Bachelor e-commerce en digitale retail management

Campus M21

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor e-commerce en digitale retail management

Campus M21

Studie: E-commerce & Digital Retail Management

DE STUDIE RICHTING e-commerce en retail management DIGITAL IN DE LOOP DIGITAL BUSINESS MANAGEMENT: DE TOEKOMST VAN DE HANDEL: EVERYTIME, OVERAL, alles wat je gefascineerd door te kijken naar de verandering in de wereld van winkelen? Je wilt weten wat er achter succesvolle online winkels als Amazon of Zalando? Maar wat digitale technologieën bewegen in de Agencys van Zara, IKEA, Audi & Co. te houden en onze interactieve shopping wereld als apps en slimme gadgets? E-commerce & Digital Retail Manager maken het winkelen wereld van morgen. Je hebt de felbegeerde expertise op het gebied van e-commerce, mobile commerce en online winkels. U kent de uitdagingen van de handel logistiek en de ontwikkeling van creatieve concepten voor digitale en winkels.

Oefen met sterke merken

De E-commerce & Digital Retail Management studies aan de Campus M21 is praktisch. Onze studenten ontwikkelen met professionals in het veld sterke concepten en campagnes. Partners zijn onder andere Swarovski, adidas, Microsoft of het Agentschap WHITE, bedient klanten zoals Tommy Hilfiger en Ray Ban. In de echte praktijk projecten die tellen. Simulatie games zijn niet genoeg! De 12-weekse stage in organisaties of bedrijven is vaak de sleutel tot een carrière te beginnen.

Studies en inhoud

Studiegroepen in grootte van de klas, het leren van de praktijk met gemotiveerde leerkrachten, persoonlijke benadering en duidelijke structuren, een moderne campus in een geweldige locatie - zo maakt het bestuderen van plezier en brengt een hoop. Na geaccrediteerd volgens de internationale normen Bachelor of Arts u de meester kan maken. De actie is voor u open. Met passie gaan onze studenten spannende onderwerpen: Hoe werkt de online trading? Hoe de online trading de uitdaging van "Vielleicht-" bestellingen via slimme rendementen beheer voldoen? Welke winkels innovatie door middel van digitalisering in conventionele offline handel (bijvoorbeeld Click & Collect Winkelen, Curated Winkelen, Augmented Reality)?

De studies omvatten:

De bacheloropleiding duurt zes semesters en bestaat uit verschillende studies modules. Voor elke module ontvang je studiepunten (ECTS). Een totaal van 180 studiepunten kan worden bereikt. Na de succesvolle afronding zal worden beloond met een openbare universiteit u de Bachelor of Arts (BA).

Studie en Examenregeling

Gekozen Cursus Inhoud:

 • Digital Retail Business Management
 • ECommerce Technologies
 • Supply Chain Management & Logistics Trade
 • Digital Retail Market Beheer
 • Shopper Research & Insights
 • bijzondere wet
 • economische informatica
 • Bedrijfsmanagement
 • Corporate governance en communicatie

Carrièremogelijkheden

Digitalisering opende snel nieuwe marketing en het beheer van commerciële ondernemingen. Groot is de behoefte aan gekwalificeerde professionals die zijn goed geïnformeerd over de wereld van de handel - online en offline. In studies naar de huidige en toekomstige trends en technologieën voor innovatieve marketing en management concepten te gebruiken te leren. Sluit je studie bij een erkende internationale normen Bachelor of Arts. Netwerken met professionals uit de praktijk en sollicitatie coaching studeren op de campus M21 koers. Bovendien, het uitbreiden van je sociale vaardigheden op een overtuigende uitstraling. Deze studie biedt uitstekende carrièremogelijkheden.

Bijvoorbeeld als:

 • Digital Retail Manager
 • Mobile Marketing Manager
 • Supply Chain & Logistiek Manager
 • Category Manager
 • assortiment Manager
 • Customer Insights Manager
Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates