Bachelor Economics: Finance en Credit

Saratov Socio-Economic Institute

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Economics: Finance en Credit

Saratov Socio-Economic Institute

Wat zal ik leren?

Profiel van "Financiën en credit" geeft brede algemene financiële en krediet training en op basis daarvan kunnen de studenten hun toekomstige beroep te kiezen - een bankier of financier. Net als bij de andere profielen richting van "Economics", training begint met de studie van algemene vakken (menselijke, economische, wiskundige). Op de 2 e en 3 e cursussen begint de studie van gespecialiseerde financiële en krediet discipline ( "Geld, krediet, banken", "Finance", "Investeringen", "Belastingen en belastingen", "Organisatie van de commerciële bank", "Financieel beheer" et al.). Op de 4e jaars studenten worden aangeboden een breed scala aan keuzevakken die gericht zijn op het verbeteren van training.

Bij het trainen van de studenten krijgen een breed veld voor de realisatie van creatieve en wetenschappelijke vaardigheden. Bij het vervaardigen van afdelingen werken wetenschappelijke laboratoria, clubs, deelnemen aan de activiteiten die het mogelijk maakt de studenten niet alleen om deel te nemen in onderzoek, maar ook rechtstreeks kennis te maken met de Saratov bankiers en financiers, business games, om toegepast onderzoek van de bancaire markt uit te voeren, maar ook in de praktijk de techniek van het bankwezen beheersen business.

Wie ik kan werken?

Economen financiële en credit profiel, met de mogelijkheid om hun specialisatie te kiezen, kan werken in de financiële dienstverlening bedrijven van alle vormen van eigendom, op alle niveaus van de financiële en bancaire systeem van het land, provinciale en gemeentelijke overheid.

Financiële en Credit Department en het ministerie van emittenten onderhouden vriendschappelijke en zakelijke relaties met de meeste van de Saratov banken en financiële diensten van de grootste ondernemingen van Saratov en Saratov regio. Het proces van de opleiding van de studenten wordt verzorgd door de afspraken gemaakt over de samenwerking met hen, waarbij studenten een volledige praktijk en een kans op de vraag van zijn toekomstige werkgelegenheid op te lossen, zelfs in de periode van studie aan het instituut geeft.

Bovendien, afgestudeerden van elk van de drie afdelingen hebben de mogelijkheid om een ​​Masters te bestuderen en later in graduate school.

Deze school biedt programma's in:
  • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Rusland - Saratov, Oblast Saratov
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Rusland - Saratov, Oblast Saratov
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan