Bachelor elektrotechniek

Ohio Northern University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor elektrotechniek

Ohio Northern University

SPARK UW Ingenuity

Als een elektrotechnische majoor in het TJ Smull College of Engineering, Zult u een solide basis in het veld te krijgen. U zult cursussen elektronica, besturingssystemen, microprocessoren en elektrische stroom. Als u geïnteresseerd bent in een bepaald gebied zijn - zoals communicatie, energie systemen of geavanceerde elektronica - u kunt kiezen uit een verscheidenheid van het hoogste niveau keuzevakken in deze gebieden.

Ons academisch programma is streng. Verwacht om hard te werken en worden aangevochten. Maar er is geen noodzaak om stress, omdat wij een ondersteunende en collaboratieve omgeving. Uw professoren, collega ingenieursstudenten en ONU alumni zullen uw vrienden en familie. Zij zullen u helpen slagen en open deuren voor u.

Uw elektrotechniek onderwijs cursussen mengen met hands-on, real-world leerervaringen. Je werkt in het team van projecten en het oplossen van technische uitdagingen voor de daadwerkelijke klanten al in je eerste jaar. U krijgt de kennis die je leert in de klas toe te passen, maar nog belangrijker, krijgt u de gelegenheid om vaardigheden in leiderschap, teamwork, creativiteit en ondernemerschap aan te scherpen hebben. Deze vaardigheden zullen u helpen een baan te vinden en te landen die promotie.

Na het afstuderen, zult u klaar voor wat de toekomst in petto te zijn, of het nu het ontwerpen van de volgende generatie smartphone, het managen van projecten voor een groot energie bedrijf, het opbouwen van robotsystemen of zelfs de lancering van uw eigen bedrijf!

Kansen te over

Mighty Mouse A-DOOLHOVEN

Een muis, een doolhof, een race naar het centrum. Aan het MicroMouse Mededinging - gesponsord door het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) - studenten ontwerpen, bouwen en programmeren een autonome robot muis om te concurreren met andere muizen in het vinden van het midden van een doolhof in de minste hoeveelheid tijd. eenmaal per jaar gehouden, de concurrentie kuilen ONU's team tegen teams van andere technische scholen in de hele regio. In het geval dat je je afvraagt, de Polar Bears meestal vangen een van de top competitie awards.

BETROKKEN RAKEN

Word lid van een professionele organisatie en leer je over de mogelijkheden in uw vakgebied en nieuwe mensen ontmoeten. Doe mee in hoofdstuk van de IEEE-ONU's en open de deur naar sociale evenementen - zoals bowlen en pizza 's nachts, regionale en nationale techniek competities en netwerkevenementen.

DENK SUCCES

COURTNEY Hetrick BSEE '13

"Je zou kunnen denken dat dit alles MAAKT ME zien als een super-NERD, altijd bezig met mijn studie," zegt ze. "Maar ik heb nog tijd gevonden om DE GROENE MONSTER Rollerblade, PLAY Intramurale volleybal, en pak PIZZA met vrienden." Vandaag de dag, COURTNEY IS EEN HARDWARE DESIGN ENGINEER AT ROCKWELL AUTOMATION WERKEN op de printplaat assemblages voor Industrial Drive Systems. "Ik hou van dat ik daadwerkelijk gebruik maken van wiskunde en berekeningen. Ik hou van DE KRACHT VAN MIJN EIGEN CREATIEVE ONTWERP keuzes te maken. I LOVE THE visuele lay-out en routering PROCES VAN ZIEN HARDWARE tot leven komen. EN ik vind het heerlijk om in het laboratorium en het testen van mijn ontwerpen, "zegt ze. "ELEKTROTECHNIEK biedt talloze kansen en er is een grote behoefte aan creatieve, slimme jonge mensen die willen de toekomstige vormgeving." Courtney Hetrick 2013 elektrotechniek afgestudeerd, kreeg het meeste uit haar ONU ervaring. Ze werkte met professoren op twee verschillende onderzoeksprojecten - zelfs de presentatie van een biomedisch onderzoek papier in Vancouver, Canada, tijdens de ASEE nationale conferentie. Ze geïnterneerd bij Battelle en GE Healthcare - werken aan twee leuke projecten in verband met diabetes insuline pennen en grote x-ray magneten. Ze heeft actief deelgenomen aan IEEE en Tau Beta Pi, een ingenieursbureau eer de maatschappij. En haar uitstekende studieresultaten verdiende haar de eer van 2013 klasse salutatorian.

RESULTATEN en cursussen

SOLID RESULTATEN

 • Onze elektrotechniek programma is geaccrediteerd door de Technische Accreditatie Commissie van ABET.
 • Wij beschikken over een 100 procent plaatsing tarief voor studenten in de co-op werkgelegenheid, die beginnen in het tweede semester van het junior jaar en blijven voor een jaar. Onze studenten elektrotechniek co-op bij de bekende bedrijven zoals Marathon Petroleum, American Electric Power, RoviSys, Timken en Rockwell Automation.
 • In de afgelopen vijf jaar, een gemiddelde van 97 procent van onze elektrotechniek majors hebben full-time banen engineering of ingeschreven in graduate school binnen zes maanden na het afstuderen.

CURSUSSEN

Je moet 128 uren krediet aan uw Bachelor of Science in Electrical Engineering (BSEE) verdienen. We raden u aan uw electieve uur te gebruiken om een ​​minor van uw keuze of een concentratie in geavanceerde energie of robotica die zal aansluiten bij je interesses en passies.

Hier zijn een aantal vakken die je zult nemen als elektrotechniek major:

 • Rekening
 • Natuurkunde
 • Electric Circuits
 • digitale logica
 • Signalen en Systemen
 • Electromagnetics
 • elektronica
 • Digital Signal Processing
 • Controle systeem
 • Communication Systems
 • Energy Systems
 • Systeem ontwerp
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan