Bachelor engels

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor engels

North Park University

Bachelor in Engels

Studeert Engels is meer dan alleen het lezen en schrijven. Begrijpen van taal, de impact ervan op individuen en gemeenschappen, en de culturele en historische betekenis van de literatuur is een essentieel onderdeel van het leven en werken in een mondiale samenleving. Zowel literatuur en creatief schrijven concentraties u helpen kritisch denken en redeneren vaardigheden te ontwikkelen, zodat u een uitstekende communicator en leider kan worden. Deze vaardigheden zal je voor te bereiden voor een loopbaan in veel instellingen, met inbegrip van non-profitorganisaties, media-organisaties, scholen en bedrijven over de hele wereld.

Waarom North Park?

Wij bieden een hechte gemeenschap die uw creativiteit zal inspireren en het promoten van uw ontwikkeling als persoon. Uw cursussen zal gaan de stad van Chicago, evenals wereldwijde perspectieven, dus je kunt diep graven in de door u gekozen concentratie. Onze toegewijde faculteit zal dienen als uw adviseurs en kan u helpen bij stages, studie in het buitenland opties, of andere mogelijkheden die u zullen helpen uw carrière ambities te bereiken identificeren. U kunt kiezen uit twee concentrations-creatief schrijven of literatuur-met de optie om een ​​tweede grote of pre-professionele circuit na te streven.

Creatief Schrijven - Laat je creativiteit en verbindingen tussen de visuele en tactiele ervaringen van onze wereld op te bouwen door de discipline van creatief schrijven.

literatuur - Focus op uw liefde van het lezen, terwijl de ontwikkeling van de vaardigheden van een creatieve en strenge denker, effectieve communicator, en flexibele probleemoplosser.

Breid uw Study in the Humanities

Alle Engels majors, zowel creatief schrijven en literatuur concentraties, join studenten in andere geesteswetenschappelijke disciplines bij het kiezen van een keuzevak 12-uur semester van de studie in de filosofie, geschiedenis en kunst, samen met hun grote en Core Curriculum cursussen. Deze disciplines zullen uw begrip van zowel lezen en schrijven, maar ook het samenspel van denken, redeneren en creativiteit in al deze disciplines te verrijken.

Honors Congres

Elk jaar, North Park University nodigt een selecte groep studenten om mee te doen Honors Congres. Deze studenten studeren met docenten uit de hele universiteit, en dagen elkaar uit, zowel in de klas en buitenschoolse activiteiten voor te bereiden op het leven van betekenis, service, en een uitzonderlijke prestatie. Studenten die het Honors Congres programma afgestudeerde met eer en onderscheid in hun gekozen majors te voltooien.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan