Bachelor Fashion Design

Marist College - School of Communication and the arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Fashion Design

Marist College - School of Communication and the arts

De Bachelor of Fine Arts graad in Fashion Design leidt studenten op kleding voor diverse markten overwegen creatieve, technische en kost factoren te maken. Studenten ontwikkelen vaardigheden in het ontwerp, textiel, draperen en platte patroon maken, kledingstuk bouw en computer-aided design. In hun laatste jaar, zij ontwerpen en uitvoeren van een kleding collectie onder begeleiding van een professionele ontwerper te worden getoond op de school jaarlijkse Silver Needle Runway Show.

De Design belangrijkste is gebouwd om de kritische elementen van fashion design volledig te verkennen. Cursusaanbod ondersteunen alle aspecten van het ontwerp en bouwproces, evenals de toepassing van de mode-industrie-specifieke technologie en software. Het curriculum balanceert de creatieve aspecten van design concept, tekening, kleur en rendering, verzameling ontwikkeling, etc. met technisch onderwijs in naaien, textiel, patternmaking en draperen, en de toepassing van de mode-industrie-relevante technologie, waaronder de nieuwste industrie computer software.

Bijzondere nadruk op de kritiek van de portefeuilles en design collecties kunnen studenten corrigerende kritiek binnen de ondersteunende omgeving van het programma, evenals onder begeleiding van professionals uit de industrie te ervaren. Stages worden ook benadrukt als een sleutel tot de ontwikkeling van die vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de zakenwereld.

De combinatie van technische en creatieve vormgeving cursussen worden aangevuld met een reeks van keuzevakken, waaronder Couture Techniques, Knitwear Design, 3-D Printing en vele anderen. Korte-termijn studies naar Europa en Azië, en de volledige semester in het buitenland studies in Londen, Parijs, Florence & Hong Kong ronden de studenten onderwijs.

Ontwerp majors worden aangemoedigd om een ​​minor in Fashion Merchandising of Product Development streven. Deze minderjarigen aan te moedigen van een ontwerper ontwikkeling naar een meer universele begrip van de mode-industrie en voeden een sterk concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt.

PROGRAMMA MISSIE

Het Fashion programma bouwt voort op de College sterke vrije kunsten traditie met een curriculum ontworpen om gelijke tred te houden met de veranderende behoeften van de mode-industrie. Studenten ontwikkelen creatieve, technische en zakelijke vaardigheden die hen positioneren voor een succesvolle werkgelegenheid in ontwerp, productie, detailhandel, of sales management.

Student Learning Outcomes

  1. Studenten zullen demonstreren creativiteit, zoals gedefinieerd door concept, innovatie en kwaliteit.
  2. Studenten zullen het effectieve gebruik van de technologie te demonstreren zoals dit geldt voor de mode-industrie.
  3. Studenten zullen in staat zijn om effectief openbaar presentatoren.
  4. Studenten zullen tonen de bereidheid om de mode-industrie in te voeren.

Fashion Carrière

De mode-industrie is zeer divers en biedt een schat aan carrièremogelijkheden. Carrière richting wordt bepaald door de vaardigheden en interesses van een individu, maar de functieprofielen hieronder vertegenwoordigen een aantal gemeenschappelijke mogelijkheden open voor mode afgestudeerden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Poughkeepsie, New York
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates