Bachelor European Studies

Zuyd Hogeschool

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor European Studies

Zuyd Hogeschool

Nu de Europese grenzen vervagen, is er een groeiende vraag op de internationale arbeidsmarkt voor afgestudeerden die uit eigen ervaring wat het betekent om te studeren en te werken in een internationale omgeving te leren kennen. Mensen die vlot kunnen communiceren in verschillende Europese talen; voor wie de politieke en economische structuren in Europa hebben geen geheimen; professionals die culturele verschillen die kunnen beheren en op grote schaal kunnen worden toegepast vanwege hun uitgebreide kennis op het gebied van internationale communicatie. Hoewel het moeilijk kan zijn om te geloven dat dit alles is bedekt met slechts één opleiding, dit is gewoon zo in Europese studies.

e


Om u voor te bereiden nog beter voor de internationale arbeidsmarkt, om u een internationale leeromgeving te bieden en een eventuele overgang naar een interessante masteropleiding in het buitenland te vergemakkelijken, is de Europese Studies volledig in het Engels gegeven. Na deze vier jaar (voltijd) opleiding, zal je een bachelor's degree in Europese studies te hebben.


European Studies in Maastricht is de juiste keuze van de studie voor u als dit uw interesse heeft gewekt, want het is de perfecte voorbereiding voor een succesvolle carrière in een internationale werkomgeving.drie talen

U zult drie Europese talen te studeren. Engels is verplicht voor iedereen. Als je tweede en derde taal die u kunt kiezen voor het Frans, Duits, Spaans of Nederlands. Als u Spaans of Nederlands als derde taal kiest, is geen voorafgaande kennis van de taal vereist. U vindt er een praktische, hands-on benadering voor de taaltraining waardoor je in staat om jezelf vloeiend uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk te krijgen. Elke taal cursus behandelt ook de cultuur in de gebieden waar deze taal wordt gesproken. Zaken doen met een Fransman of onderhandelen met een Engelsman, het maakt een wereld van verschil!Breed scala aan cursussen

U zal ook het nemen van een breed scala aan cursussen, bijvoorbeeld: Interculturele Communicatie, Europees recht, politiek, internationale organisaties, en Public Affairs. Europa is het bindende element in al deze cursussen. Zoals u zal worden getraind in het uitvoeren van presentaties, debatteren, interviewen en (kopie) schrijven, zal uw communicatieve vaardigheden van een hoog niveau te bereiken. Je zal ook de ontwikkeling van uw sociale vaardigheden vanwege de vele groepsopdrachten. Het programma biedt u een goed uitgebalanceerde mix van lezingen, groepsactiviteiten, projectwerk en individuele opdrachten.specialisaties

Je kunt je kennis van onderwerpen als de Europese public affairs en onderzoeksbeleid te verbreden en leren om kritisch te kijken naar de Europese Unie, haar instellingen en het besluitvormingsproces te nemen. Een deel van de cursussen zijn: besluitvorming in de EU, lobbyen in de EU, het Europees regionaal beleid, hedendaagse politieke kwesties, European Policy Analyses en Public Finance en Subsidie ​​Management. Een deel van de cursussen zijn: International Marketing Communicatie, Communication Research, Sales Technieken, Social Media Strategies en Public Relations voor Marketing.Exchange en stage

In het derde jaar vindt u in het buitenland studeren voor een semester aan één van onze internationale partner universiteiten. Zuyd Hogeschool heeft een uitgebreid netwerk van partners in verschillende landen. In het vierde jaar, zult u praktische werkervaring tijdens een vijf maanden durende stage te doen aan een internationaal georiënteerd bedrijf of instelling in Nederland of in het buitenland.LoopbaanperspectievenToelating voor buitenlandse studenten

Studenten die willen worden ingeschreven in de Europese Studies programma flexibel moet zijn en bereid zijn om de uitdaging van het bestuderen van (in het buitenland), met mensen van verschillende culturele achtergronden te accepteren. Om de opleiding succesvol af te ronden, moet je volwassen genoeg om in een vreemd land te leven.


In samenwerking met de NUFFIC, Nederland 'Organisatie voor Internationale Samenwerking in het Hoger Onderwijs, zal de Europese Studies van de waarde van buitenlandse diploma's te beoordelen.


De kandidaten zullen moeten bewijzen dat ze een goede beheersing van het Engels.

EU / EER-studenten met een buitenlands diploma kan worden toegelaten wanneer ze voorbij het Engels als examenvak. Niet-EU / EER-studenten zijn verplicht om een ​​IELTS of TOEFL-test (IELTS score behoeften ten minste 6, een computer-based TOEFL-score van ten minste 213 te zijn). Naast dat, zult u moeten aantonen dat u gevorderde kennis van de tweede taal die u kiest (tenminste op B1-niveau) en als uw derde taal is Duits of Frans, in ieder geval op A2-niveau (ERK). Voor het Spaans of Nederlands als derde taal zijn er geen vereisten.


Vergeet niet om de immigratie regelgeving opgelegd door de Nederlandse autoriteiten te controleren. Dit kan een tijdrovend en kostbaar proces.

U wordt dringend geadviseerd om uw aanvraag proces goed begin van tevoren om teleurstelling te voorkomen. Momenteel is er een visum en verblijfsvergunning voor niet-EU-burgers kost ongeveer € 433.


In principe moeten de aanvragen voor de inschrijving in ons bezit zijn vóór 1 juli (niet-EU / EER-studenten voor 1 juni).Collegegeld


Exchange studenten van onze internationale partner scholen niet moeten extra collegegeld te betalen in Maastricht (Socrates / Erasmus en Magellan Exchange).


De maandelijkse kosten van levensonderhoud in Maastricht bedraagt ​​ongeveer € 800 (inclusief de kosten van het huren van een kamer, eten en drinken, entertainment, vervoer, persoonlijke verzorging, ziektekostenverzekering en boeken en lezers, maar met uitzondering van het collegegeld). Studenten moeten zich realiseren dat het onderzoek uitwisseling in jaar 3 en de stage in het buitenland in jaar 4 extra uitgaven zal leiden.


Dit betekent dat zij ten minste € 8.000 waarover zij beschikken over een Nederlandse bankrekening zou moeten hebben.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,060 EUR
per jaar (EER) / 7445 euro (niet-EER)
Information
Deadline
Vraag informatie aan
(EU), 01/06/2017 (non-EU)
Locations
Nederlanden - Maastricht, Limburg
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
(EU), 01/06/2017 (non-EU)
Einddatum Juli 30, 2021
Dates
Sept. 2019
Nederlanden - Maastricht, Limburg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
(EU), 01/06/2017 (non-EU)
Einddatum Juli 30, 2021