Bachelor Engineer (beng) In Civiele Techniek (cve)

Accra Institute Of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Engineer (beng) In Civiele Techniek (cve)

Accra Institute Of Technology

Engineering programma's bij AIT zijn ontworpen om technisch en technologisch bekwame afgestudeerden te produceren die ook kennis hebben met het technisch proces - hoe de dingen worden ontworpen, verfijnd en in productie genomen, waarbij rekening wordt gehouden met de eisen en beperkingen van de echte engineering. Onze ingenieursprogramma's leggen de nadruk op het ontwerp van technisch proces, systemen en outputs.

De BIng in Civiele Techniek Bij AIT is hoofdzakelijk ontworpen om:

  • Bereid afgestudeerden voor werk in de civiele techniek en aanverwante disciplines in overheidsinstanties en de particuliere sector
  • Geeft afgestudeerden de basiscompetenties die nodig zijn om geavanceerde studie en onderzoek in civiele techniek en aanverwante disciplines na te streven en
  • Bereid afgestudeerden voor leiderschapskansen. Het programma biedt opleidings- en onderzoeksmogelijkheden in milieu-, geotechnische, structurele, transport- en waterbranche-engineering, evenals civiele en bouwkundige bouwhoeveelheden.

De doelstellingen van het programma Civiele Techniek, die in lijn zijn met de missie van AIT, is het produceren van hoogkwalificeerde afgestudeerden in Civiele Techniek met behulp van internationaal benchmark curriculum. Het programma is daarom ontworpen om onze studenten de kennis en bijbehorende vaardigheden in het brede veld van civiele techniek te geven. In de vier jaar durende programma een scala aan vaardigheden op basis van generieke onderwerpen zal worden ondersteund met het oog op de student als een veelzijdig afgestudeerd en als een 'leven lang leerling' te ontwikkelen. Studenten op dit programma zullen de basis experimentele, ontwerp- en communicatievaardigheden verwerven en bereid zijn voor werk in een breed spectrum van civiele techniek, of voor voortgezette studie op het nagraadse niveau.

Toelatingseis

Senior Secondary / High School Certificate Examination (SS / HSCE) of West-Afrikaanse Senior Secondary School Certificate (WASSCE) of gelijkwaardig Met een totale score van 24 of hoger in zes onderwerpen, waaronder passes in: Drie Core onderwerpen (met inbegrip van Core Engels, en Core Wiskunde ) plus drie keuzevakken.

Voor de ingenieurswetenschappen of computerwetenschappen moeten de drie keuzevakken keuzevakken en keuzevakken bevatten (fysica, plus chemie of biologie).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
1,300 USD
Locations
Ghana - Accra
Startdatum: Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Ghana - Accra
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Internationale studenten - 1300 dollar. Lokale Studenten - GHc1,531.00.