Bachelor en bts in de ruimte ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De BTS en de tweede en derde jaar Bachelor in Design Space parallel worden uitgevoerd en maken het verkrijgen van een double degree, de BTS staat diploma uitgereikt door het Ministerie van Onderwijs en de Bachelor in International Interior Design.

De ruimte ontwerper is creatief en gedurfd. Hij regisseerde, renoveert, herstelt het leven naar een plaats, biedt nieuwe oplossingen, slim, esthetiek. De combinatie van gevoeligheid en techniek, stelt hij, vanuit een precieze specificaties, oplossingen aangepast aan de levensstijl van een groep van individuen of de exploitatie van een bedrijf binnen de beperkingen, fysieke, fiscale en schoon milieu bij elke ruimte. Of het nu eenvoudige of hardlopen project manager, interieur ontwerper of ontwerper, de ontwerper ruimte tussenkomt op verschillende gebieden: stand, wonen, interieur, landschap, museum ...

Training doel:

De praktijk als ontwerper milieu, ontwerper werkplekken, stands, commerciële ruimte imago van het merk van het bedrijf presentatie. Grijpen in verschillende zakelijke gebieden: de architectonische ruimte (residentiële, industriële, commerciële, culturele), het stedelijk landschap, bouwkundig erfgoed, scenografie, museografie, efemere ruimten (voorstellingen, tentoonstellingen, decoraties ...).

toelatingseis:

Na al maakte een upgrade Applied Arts (Manaa) of een jaar van de opleiding in de toegepaste kunsten.

voorwaarde: Creativiteit, multidisciplinaire technologische gevoeligheid, communicatieve vaardigheden, kennis van de IT-omgeving en software (Illustrator, Photoshop, Indesign, Autocad), kunst en hedendaagse cultuur.

Transacties: Onafhankelijke, werknemer of consultant voor een bedrijf, agentschap, de ontwerper van de ruimte draagt ​​bij aan de esthetische vormgeving van de ruimten en de volumes van het dagelijks leven. In een professionele structuur, zal het zijn expertise uit te oefenen als een design office medewerker, binnenhuisarchitect, decorateur medewerker, adviseur inrichting van ruimtes, ontwerper milieu.

Verdere studies: Naast de loop van de upgrade klasse en de BTS, biedt Autograf gevalideerd door de gelijkwaardigheid van een Bachelor in de Ontwerp De ruimte die kan worden gericht op de Master Architect Interior Designer, RNCP van niveau II (OG 2015/07/25).

Het is ook mogelijk om zijn opleiding voort te zetten in de openbare scholen van toegepaste kunst, die leiden tot hogere diploma van toegepaste kunst (LSS) of verbonden door een gelijkwaardige universitaire opleidingen.

Getuigenis van een voormalig student in BTS en de Bachelor in Design Space:

roodborstje

"Na een beroepsopleiding baccalaureaat in visuele communicatie, ging ik Autograf om architectuur te maken vooral omdat ik hou van plannen en vooruitzichten te trekken en modellen.

De pluspunten van de training werd ik denk dat de kwaliteit van leraren en het feit dat niet al te veel in een klasse, waardoor een goede sfeer tussen studenten en docenten om meer beschikbaar te zijn studenten. Ik was ook blij om een ​​stage te doen op jaareinde. Dit is een belangrijke fase van de opleiding, het helpt om de werking van een bedrijf te begrijpen, zie de sites, alle beroepen die werken en deel te nemen in real-projecten en het mogelijk maakt om uit te voeren wat je leert op school.

Ik wendde zich vervolgens tot het landschap, want ik heb altijd al aangetrokken door planten, maar ook door middel van Magali Fuchs, trainer referent BTS ontwerp ruimte Autograf, die ons de middelen gaf landscaping projecten uit te voeren. Momenteel bereid ik een graad in Environmental Management of Urban Landscape Plants. Het kader is buitengewoon, zijn er belangrijke plantencollecties, vele bezoeken en in het veld cursussen. "

Workshop Ontwerp Ruimte Autograf

Workshop van één week voor de 2e en 3e jaar Bachelor in Design Space, op het thema van een festival op het thema van Shakespeare.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Fondée en 1982 et située au cœur du 20ème arrondissement de Paris, Autograf, école historique dans les domaines du Graphisme, du Digital, du Design d’Espace et du jeu vidéo, propose des formations val ... Lees meer

Fondée en 1982 et située au cœur du 20ème arrondissement de Paris, Autograf, école historique dans les domaines du Graphisme, du Digital, du Design d’Espace et du jeu vidéo, propose des formations validées par des diplômes d’état ou reconnus par l’état. Ecole à taille humaine, chaque étudiant bénéficie d’un accompagnement individualisé par les professeurs et l’équipe pédagogique. Lees Minder