Bachelor Economics: boekhouding, analyse en audit

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat zal ik leren?

Accountant - een van de weinige beroepen die in de vraag in alle gebieden en sectoren van de nationale economie.

Financiële analisten - hooggekwalificeerde economen, financiële analyse specialisten die kunnen "lezen" van de jaarrekening, de financiële situatie van de organisatie, de economische motieven voor beslissingen van het management te diagnosticeren.

Rekenkamer - de specialisten die kennis hebben in de boekhouding, juridische ondersteuning van organisaties van het bedrijfsleven, belasting, waarvan de activiteiten zullen worden in de vraag op het gebied van externe en interne audit, accounting en financiële (boekhouding) rapportage, consulting, juridische ondersteuning van het bedrijfsleven, het management bedrijven .

In aanvulling op de kennis van boekhouding, analyse en audit, leren de studenten te presenteren, te bespreken en adviezen in formele en informele settings, in verdedigen schriftelijk als mondeling, luisteren en analytische accepteren schriftelijke informatie, met inbegrip van de perceptie van de culturele en taalverschillen; , te ontvangen, organiseren, uitvoeren en schriftelijke informatie over orale, gedrukte en elektronische bronnen.

Wie ik kan werken?

Afgestudeerden kunnen werken als chief accountants, economen, financieel directeuren, accountants in commerciële en non-profit organisaties, provinciale controle-instanties, financiële en kredietinstellingen, de belastingdienst en andere structuren.

Laatst bijgewerkt op aug 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. The process of unification of federal and regional ... Lees meer

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. The process of unification of federal and regional universities with further subsequent addition of the Saratov Institute of the Russian Trade and Economic University had ended in 2014. Lees Minder