Bachelor gezondheidsmanagement en preventie sport

Campus M21

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor gezondheidsmanagement en preventie sport

Campus M21

Health Management Studies

DE STUDIE RICHTING SPORT als preventie bij de opleiding Health Management: WIE GEZOND IS, IS DE KWALITEIT VAN HET LEVEN Een gezond dieet alleen is niet genoeg. Alleen degenen die regelmatig beweegt en sporten, kan lifestyle ziekten te voorkomen. Gezondheid is de kwaliteit van leven. Sport is uitgegroeid tot een drijvende kracht: een markt, een beweging, een deel van het leven. Sport is de gemeenschap, is een groepsgevoel en creëert identiteit. Daarom is de sport en gezondheid van de industrie booming. Dit geldt in de private als in de corporate gezondheidsmanagement. De studie Sport en preventie op de campus M21 vormt een ideale basis voor een carrière in deze groeimarkten. Het beheer van de gezondheidszorg programma bereidt je dit al eerder perfect.

Solliciteer online en ontvang een universiteit plek!

Oefen met sterke merken

De Health Management Studies Sport en preventie op de campus M21 is praktisch. Onze studenten ontwikkelen met professionals in het veld krachtig beleid en maatregelen. Partners zijn de Siemens Health Insurance, de Duitse spoorwegen, de Johannesbad groep van bedrijven, Thera sporten, sportparken, gezondheidscentra en kuuroorden. In de echte praktijk projecten die ertoe doet - business games zijn niet genoeg! De 12-weken stage bij bedrijven, instellingen, gezondheidszorg en consumentenorganisaties is vaak de sleutel tot een carrière te beginnen.

De health management programma

Studiegroepen in grootte van de klas, het leren van de praktijk met gemotiveerde leerkrachten, persoonlijke benadering en duidelijke structuren, een moderne campus in een geweldige locatie - dat doet de gezondheid management programma leuk en brengt een hoop. De geaccrediteerd volgens de internationale normen is een Bachelor of Arts in aanmerking komen voor de Associate degree. Na de bachelor's degree, kunt u de meester te maken. De actie is voor u open. Met passie gaan onze studenten cruciale kwesties van de sector gezondheidszorg en sport op: Wat is de rol van sport voor life balance? Wat is de Health Marketing van sportscholen en klinieken? Doelstellingen en acties op de werkplek gezondheid management? Hoe worden voedingsprogramma's geïmplementeerd in de kleuterschool en school?

De studies omvatten:

De bacheloropleiding duurt zes semesters en bestaat uit verschillende studies modules. Voor elke module ontvang je studiepunten (ECTS). Een totaal van 180 studiepunten kan worden bereikt. Na de succesvolle afronding zal worden beloond met een openbare universiteit u de Bachelor of Arts (BA).

Studie en Examenregeling

Gekozen Cursus Inhoud:

 • Gezondheidspsychologie, gezondheidsbevordering en preventie
 • Gezondheid Sport / therapie
 • Diagnostiek en medische zorg
 • Anatomie, fysiologie, opleiding en kinesiologie
 • gezondheidscommunicatie
 • Spa en Wellness
 • gezondheidssysteem
 • Verkoop
 • beheer

Carrièremogelijkheden

Sport en gezondheid zijn megatrends. De industrieën worden steeds groter. Gekwalificeerde managers worden gezocht. In studies, die u aanschaft diepgaande kennis en praktische ervaring in marketing en management. U krijgt een interface expertise uit de geneeskunde, sport, psychologie, management en marketing te verwerven. U vult uw studies uit de geaccrediteerd volgens de internationale normen Bachelor of Arts. Netwerken met professionals uit de praktijk en sollicitatie coaching studeren op de campus M21 koers. Bovendien, het uitbreiden van je sociale vaardigheden op een overtuigende uitstraling. Deze studie biedt uitstekende carrièremogelijkheden als manager.

Bijvoorbeeld, in:

 • Gezondheid gerichte sportcentra, sport en Fintessstudios
 • Klinieken en wellness bedrijf
 • Ziektekostenverzekering en zorgverzekeraars
 • farmaceutische bedrijven
 • Bedrijven met een bedrijf gezondheidsmanagement
 • Verenigingen van sport en gezondheid van de industrie
Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
HT