Bachelor Electrical Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

electrotechniek

Het is een specialiteit elektrotechniek van de meest prestigieuze en oudste technische disciplines in de wereld. Gezien de behoeften van de lokale arbeidsmarkt en de regionale specialisatie werd geïntroduceerd elektrotechniek aan het College of Engineering in 2012. Voor de elektrotechniek van groot belang bij het bevorderen van de technische ontwikkeling, waar de gevolgen van elektrotechnisch ingenieur terug te vinden in alle ontwikkelingsplannen en verschillende technische projecten. Het werk van elektrotechnisch ingenieur is het ontwerp, de bouw en het onderhoud van de verschillende elektrotechnische installaties Kalmahtat, transmissielijnen en distributienetwerken in aanvulling op de effectieve rol in het ontwerp en beheer van diverse communicatie-systemen, evenals engineering project management en de kostenanalyse. Is beschikbaar voor de elektrotechniek voor veel werkgelegenheid in verschillende gebieden van ontwikkeling, zowel in de publieke of private sector in de lokale arbeidsmarkt, regionaal en mondiaal.

bericht

Excellence in het niveau van de afgestudeerden van de elektrische engineering-afdeling en hen voorbereiden om gelijke tred te houden met de lokale en regionale behoeften van de arbeidsmarkt.

doelstellingen

  • Geef de leerlingen de basisprincipes van techniek en ondersteuning die hen in staat stellen om effectief te concurreren op de arbeidsmarkt.
  • Geef de leerlingen met een sterke Bkivayat in de basisprincipes van elektrische engineering, engineering en hernieuwbare energie, zodat ze geven de wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek toepassingen.
  • Studenten in staat stellen om op te treden als onderdeel van een team, en hen voor te bereiden continu leren tijdens hun loopbaan.
  • Rehabilitatie van de afgestudeerden, zodat ze kunnen communiceren en samenwerken en werken als een team en de interactie met collega's uit alle disciplines en uit een verscheidenheid van culturen.
  • Capaciteitsontwikkeling en vaardigheden instructie voor studenten in staat te stellen de technische problemen in verband met het milieu ten Tusbandm in hun carrière op te lossen
  • Het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden voor afgestudeerden aan Tmcnehm formuleren van de problemen waarmee zij worden geconfronteerd op een wetenschappelijke manier. Evenals de verstrekking van adviesdiensten op alle terreinen van de elektrotechniek die direct gerelateerd zijn aan de behoeften van de gemeenschap.
  • Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en de wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen aan de eisen van de arbeidsmarkt te voldoen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2018

Over de school

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Lees Minder