Bachelor equine business management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat zal ik studeren?

Deze cursus is bedoeld voor studenten die graag de theorie en de praktijk toe te passen in een zakelijke omgeving, terwijl die gespecialiseerd is in de paarden-industrie. Studenten zullen leren hoe verschillende organisaties opereren vanaf de eerste start-up, strategieontwikkeling, finance management stijlen. De cursus biedt studenten met sterk ontwikkelde managementvaardigheden, hen voor te bereiden op een carrière binnen de paardachtigen of algemene zakelijke sector en is erkend door de werkgevers in een breed scala aan instellingen. Algemene business en management vaardigheden worden ontwikkeld in een paarden-gerichte omgeving, waardoor studenten met een passie voor paarden om de focus te behouden en vullen hun opleiding met succes. Als je over het bedrijfsleven en de paardenhouderij industrie gepassioneerd bent dan is dit de cursus voor jou.

De cursus is bedoeld om belangrijke kwesties in paarden bedrijfsvoering te dekken. Modules bieden een solide basis van het bedrijfsleven, recht, management en academische vaardigheden kennis, in combinatie met een inleiding tot de paarden-industrie. Intermediate modules dekken marketing, financiën, human resources en management, in combinatie met een onderzoek module. Final jaar Honours modules zijn ontworpen om studenten in staat stellen om kritisch onderzoek te analyseren (door middel van een bedrijf proefschrift) en studie gebieden zoals strategisch management en bedrijfsethiek en leiderschap.

De opleiding kan zowel puur academisch worden bestudeerd als een programma van drie jaar of kan worden bestudeerd als een vier jaar 'Sandwich' graad. Als u de optie 'Sandwich' kiest, zal u gevraagd worden om een ​​minimum van 48 weken stage te ondernemen (of twee 24 weken stage) in een gebied / s van uw interesse. De plaatsing jaar is niet verplicht, maar biedt u een uitstekende gelegenheid om vaardigheden te ontwikkelen naast je academische studie, die door toekomstige werkgevers zullen worden erkend als een positieve attribute.This cursus wordt gevalideerd in samenwerking met de Universiteit van Coventry.

Welke modules VALLEN?

Core modules zijn onder andere:

Jaar 1

 • Principes van bedrijf Enterprise
 • Equine Law
 • Applied Equine management
 • Equine Industry
 • Equine Event Management
 • ASSET (academische studie vaardigheden en inzetbaarheid)

Jaar 2

 • Research Design & Analysis
 • Equine Strategic Marketing
 • Het beheren van Equine Enterprises
 • Financial Planning & Management
 • Enterprise Development
 • Human Resource Management

Jaar 3

Optioneel Plaatsing Jaar

Jaar 4

 • zakelijke Proefschrift
 • Strategic Business Management
 • Management Consultancy Project
 • Leiderschap, Innovatie & Technologie
 • Business Ethics & Corporate Responsibility

Welke kwalificaties krijg ik?

BA (Hons) Equine Business Management

Hoe word ik beoordeeld?

Elke module heeft zijn eigen specifieke beoordeling profiel en kan bestaan ​​uit cursussen en onderzoek. Modules worden beoordeeld met behulp van een verscheidenheid van evaluatiemethoden (case studies, rapporten, presentaties, practica etc) om voor u om een ​​reeks van vaardigheden met betrekking tot het vakgebied te ontwikkelen en om u te helpen het vertrouwen in het onderwerp en in jezelf op te bouwen.

WAT IS DE DATUM VAN PROCES?

Aanvragen moeten worden gemaakt via UCAS, met behulp van de instelling code voor Warwickshire College Groep: W25 en de cursus code: DN31.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan het college in september 2017 zijn, willen wij u van harte welkom om deel te nemen in een van onze Open Events. U krijgt een rondleiding door de campus te nemen, een presentatie van het personeel ontvangen en weg te nemen veel nuttige informatie over studeren bij Moreton Morrell College en natuurlijk, krijgen een 'gevoel' voor wat het zou zijn om een ​​student hier zou kunnen zijn.

WAT ZIJN aan de toelatingseisen?

Minimale kwalificaties: Volledige level 3 Normaal kandidaten wordt verwacht dat zij ten minste * 88 UCAS punten hebben. Dit kan worden afgeleid uit:

 • BTEC / C & G L3 kwalificatie in Equine management of een aanverwant onderwerp; of
 • Twee / drie A2 Levels; of Kitemarked Toegang tot HE
 • Nieuwe UCAS tarief Aanvragers moeten ook vijf GCSE's in de rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels taal, Wiskunde en Natuurwetenschappen.

Andere kwalificaties, zoals toegang tot HE Diploma, Welsh / International Baccalaureate, Schots Highers, Ierse Higher Leaving Certificate en andere internationale kwalificaties aanvaardbaar zijn, afhankelijk van de totale cijfer / behaalde punten en de wetenschappelijke inhoud van de cursus.

Aanvragers zullen normaliter worden verwacht dat zij een aantal eerdere praktische ervaring hebben.

Als een gids, zullen de studenten worden verwacht te hebben gestudeerd aan A 'Level of een afgeronde relevante niveau 3 diploma's, zullen echter alle aanvragers worden beoordeeld op individuele ervaring. Verzoek om erkenning van verworven competenties wordt verwelkomd en zal worden overwogen.

Het college is verheugd over de aanvragen van studenten met relevante werkervaring die niet de formele academische kwalificaties hebben, en van studenten met een functiebeperking. Alle aanvragers moeten de mogelijkheid om zelfstandig te studeren aan HE niveau aan te tonen.

Wat moet ik nog meer weten?

Studenten studeren een Equine Degree bij Moreton Morrell College kunnen verwachten om te leren in een vriendelijke en ondersteunende omgeving met ervaren medewerkers die u zal helpen om succes in uw gekozen studie te bereiken, maar ook begeleiden u in de toekomst aspiraties. Moreton Morrell College biedt een dynamische leeromgeving, zodat u uw vaardigheden en kennis te ontwikkelen op een programma speciaal ontworpen om uw kansen in de industrie te verbeteren.

De meeste studenten zullen niets upfront voor hun opleiding te betalen. Voor informatie over de overheid leningen en subsidies beschikbaar voor HE studie, kunt u terecht op de website van studiefinanciering. Houd er rekening mee dat aanvragers die reeds hoger onderwijs houdt niet in aanmerking voor steun kan zijn en dient te informeren voor verdere details.

individuele behoeften

Warwickshire College Group staat open voor alle studenten en zal altijd streven om redelijke aanpassingen aan specifieke behoeften of moeilijkheden tegemoet te komen. In uitzonderlijke omstandigheden kan de leerresultaten van een aantal cursussen betekenen dat dergelijke aanpassingen niet mogelijk zijn en het college kan niet garanderen dat elke eis kan worden ondersteund. Het niet op specifieke behoeften of problemen aan het college bekend te maken in een vroeg stadium in de toepassing kan het college in zijn vermogen om redelijke aanpassingen te maken of kan ze helemaal te voorkomen vertragen. Bespreek uw individuele omstandigheden met de toelatingscommissie tutor zo vroeg mogelijk.

WAT KAN IK DOEN Na deze cursus?

Als gevolg van de aanzienlijke mate van 'algemene' business component modules, deze cursus vergemakkelijkt de toegang tot een breed scala van bedrijven en betrokkenheid bij een reeks van functionele activiteiten.

Als u op zoek bent naar een 'paarden' gerelateerd loopbaan na je diploma, kunnen typische carrière opties omvatten yard management / ownership, paarden journalist, revalidatiecentrum manager, paarden docent, paarden marketeer en paarden transport manager.

Progressie naar post-graduate kwalificaties omvat MBA en het geven van cursussen, zoals PGCE (Post Graduate Certificate in Education) en gecoördineerde (Certificate in Education).

Deze kwalificatie zorgt voor een betere toegang tot de post graduate Marketing kwalificatie uitgereikt door het Chartered Institute of Marketing (CIM).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our Moreton Morrell College covers 750 acres of countryside and is home to many of our land-based students.

Our Moreton Morrell College covers 750 acres of countryside and is home to many of our land-based students. Lees Minder