Bachelor - Environmental Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor - Environmental Design

Milieu-ontwerp is een hedendaagse richting van ontwerp voor creatieve persoonlijkheden die hoog niveau fantasierijke en systeemdenken bezitten. Het helpt vaardigheden voor artistieke en creatieve activiteit in het veranderen en het invullen van architectonische complexen van de moderne stad met buitenreclame te ontwikkelen, in het verfraaien zere venster-gevallen, parken, beurzen, volksfeesten, ter voorbereiding van actuele tentoonstellingen, museum exposities, in het creëren van interieurs van ander doel. Voordelen van het onderwijs Je staat zal zijn.:

  • geworden ontwerper in de ondernemingen van de productie en andere sectoren van de nationale economie, in creatieve organisaties en instellingen (ontwerp-bureau, architectenbureaus, drukkerijen en reclamebureaus), in onderwijsinstellingen, in staat zelf-overheid;
  • bouwen karakter en het imago van de stad;
  • voortgezet onderwijs in graduate en post-graduate school;
  • krijgen extra onderwijs in programma's worden aangeboden door VSUES;
  • geworden stichter van een nieuwe stijl in de stad omgeving design;
  • Open je eigen kunstatelier, ontwerp-bureau.

Relevantie van het onderwijs. Afgestudeerden van het profiel zijn in-demand in de architectuur en projectorganisaties, reclamebureaus, project- en wetenschappelijk-onderzoeksinstituten, uitgeverijen, kunst en drukkerijen, design-studio's, foto-, tv- en film-studio's in het gebied van corporate identity projecteren, reclame en grafische complexen, en ook in die gebieden van het project activiteit waarbij het noodzakelijk is om esthetische perfect en kwalitatief hoogwaardige producten en complexen te creëren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions.

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions. Lees Minder