Bachelor fotografie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het educatieve project van de Hoge School of Brussels -

Bachelor's beeldtechnieken (doel: Techniek van fotografie) van de Hoge School of Brussels - Ilya Prigogine (voormalig INRACI)

Een uitgebreide opleiding

Stilstaande of bewegende beelden binnen te vallen meer en meer ons dagelijks leven. Deze productie kan alleen worden gegarandeerd door de bevoegde technici!

Opleiding binnen de beelduitsnede HELB willen in lijn met de wensen en eisen van de professionele omgeving.

Foto van de Opleiding maakt het mogelijk om de technische foto's, video en multimedia lichtjes onder de knie. Het eerste betreft een kennis van de principes van de verlichting, de samenstelling en de grammatica van het beeld van de esthetische codes ... voor de kracht mettreensuite het bedienen van een term, een aanpak, een stijl van een creativiteit die betrokken is bij het beeld reclame, documentaire of reportage.

Een moderne en efficiënte digitale capture apparatuur (studio en buiten foto's maken), post-processing (computers, scanners, grafische tabletten) en printen (tot groot) team verschillende HELB-image workshops dat de student in de pas met de realiteit van het beroep.

Een opleiding outreach, technische en menselijke

De must voor alle studenten van de sectie HELB-afbeelding door twee eerste gemeenschappelijke semesters stelt studenten die een foto opleiding krijgen om zijn eerste keuze te doen gelden en het verwerven van de technische concepten en praktijken die nodig zijn om het onder de knie foto en filmtaal, waaronder het leren van software tools (Photoshop, Lightroom, Final cut ...).

Vanaf de 3e semester, training wordt specifiek foto en komt op lesaxes volgende: documentaire fotografie, commerciële fotografie, fotoreportage. Meerdere samenwerkingen en partnerships op het gebied van rapportage, mode en reclame komen ondersteunen training. Andere projecten hebben tot doel de kijk op de wereld te openen: studiereizen, bezoeken aan tentoonstellingen, ontmoetingen met gastsprekers, ...

Tijdens semesters 5 en 6, de ontwikkeling van een persoonlijk project, een cursus van 11 weken op de werkplek en een Work Study End (TFE) bekronen dit curriculum en de student de deuren open voor het inbrengen in de professionele sector van het beeld, in het bijzonder in die van de fotografie.

Een internationale dimensie

De ontwikkeling van de internationale handel is een constante zorg voor HELB. Onze trant van Erasmus uitwisselingsprogramma's of anderen kunt u in het buitenland studeren of stage daar.

Fotografie training biedt vele mogelijkheden ...

Commerciële fotograaf / Architectural Fotograaf / modefotograaf / Fotograaf van de Pers / tonen Fotograaf / Portretfotograaf / Still fotograaf / kunstenaar fotograaf / Studio / Finisher Assistant (fotomontage, post productie, post verwerking) / grafische chain manager / Photo -Publisher / Productie / Afwerking Professional (Professional Digital Printing) / Web design / Sale / Onderwijs

Laatst bijgewerkt op jan 2018

Over de school

L’asbl, dont le siège social est établi à Forest (1190), avenue Besme n°97, a pour but d’organiser de l’enseignement. Elle peut poser des actes se rapportant directement ou indirectement à son but ou ... Lees meer

L’asbl, dont le siège social est établi à Forest (1190), avenue Besme n°97, a pour but d’organiser de l’enseignement. Elle peut poser des actes se rapportant directement ou indirectement à son but ou de nature à faciliter la réalisation de celui-ci. Lees Minder