Lees de Officiële Beschrijving

VOER UW INGENTIE AAN

Als hoofdvak elektrotechniek aan het TJ Smull College of Engineering , krijg je een solide basis in het veld. Je volgt cursussen over elektronica, besturingssystemen, microprocessors en elektrische stroom. Als u geïnteresseerd bent in een bepaald gebied, zoals communicatie, voedingssystemen of geavanceerde elektronica, kunt u kiezen uit een groot aantal keuzevakken op het hoogste niveau in deze gebieden.

Ons academisch programma is rigoureus. Verwacht hard te werken en uitgedaagd te worden. Maar er is geen reden om te benadrukken omdat we een ondersteunende en collaboratieve omgeving bieden. Je professoren, andere technische studenten en ONU alumni worden je vrienden en familie. Ze zullen je helpen slagen te maken en deuren voor je te openen.

Uw elektrotechnische opleiding zal cursuswerk combineren met praktijkgerichte, realistische leerervaringen. Je werkt al in je eerste jaar aan teamprojecten en lost technische uitdagingen op voor echte klanten. Je past de kennis die je leert in de klas toe, maar wat nog belangrijker is, je krijgt de kans om vaardigheden in leiderschap, teamwerk, creativiteit en ondernemerschap aan te scherpen. Deze vaardigheden helpen je bij het vinden van een baan en het plaatsen van die promotie.

Na het afstuderen ben je klaar voor wat de toekomst ook in petto heeft, of het nu gaat om het ontwerpen van de volgende generatie smartphones, het beheren van projecten voor een groot energiebedrijf, het bouwen van robotsystemen of zelfs het starten van een eigen bedrijf!107035_10.jpg

KANSENBUREN

MACHTIGE MUIS A-MAZES

Een muis, een doolhof, een race naar het centrum. Tijdens de Micromouse Competitie - gesponsord door het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) - ontwerpen, construeren en programmeren studenten een autonome robotmuis om te concurreren met andere muizen in het vinden van het centrum van een doolhof binnen de kortst mogelijke tijd. De competitie wordt eens per jaar gehouden en ONU het team van ONU tegenover teams van andere technische scholen in de regio. In het geval dat je je afvraagt, vangen de Polar Bears meestal een van de beste prijsvragen.

BETROKKEN RAKEN

Word lid van een professionele organisatie en je leert over de kansen in jouw vakgebied en ontmoet nieuwe mensen. Doe mee aan het ONU hoofdstuk van de IEEE en open de deur naar sociale evenementen - zoals bowling- en pizzabezoek, regionale en nationale engineeringwedstrijden en netwerkevenementen.107036_9.jpg

DENK SUCCES

COURTNEY HETRICK BSEE '13

"ER KAN ZEGGEN DAT ALLE DIT MAAKT DAT IK KIJK ALS EEN SUPER-NERD, ALTIJD BEZIG MET MIJN STUDIES," ZEGT ZE. "MAAR IK HEB NOG STEEDS TIJD GEVONDEN TOT ROLLERBLADE HET GROENE MONSTER, SPEEL INTRAMURAAL VOLLEYBAL, EN GRAB PIZZA MET VRIENDEN." VANDAAG IS COURTNEY EEN HARDWARE ONTWERP ENGINEER BIJ ROCKWELL AUTOMATION WERKEN AAN GEDRUKTE CIRCUIT BOARD ASSEMBLAGES VOOR INDUSTRIËLE AANDRIJFSYSTEMEN. "IK HOU VAN DAT IK WERKELIJK WOORD EN BEREKENINGEN GEBRUIK. IK HOUD VAN DE KRACHT OM MIJN EIGEN CREATIEVE DESIGN KEUZES TE MAKEN. I LOVE THE VISUAL LAYOUT EN ROUTING PROCES VAN HET ZIEN VAN HARDWARE KOM NAAR HET LEVEN. EN IK HOU VAN ZIJN IN HET LAB EN MIJN ONTWERPEN TESTEN, "ZEGT ZE. "ELEKTRISCHE TECHNIEK BIEDT TELKIGE KANSEN EN ER IS EEN GROTE BEHOEFTE AAN CREATIEVE, SLIMME JONGE MENSEN DIE DE TOEKOMST WILLEN ONTWERPEN."

Courtney Hetrick, elektrotechnisch ingenieur in 2013, haalde het meeste uit haar ONU ervaring. Ze werkte met hoogleraren aan twee verschillende onderzoeksprojecten - zelfs het presenteren van een biomedisch onderzoek papier in Vancouver, Canada, tijdens de ASEE nationale conferentie. Ze liep stage bij Battelle en GE Healthcare en werkte aan twee coole projecten met betrekking tot diabetische insulinepennen en grote röntgenmagneten. Ze nam actief deel aan IEEE en Tau Beta Pi, een engineering eer society. En haar uitstekende academische record leverde haar de eer op van salutatoriaan uit 2013.107024_106846_12.jpg

UITKOMSTEN EN CURSUSSEN

STEVIGE UITKOMSTEN

 • Ons elektrotechnisch programma is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.
 • We bieden een stagepercentage van 100 procent voor studenten in co-op-carrièremogelijkheden, die beginnen in het tweede semester van het junior jaar en een jaar duren. Onze studenten elektrotechniek werken samen bij bekende bedrijven als Marathon Petroleum, American Electric Power, RoviSys, Timken en Rockwell Automation.
 • In de afgelopen vijf jaar vond gemiddeld 97 procent van onze elektrotechnische majors full-time engineering banen of schreef ze zich in voor de graduate school binnen zes maanden na afstuderen.

CURSUSSEN

Je hebt 128 credit-uren nodig om je Bachelor of Science in Electrical Engineering (BSEE) te behalen. We moedigen je aan om je keuzemenu te gebruiken om een minderjarige naar keuze na te streven of een concentratie in geavanceerde energie of robotica die aansluit bij je interesses en passies.

Hier zijn enkele cursussen die je als een elektrotechnische major zult volgen:

 • rekening
 • Fysica
 • Elektrische circuits
 • Digitale logica
 • Signalen en systemen
 • Electromagnetics
 • Elektronica
 • Digitale signaalverwerking
 • Controlesystemen
 • Communicatie systemen
 • Energy Systems
 • Systeem ontwerp107031_2.jpg
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 7 andere vakken van Ohio Northern University »

Laatst bijgewerkt op December 24, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019