Bachelor Economics: Banking

Saratov Socio-Economic Institute

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Economics: Banking

Saratov Socio-Economic Institute

Wat zal ik leren?

Profiel van "Banking" werd oorspronkelijk ontworpen om te werken in een bank. Al vanaf het 2e jaar zul je beginnen aan de basis van de bancaire beroep te begrijpen in de studie van discipline "Geld, krediet, banken". Op de derde ronde van de cursus professioneel gerichte disciplines uitbreidt, zal het omvatten dergelijke items als "investeringen", "International geldhoeveelheid en de kredietverlening relaties", "financiële markten", "Organisatie van de commerciële bank" en anderen. Op 4 jaar banking specialisatie verdiept als gevolg van een breed scala aan keuzevakken, zoals "Bank management", "Bank marketing", "Financiële analyse van de commerciële bancaire activiteiten" en vele anderen.

Sommige van de keuzevakken en keuzevakken aangeboden aan studenten zijn uniek, auteursrecht, en onze universiteit is de enige waar je ze kunt leren. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de kwestie van de eigen leerboeken, en onze leraren zijn de auteurs van vele populaire leerboeken en handboeken op bankieren, waarbij studenten van vele universiteiten in het land heeft.

Wie ik kan werken?

Economen bank kan werken, zowel in de commerciële banken (dit is de belangrijkste werkgevers van onze afgestudeerden), maar ook in de Bank of Russia-systeem. Een gekwalificeerde banking ook graag een baan in andere financiële en kredietinstellingen nemen, evenals in de financiële afdelingen van bedrijven van alle economische sectoren. Als gevolg van de brede basis van de economische opleidingen, onze afgestudeerden zijn ook in hoge vraag in de economische diensten van bedrijven en organisaties, provinciale en gemeentelijke overheden.

Financiële en Credit Department en het ministerie van emittenten onderhouden vriendschappelijke en zakelijke relaties met de meeste van de Saratov banken alsook filialen van buitenlandse banken. Het leerproces van de leerlingen wordt geleverd door de afspraken gemaakt over de samenwerking met de banken Saratov en Saratov regio, die de studenten voorziet van een volledige praktijk en een kans op de vraag van zijn toekomstige werkgelegenheid op te lossen, zelfs in de periode van studie aan het instituut.

Deze school biedt programma's in:
  • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Rusland - Saratov, Oblast Saratov
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Rusland - Saratov, Oblast Saratov
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan