Bachelor Economics: zakelijke statistieken en analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat zal ik leren?

Het bestuderen van het profiel van "Business statistieken en analyses," de studenten leren hoe te modelleren en voorspellen van de economische situatie zal bekend zijn met de basisprincipes van het bank- en verzekeringswezen, de theorie en de praktijk van de financiële analyse te worden.

Onze afgestudeerden krijgen fundamentele lichaam van kennis op het gebied van economie, statistiek, computer-technologie, boekhouding, financiën, de kapitein van het statistische methoden die gebruikt kunnen worden bij het oplossen van de problemen van de brede profiel, zal de internationale methodologie van de statistieken te bestuderen, bezitten statistische methoden voor het verzamelen, verwerken en analyseren van economische informatie formulier een geïntegreerde aanpak van de analyse van de moderne factoren van de financiële en economische activiteit.

Wie ik kan werken?

Afgestudeerden kunnen werken in de financiële, krediet-, beleggings- en verzekeringsinstellingen, analytische afdelingen van grote bedrijven, overheden, regionale en gemeentelijke management, in onderzoeksinstellingen.

Laatst bijgewerkt op aug 2017

Over de school

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. The process of unification of federal and regional ... Lees meer

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. The process of unification of federal and regional universities with further subsequent addition of the Saratov Institute of the Russian Trade and Economic University had ended in 2014. Lees Minder