Bachelor economische psychologie en reclame psychologie

Campus M21

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor economische psychologie en reclame psychologie

Campus M21

Programma in Business Psychologie en Reclame Psychologie

DE STUDIE RICHTING ECONOMISCHE EN RECLAME psychologie cursus bedrijfseconomie supermarktplank u toegang tot Coca-Cola in plaats van Pepsi, Abercrombie's cult, Red Bull koel en Apple een must-have. De emotionele ontwerpen van merken en producten bepalend voor onze waarneming en beïnvloedt onze aankoopbeslissingen. Bij het bestuderen van de economische psychologie en psychologie van de reclame naar de markt en consumentenonderzoek op de grond. U leert hoe de mensen drijft in de economie, zoals het personeel juist geselecteerd, gemotiveerd en gestimuleerd. Deze reclame en het bedrijfsleven psychologie studies voldoen aan open deuren als in de markt en consumentenonderzoek, in de ontwikkeling van het personeel en reclamebureaus.

Solliciteer online en ontvang een universiteit plek!

Oefen met sterke merken

De reclame-psychologie en het bedrijfsleven psychologie studeren aan Campus M21 is praktisch. Onze studenten ontwikkelen met professionals in het veld sterke concepten en campagnes. Ze studeren in de echte praktijk projecten met partners als BMW, Nike, GfK, Swarovski, Sky of reclamebureaus en leren hoe om te gaan met klanten en medewerkers. In de echte praktijk projecten die ertoe doet - business games zijn niet genoeg! De 12-weekse stage tijdens de reclame-psychologie en het bedrijfsleven psychologie studies in marktonderzoek, instanties of bedrijven is vaak de sleutel tot een carrière te beginnen.

De Studies

Studiegroepen in grootte van de klas, het leren van de praktijk met gemotiveerde leerkrachten, persoonlijke benadering en duidelijke structuren, een moderne campus in een geweldige locatie - dus de reclame-en zakelijke psychologie maakt studeren leuk en brengt een hoop. De geaccrediteerd volgens de internationale normen is een Bachelor of Arts in aanmerking komen voor de Associate degree. Na de bachelor's degree, kunt u de meester te maken. De actie is voor u open. Met passie gaan onze studenten alle grote onderwerpen: Welke rol spelen emoties in de aankoopbeslissing? Welke strategieën zijn beschikbaar in de moderne productontwikkeling? Hoe kunnen bedrijven bouwen aan een sterke employer brand? Hoe kan de tevredenheid van de werknemers steeg in de lange termijn?

De studies omvatten:

De bacheloropleiding duurt zes semesters en bestaat uit verschillende studies modules. Voor elke module ontvang je studiepunten (ECTS). Een totaal van 180 studiepunten kan worden bereikt. Na de succesvolle afronding zal worden beloond met een openbare universiteit u de Bachelor of Arts (BA).

Studie en Examenregeling

Gekozen Cursus Inhoud:

 • Basics Wirtschaftspsychologie
 • Organisatiepsychologie en organisatieontwikkeling
 • reclameregies
 • Media en Communicatie Psychologie
 • Reclame en Consumer Psychology
 • Onderzoeksmethoden en evaluatie
 • Bedrijfsmanagement
 • beheer
 • Rechts

Carrièremogelijkheden

Ondanks de digitalisering alleen man is cruciaal voor het succes van een bedrijf of merk. De vraag naar jonge professionals met kennis van bedrijfskunde, marketing en psychologie is groot: experts die zich bezighouden met de ervaring en het gedrag van medewerkers, partners en klanten - managers die winnen met sterke producten en op maat gemaakte communicatie concepten klant - puls, medewerkers ontwikkelen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. In economisch en reclame psychologie studies, je verwerft een grondige kennis en veel praktische ervaring. Sluit je studie bij een erkende internationale normen Bachelor of Arts. Netwerken met professionals uit de praktijk en sollicitatie coaching studeren op de campus M21 koers. Bovendien, het uitbreiden van je sociale vaardigheden op een overtuigende uitstraling. Deze reclame en marketing diploma psychologie biedt uitstekende carrièremogelijkheden.

Bijvoorbeeld, in:

 • Markt- en consumentenonderzoek
 • Product- en merkontwikkeling
 • Persoonlijke Ontwikkeling - Human Resource Management
 • Training en coaching voor managers
 • HR en management consulting
 • Reclame- en mediabureaus
Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates