Bachelor Elektrotechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als major in elektrotechniek aan het TJ Smull College of Engineering, krijg je een solide basis in het veld. Je volgt cursussen over elektronica, besturingssystemen, microprocessors en elektrische stroom. Als u geïnteresseerd bent in een bepaald gebied - zoals communicatie, energiesystemen of geavanceerde elektronica - kunt u kiezen uit verschillende keuzevakken op het hoogste niveau in deze gebieden.

Ons academisch programma is streng. Verwacht hard te werken en te worden uitgedaagd. We bieden echter een ondersteunende en samenwerkingsomgeving. Je professoren en medestudenten op de universiteit worden je vrienden en familie. U krijgt de gelegenheid om contact te maken met ONU alumni en zij zullen u helpen slagen en deuren voor u openen.

Na je afstuderen ben je klaar voor wat de toekomst ons ook biedt, of het nu gaat om het ontwerpen van de volgende generatie smartphone, het beheren van projecten voor een groot energiebedrijf, het bouwen van robotsystemen of zelfs het opstarten van je eigen bedrijf!

107035_10.jpg

Mighty Mouse A-Mazes

Een muis, een doolhof, een race naar het centrum. Tijdens de Micromouse Competitie - gesponsord door het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) - ontwerpen, construeren en programmeren studenten een autonome robotmuis om te concurreren met andere muizen in het vinden van het centrum van een doolhof binnen de kortst mogelijke tijd. De competitie wordt eens per jaar gehouden en ONU het team van ONU tegenover teams van andere technische scholen in de regio. In het geval dat je je afvraagt, vangen de Polar Bears meestal een van de beste prijsvragen.

De ultieme leeromgeving

We zijn dolblij om dit najaar het gloednieuwe James Lehr Kennedy Engineering Building te openen. De faciliteit van 105.000 vierkante voet is geschikt voor 600 studenten en omvat meer dan 10.000 vierkante voet van een grootschalig project en ontwerpruimte voor sluitsteenprojecten, concurrerende ontwerpprojecten en andere directe betrokkenheid van de industrie. Verder biedt het flexibele ruimte die kan worden aangepast aan verschillende projecten en beschikt het over meer dan 2000 vierkante voet voor onderzoekslaboratoria die op zichzelf kunnen bestaan of kunnen worden gecombineerd in grotere ruimtes voor grotere projecten.

Krijg een impactvolle voorsprong

We hebben een plaatsingstarief van 100 procent voor studenten in coöperatieve werkgelegenheidskansen, die beginnen in het tweede semester van het juniorjaar en één jaar doorgaan. Onze studenten computertechniek werken samen bij bekende bedrijven zoals RoviSys, Battelle, IBM, Timken, Rockwell Automation, Wright-Patterson Air Force Base en Cooper Tyre

107036_9.jpg

Leerresultaten

Programma educatieve doelstellingen: Afgestudeerden van het elektrotechnisch programma worden geacht de volgende kenmerken te behalen:

 • Succes in hun gekozen carrière.
 • Betrokkenheid bij voortdurende professionele ontwikkeling.
 • Effectiviteit in communicatie met zowel binnen als buiten de elektrotechniek.
 • Een aanleg voor het uitoefenen van de professionele, ethische en morele verantwoordelijkheden van elektrotechnici.
 • Bereidheid om uitdagende opdrachten en verantwoordelijkheden te accepteren.

Resultaten van studenten: Op het moment van afstuderen hebben studenten die hoofdvak elektrotechniek hebben:

 • Een vermogen om complexe technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen door principes van engineering, wetenschap en wiskunde toe te passen
 • Het vermogen om technisch ontwerp toe te passen om oplossingen te produceren die aan specifieke behoeften voldoen, rekening houdend met de volksgezondheid, veiligheid en welzijn, en met wereldwijde, culturele, sociale, ecologische en economische factoren
 • Een vermogen om effectief te communiceren met verschillende doelgroepen
 • Het vermogen om ethische en professionele verantwoordelijkheden in technische situaties te herkennen en gefundeerde oordelen te vormen, waarbij rekening moet worden gehouden met de impact van technische oplossingen in mondiale, economische, ecologische en maatschappelijke context
 • Het vermogen om effectief te functioneren in een team waarvan de leden samen leiderschap bieden, een collaboratieve en inclusieve omgeving creëren, doelen stellen, taken plannen en doelen halen
 • Het vermogen om geschikte experimenten te ontwikkelen en uit te voeren, gegevens te analyseren en te interpreteren en gebruik te maken van technisch inzicht om conclusies te trekken
 • Het vermogen om nieuwe kennis te verwerven en toe te passen waar nodig, met behulp van geschikte leerstrategieën.

Accreditatie: De graad van Bachelor of Science in Elektrotechniek (BSEE) is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

107024_106846_12.jpg

Studentenorganisaties

In het College of Engineering hebben we verschillende actieve en bekroonde studentenorganisaties. Door deelname aan een of meer van deze groepen krijgt u de gelegenheid om te netwerken, een leider te zijn, levenslange vrienden te maken, kennis op te doen over uw gekozen beroep, vrijwilligerswerk, reizen naar regionale en nationale conferenties en meer.

Joint Engineering Council (JEC)

Deze groep vertegenwoordigt het studieorgaan van het College of Engineering. Leden werken nauw samen met de decaan van het College of Engineering, de faculteit en onze studentenorganisaties. Het doel is om meer samenwerking en communicatie tussen alle groepen te cultiveren.

Instituut voor elektrische en elektronische engineering (IEEE)

Deze internationale, non-profit professionele organisatie is toegewijd aan de vooruitgang van technologie en onderwijs met betrekking tot elektriciteit. IEEE organiseert elk jaar de Micromouse-competitie.

Polar Robotics Club

Deze groep studenten ontwerpt en bouwt meerdere robotvoetbalspelers (quarterbacks, centra, linemen, hardlopen, brede ontvangers en een kicker) om te concurreren in een jaarlijkse robotica-voetbalwedstrijd tegen niet-gegradueerde technische studenten van de Universiteit van Notre Dame.

Innovators of Ohio Northern (ION)

Deze nieuwe groep is bedoeld voor innovatieve studenten die geïnteresseerd zijn in fysieke ruimte en design. De focus van de groep ligt op het verbeteren van de fysieke omgevingen waarin studenten op de campus leren.

Society of Women Engineers (SWE)

Deze professionele organisatie staat open voor mannelijke en vrouwelijke ingenieurs die zich inzetten voor het bekend maken van de behoefte aan meer vrouwelijke ingenieurs en voor het aanmoedigen van jonge vrouwen om te overwegen hoofdvak engineering te volgen. ONU hoofdstuk van ONU biedt ondersteuning aan haar vrouwelijke studenten en organiseert sociale activiteiten.

Tau Beta Pi

Deze nationale ere-technische vereniging is voor junioren die in de bovenste 12,5 procent van hun klas zitten en senioren die in de bovenste 20 procent van hun klas zitten.

Phi Sigma Rho

Deze groep is een sociale vrouwenclub voor vrouwen in engineering of technische technologie. Zusters ontwikkelen de hoogste standaard van persoonlijke integriteit, streven naar academische excellentie en bouwen vriendschappen op die een leven lang meegaan.

Theta Tau

Theta Tau is de oudste, grootste en belangrijkste coed-broederschap voor ingenieurs. ONU hoofdstuk van ONU helpt leden bij het ontwikkelen en handhaven van een hoge standaard van professionaliteit, terwijl duurzame vriendschappen worden gevormd. Alle technische majors worden aangemoedigd om lid te worden.

leerplan

Je hebt 128 credit-uren nodig om je Bachelor of Science in Electrical Engineering (BSEE) te behalen. We moedigen je aan om je keuzemenu te gebruiken om een minderjarige naar keuze na te streven of een concentratie in geavanceerde energie of robotica die aansluit bij je interesses en passies.

107031_2.jpg

Denk succes

Courtney Hetrick BSEE '13

"Je zou kunnen denken dat ik door dit alles op een supernerd lijk, altijd bezig met mijn studies," zegt ze. “Maar ik vond nog steeds tijd om het groene monster te skaten, intramuraal volleybal te spelen en pizza met vrienden te pakken.” Tegenwoordig is Courtney een hardware-ontwerpingenieur bij Rockwell automatisering die werkt aan printplaten voor industriële aandrijfsystemen. “Ik vind het geweldig dat ik wiskunde en berekeningen gebruik. Ik hou van de macht te hebben om mijn eigen creatieve ontwerpkeuzes te maken. Ik ben dol op de visuele lay-out en het routeringsproces om hardware tot leven te zien komen. En ik hou ervan om in het lab te zijn en mijn ontwerpen te testen, 'zegt ze. "Elektrotechniek biedt talloze kansen en er is een grote behoefte aan creatieve, slimme jonge mensen die de toekomst willen ontwerpen."

Courtney Hetrick, elektrotechnisch ingenieur in 2013, haalde het meeste uit haar ONU ervaring. Ze werkte met hoogleraren aan twee verschillende onderzoeksprojecten - zelfs het presenteren van een biomedisch onderzoek papier in Vancouver, Canada, tijdens de ASEE nationale conferentie. Ze liep stage bij Battelle en GE Healthcare en werkte aan twee coole projecten met betrekking tot diabetische insulinepennen en grote röntgenmagneten. Ze nam actief deel aan IEEE en Tau Beta Pi, een engineering eer society. En haar uitstekende academische record leverde haar de eer op van salutatoriaan uit 2013.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Lees meer

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Lees Minder