Bachelor en bts grafisch ontwerp

Autograf

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor en bts grafisch ontwerp

Autograf

De BTS en de tweede en derde jaar van de Bachelor in Graphic Design parallel worden uitgevoerd en maken het verkrijgen van een double degree, de BTS staat diploma uitgereikt door het ministerie van Onderwijs en de bacheloropleiding International in Graphic Design.

Deze training voldoet aan de conceptuele en semantische leren met betrekking tot communicatie (bericht kwaliteit, relevantie betekent), plastic (samenstelling, typografie, grafisch, kleur) en technologische (infographic stuurmiddel, kennis van printsystemen).

Het vereist twee verplichte stages, een drukkerij weekdagen voor een en 4 tot 6 weken in een reclamebureau of grafisch ontwerpbureau ontwerpen drukwerk, voor de andere.

Training doel:

Word ontwerper, de kapitein van het communicatiestrategie, design en producten in verschillende formaten en media te produceren op het gebied van grafisch ontwerp, uitgeverijen, reclame ...

toelatingseis:

Na al maakte een upgrade Applied Arts (Manaa) of een jaar van de opleiding in de toegepaste kunsten.

voorwaarde:

Creativiteit, multidisciplinaire technologische gevoeligheid, communicatieve vaardigheden, kennis van de IT-omgeving en software (Illustrator, Photoshop, Indesign), kunst en hedendaagse cultuur.

beroepen:

zelfstandig ontwerper, werknemer of consultant als assistent van de artistieke directeur van een reclamebureau, een design studio of een studio gebouwd binnen een bedrijf, een administratie, instelling , een vereniging, een plaatselijke gemeenschap.

Verdere studies:Naast de loop van de upgrade klasse en de BTS, biedt Autograf gevalideerd door gelijkwaardigheid een BA in Graphic Design maakt het mogelijk om te komen tot de Master of Art Director in Graphic Design titel niveau RNCP I (OG 09 / 12/2012).

Het is ook mogelijk om zijn opleiding voort te zetten in de openbare scholen van toegepaste kunst, die leiden tot hogere diploma van toegepaste kunst (LSS) of verbonden door een gelijkwaardige universitaire opleidingen.

Getuigenis van een student in de BTS en de Bachelor in Graphic Design:

Nicolas

"Ik begon de eerste twee jaar van de medische en bio jaar op de universiteit voordat het werd begrepen kan niet voor mij. Inmiddels heb ik besteed veel tijd in Photoshop en was geïnteresseerd in de kroeg. Ik uitkwam op de Autograf school en tijdens mijn interview in MANAA te komen, was ik aangenaam verrast met de menselijke kant van de school, de hoofdonderwijzer leek te weten alle studenten goed, en naar hen luisteren. Er was een goede sfeer. In MANAA, voelde ik meer in mijn element in de geneeskunde. De sfeer was zeer aangenaam en ik was niet de enige met meer dan twintig jaar. Ik ontdekte tekenen en graphics proces dat ik wilde. Voor het einde van het jaar training, de trainers helpen ons veel. Het is dankzij mijn leraar DTP, Michel Lefebvre, kreeg ik een stage in een bedrijf dat later hield me profcontract voor BTS grafische vormgeving afwisselend. Het is een klein bedrijf waarin ik gehecht ben aan de communicatiedienst. Ik ben de enige grafisch ontwerper, die me in staat stelt om zowel de creatie en uitvoering te behandelen.

BTS zijn als een kleine familie, klasse van twintig studenten zijn meer bijdragen tot de grote collegezalen van de universiteit werken. Er is een constructieve en vriendelijke sfeer. Trainers als administratief team kennen ons individueel, we zijn niet alleen een naam op een lijst. Ik heb ook grote bewondering voor de carrière van een aantal trainers. Uiteindelijk zou ik proef als artistiek directeur, maar mijn ideaal zou zijn om een ​​fotograaf in reclamebureau geworden. Voor nu, ik ben van plan mijn Bachelor BTS te krijgen en om mijn Master of Arts in Graphic Design Director Autograf voort te zetten. "

Workshop Edition Autograf

Workshop per week voor Bachelor 2e en 3e jaar Graphic Design, over het thema van dierlijke illustraties voor kinderboeken covers.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan