Bachelor hotel en toerisme management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BSc. Hotel en Toerisme Management

Programma Code: UBSHSTMFXU1A

FILOSOFIE VERKLARING

De Bachelor of Science graad in Hospitality en Toerisme Management (BSc HTM) maakt gebruik van een resultaat gebaseerde aanpak met aandacht voor ervaringsgerichte en werkplekleren mogelijkheden om afgestudeerden die zich inzetten voor een leven lang leren en hebben de vaardigheden en competenties te produceren om direct bijdragen aan de werkplek op het toezichthoudend of het entry level management niveau.

Deze graad is ontworpen om aan de behoeften van de toeristische markt te voldoen, in de erkenning van het strategische belang van de industrie om de economische ontwikkeling van het land. Ook wordt verwacht dat een afgestudeerde van deze opleiding demonstreert een bewustzijn van ethische praktijken en professionaliteit in de uitvoering van zijn / haar werk.

CURSUS GOALS

Het doel van het Hotel en Toerisme Management cursus is om studenten die horeca / toerisme hebben gekozen als hun carrière voor entry level management posities, leidinggevende functies en het leven voor te bereiden. Dit doel wordt bereikt door middel van een verbintenis tot het leren van studenten en de ontwikkeling gekenmerkt door hoge verwachtingen en normen van gedrag en prestaties; excellentie in wetenschap en instructie; blootstelling aan de industrie en succesvolle professionals uit de industrie; en opleiding en ervaring op het gebied van de student gekozen gebied van de industrie.

Het is ontworpen om de behoeften van de hospitality en toerisme markt te voldoen en is gericht op het produceren van een afgestudeerde die heeft:

  • Onmiddellijke functionele competenties
  • Een ondernemende en innovatieve houding te werken
  • Een goede algemene kennis van de business en competitieve omgevingen in de industrie
  • Taal en culturele verfijning, bewustwording en waardering
  • Een sterk gevoel van sociale verplichtingen en ecologische verantwoordelijkheden van de industrie
  • Sterke sociale vaardigheden
  • Sterke zelflerend oriëntatie
  • Respect voor het beroepsonderwijs werk
  • Een zelf bewuste identificatie met de industrie (problemen en oplossing)

CURSUS DOEL

De Hospitality en toerisme-industrie is de grootste en snelst groeiende industrie in de wereld en deze groei zal naar verwachting voortzetten. Het is een service-industrie dat dergelijke gebieden omvat zoals: hotels, restaurants, nachtclubs, congrescentra, pretparken, familie-entertainment, cruiseschepen, reizen en toerisme een paar te noemen. De Bachelor of Science graad in Hospitality en Toerisme zullen de studenten voor entry-level management posities en leidinggevende functies te bereiden in de industrie, door het verstrekken van het soort onderwijs nodig zijn door de managers van morgen.

Deze vierjarige opleiding is ontworpen om aan de behoeften van de Horeca en toerisme-industrie arbeidsmarkt te voldoen. Het biedt de industrie met getrainde professionals die u stap in tal van functies toezichthoudende en management trainee en internationaal te concurreren met andere hospitality en toerisme afgestudeerden. Dat doet het door te bouwen op basis modules in het bedrijfsleven, de sociale wetenschappen en modules die specifiek zijn voor het gebied hospitality en toerisme.

Manieren van binnenkomst

Er zullen drie (3) methoden van binnenkomst aan de cursus:

Normal Entry - Een aanvrager die normale matrikulatie eisen de Universiteit's voldoet aan en is succesvolle bij het interview. Dit aanvrager zal de loop van studie in te voeren bij Jaar 1.

Mature Entry - Een aanvrager over de leeftijd van 25 jaar, die niet heeft voldaan aan de universiteit toelatingsexamen eis, kunnen worden geaccepteerd in jaar 1 van de cursus via het bekwaamheidsonderzoek (PLA) route. De student zal samenwerken met de PLA coördinator en een toegewezen toezichthouder om een ​​portfolio aan kennis gelijk aan te tonen aan de universiteit toelatingsexamen normen te ontwikkelen en / of te krijgen PLA krediet voor werk op het gebied van specialisatie.

Advanced Placements - Aanvragers in aanmerking komen voor geavanceerde plaatsing zijn deze kandidaten aan de Universiteit van andere erkende onderwijsinstellingen die module vrijstelling kan worden verleend voor undergraduate en postgraduate opleidingen. Studenten, die worden geaccepteerd door de geavanceerde plaatsing methode, zal vooraf in jaar 3 van de cursus.

In sommige gevallen zal echter de kandidaten verwacht dat zij noodzakelijke overbrugging cursussen te volgen aan de eisen voor de mate voldoen.

Bij het interview, zal de kandidaten verwacht dat hun gebieden van specialisatie en / of minderjarigen aan te geven. Studenten die geavanceerde plaatsing van andere instellingen werden toegekend zal de koers in te voeren op Jaar 3 en zou al hebben verklaard hun belangrijkste bij hun vorige instellingen. Ze zouden worden verplicht om een ​​stage te doen alleen omdat ze twee stage perioden van 10 weken al zou hebben afgerond.

Merk op dat alle studenten die via geavanceerde plaatsing 85% van hun bovenste niveau modules op Utech moeten voltooien om een ​​Utech graad krijgen.

Toelatingseisen

Voordat u zich inschrijft en begint modules in de Hospitality en Tourism Management BSc. Graad kandidaten moeten hebben voldaan aan de volgende minimale vereisten voor de toegang tot Utech: a) Vijf (5) CXC Algemene Proficiency passeert of gelijkwaardig in de rangen I, II of III (graad III wordt geaccepteerd van juni, 1998) of GCE 'O' Levels , niveau A, B & C in het Engels Taal, Wiskunde en drie (3) andere onderwerpen. (De voorkeur wordt gegeven aan kandidaten met een vreemde taal) b) Leid een toelatingsgesprek.

Ervaringsleren EISEN:

Studenten in de BSc, Hospitality en Toerisme Management cursus zal worden verplicht om twee zomers van de stage (10 weken elke zomer) in een erkende Hospitality of Tourism organisatie te voltooien.

Succesvolle afronding van de stage is een voorwaarde voor de toekenning van de graad.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

In 1959, the name was changed to the College of Arts, Science and Technology, and became incorporated under the College of Arts, Science and Technology (CAST) Scheme of 1959.

In 1959, the name was changed to the College of Arts, Science and Technology, and became incorporated under the College of Arts, Science and Technology (CAST) Scheme of 1959. Lees Minder
Kingston , Montego Bay + 1 Meer Minder