Read the Official Description

De Bachelor of Economics is een vierjarige bachelor in de sociale wetenschappen, die zowel kwalitatieve als kwantitatieve cursussen omvat.

Typische verplichte vakken voor de opleiding zijn micro-economie , macro-economie , econometrie, economische statistieken , geschiedenis van het economisch denken en politieke economie .

Sommige scholen bieden studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in een bepaald gebied van de economie, zoals landbouweconomie , econometrie, milieu- en hulpbronneneconomie, financiële economie en politieke economie.

Veel programma's bevatten training en praktische ervaring, in de vorm van onderzoeksprojecten, presentaties, labwerk en OPT- en CPT- kansen, met collegegeld vanaf $ 24.000 USD per academisch jaar, hoewel er gedeeltelijke verdiende beurzen beschikbaar zijn voor internationaal zeer goed presterende studenten op basis van IELTS (6.5) en TOEFL (90) examenscores evenals CGPA en SAT (1150) examenscores.97968_pexels-photo-920116.jpegrawpixel.com / Pexels

Program taught in:
Engels

See 16 more programs offered by McGovern Education Group »

Last updated November 27, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
24,000 USD
per academisch jaar. Er zijn beurzen voor gedeeltelijke verdiensten beschikbaar voor goed presterende internationale studenten
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019