidige arbeidsmarkt.

DE HIVE (LA COLMENA)

We onderwijzen professionals die in hybriditeit kunnen omgaan en complexe werkopdrachten aanpakken.

Verkrijgen kennis buiten uw specialisatie en open uw gedachten naar de wereld en haar mogelijkheden.

Verbeter uw humanistische en ondernemende geest met vaardigheden die verband houden met interactie, solidariteit, technologie en talen.

Deel lessen met studenten uit andere graden, in een volledig multidisciplinaire omgeving.

De beste ideeën komen voort uit een begrip van de wereld, sport kan een middel vormen voor samenwerking en digitale technologieën kunnen een essentieel instrument zijn voor communicatie en onderwijs.

Het programma Hive (La Colmena) is een volledig ontwikkelde leerplan voor vier jaar in acht vakken.

mediaLab

Praktische sessies in de beste faciliteiten Een multimedia ruimte voorzien van alle middelen en technologie die momenteel in werkelijke werkplekken worden gebruikt om vanaf de eerste dag in een gesimuleerde omgeving te leren. Een creatieve fabriek om uit te vinden, te genieten en te leren. We hebben de technologie voor u om uw vaardigheden te oefenen.

 • Een tv-studio met controle kamer.
 • Netwerk multimedia kamers met de volgende software: Final Cut, Avid Media, Composer, Protools en de volledige Adobe Suite onder anderen
 • Radioteles en mengtafels.
 • HD en 4k opnameapparatuur
 • Fotokit

ON-THE-JOB TRAINING

Welke vaardigheden worden geleerd in deze graad?

Studenten die de bacheloropleiding in het stedelijk beheer hebben, kunnen vanuit een multidisciplinair standpunt uitdagingen en problemen aanpakken die door het stadsbestuur worden opgelegd.

Afgestudeerden zullen klaar zijn om de nieuwe realiteit succesvol aan te pakken.

JOUW TOEKOMST

Plaats je plaats in de toekomst van de steden

Afgestudeerden zullen klaar zijn om te werken als consultants voor particuliere bedrijven en civiele organisaties, waaronder innovatie-afdelingen, in stedelijke duurzaamheid of energie-efficiëntie voor elk type organisatie. Urban Management professionals zijn zeer ondernemend, hun eigen bedrijfsideeën ontwikkelen.

Deze graad bereidt studenten voor om de verandering in 2020 te leiden:

 • Stedelijk beheer en studies
 • Milieubeheer in steden en voorsteden
 • Ontwikkeling, beheer en promotie van publieke ruimtes
 • Communautaire sociologie, management en bemiddeling
 • Stedelijk beleid en openbaar ruimtelijk beheer
 • Stad economisch beheer
 • Geografische IT systemen en stedelijke data analyse
 • Stedelijke investeringen en financiële activiteiten
 • Zoning en stedenbouw
 • Onderwijs van stedelijk beheer
Laatst bijgewerkt op jul 2017

Over de school

At Camilo José Cela University we offer a different education. An active education that offers the possibility of living your university live to the, fullest both inside and outside the classroom for ... Lees meer

At Camilo José Cela University we offer a different education. An active education that offers the possibility of living your university live to the, fullest both inside and outside the classroom for you to become the professional you aspire to be. Lees Minder