Bachelor engineer (beng) in computer engineering (ce)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Engineering programma's bij AIT zijn ontworpen om technisch bekwame afgestudeerden te produceren die ook kennis hebben met het proces van engineering - hoe dingen worden ontworpen, verfijnd en in proToewijding, waarbij rekening wordt gehouden met de eisen en beperkingen van de echte wereld. Onze ingenieursprogramma's leggen de nadruk op het ontwerp van technisch proces, systemen en outputs.

AIT is van mening dat alle ingenieurs fundamenteel ontwerpers zijn. De meeste ingenieurs als onderdeel van hun werkzaamheden zijn bijvoorbeeld betrokken bij het ontwerpen van technische processen, experimenten, producten, systemen, constructieapparatuur, producten onder andere. Onze ingenieursstudenten zijn derhalve verplicht om op zijn minst bekend te zijn met ontwerpaspecten van de producten en systemen die voortvloeien uit het end-to-end proces.

AIT, in lijn met de internationale ontwikkelingen en de nadruk op techniekonderwijs en -opleiding, richt zijn ingenieursprogramma's op wat onze ingenieurs afgestudeerden zouden kunnen doen: weten waar en wanneer passende wiskunde toepassen; Experimenten uitvoeren en interpreteren; Ontwerp dingen; Werken aan multidisciplinaire teams; Ethisch verantwoordelijk zijn; Goed communiceren; Wees altijd klaar om iets nieuws te leren Weet wat er actueel en actueel is in het beroep en wat de hedendaagse problemen zijn; En heb en gebruik de juiste vaardigheden en tools om een ​​project te krijgen.

De doelstellingen van het Computer Engineering programma, dat in lijn is met de missie van AIT, is het produceren van hoogkwalificeerde afgestudeerden in Computer Engineering met behulp van internationaal benchmark curriculum. Als zodanig is het programma ontworpen om te voldoen aan de IEEE-voorschriften en de eisen. Het programma is ontworpen om onze studenten de kennis en bijbehorende vaardigheden op het brede gebied van computertechniek te bieden. In de vier jaar durende programma een scala aan vaardigheden op basis van generieke onderwerpen zal worden ondersteund met het oog op de student als een veelzijdig afgestudeerd en als een 'leven lang leerling' te ontwikkelen. Studenten op dit programma verwerven de basis experimentele, ontwerp- en communicatievaardigheden en zijn voorbereid op werk in een breed scala aan computertechniek of voor voortgezette studie op het nagraadse niveau. .

Toelatingseisen

Senior Secondary / High School Certificate Examination (SS / HSCE) of West-Afrikaanse Senior Secondary School Certificate (WASSCE) of gelijkwaardig Met een totale score van 24 of hoger in zes onderwerpen, waaronder passes in: Drie Core onderwerpen (met inbegrip van Core Engels, en Core Wiskunde ) plus drie keuzevakken.

Voor de ingenieurswetenschappen of computerwetenschappen moeten de drie keuzevakken keuzevakken en keuzevakken bevatten (fysica, plus chemie of biologie).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our mission is to become a cradle of excellence in education, training and research through providing leadership in the educational and the technological world by carefully selecting students of chara ... Lees meer

Our mission is to become a cradle of excellence in education, training and research through providing leadership in the educational and the technological world by carefully selecting students of character, integrity, determination and motivation, and choosing individuals of outstanding character, commitment, ability and vision to serve as trustees, officers and faculty. Lees Minder