Bachelor In Aardolie En Aardgas Techniek

West Virginia University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Aardolie En Aardgas Techniek

West Virginia University

Aardolie en aardgas Engineering is bezig met het ontwerp en de toepassing aspecten van de ontdekking, de productie en het transport van olie en aardgas bronnen.

Professionals op dit gebied moet een grondige kennis van de geologische principes met betrekking tot het voorkomen, de ontdekking, en de productie van vloeibare koolwaterstoffen hebben. De aardolie en aardgas ingenieur moet kennen en kunnen toepassen zowel conventionele technisch ontwerp principes evenals die specifiek betrekking hebben op het gebied van aardolie en aardgas engineering. Deze zijn ontwikkeld in de aardolie en aardgas ingenieursopleidingen in het curriculum. Daarnaast is er een sterke basis in de wiskunde en de wetenschappen verbreedt professionele mogelijkheden van de toekomstige ingenieur. Omdat veel ingenieurs zullen worden ingezet als toezichthouders of leidinggevenden, bestuurlijke en sociale vaardigheden worden benadrukt.

Studenten worden in de gelegenheid om alle fasen van de aardolie en aardgas industrie in zinvolle en belangrijke taken in te voeren aangeboden, blijven hun opleiding in de richting van geavanceerde graden, of in sommige gevallen streven naar een combinatie van professionele arbeid en voortgezet onderwijs.

Doelstellingen van het programma

 • De afgestudeerden succesvol in hun professionele carrière als aardolie ingenieurs in de energie-industrie, overheidsinstellingen, en / of post-graduate onderwijs zal zijn.
 • De afgestudeerden zullen blijven professioneel te ontwikkelen en te dienen in leidinggevende functies.
 • De afgestudeerden succesvol in het aantonen van hun verplichtingen tot het beroep, aan hun werkgever, en voor de samenleving zal zijn.

De basis voor het bereiken van doelstellingen van het programma wordt vastgesteld door middel van een strenge curriculum dat de studenten voorziet van:

 • Een goed begrip van de wetenschappelijke en technische principes en de toepassing van deze beginselen in het oplossen van aardolie en aardgas technische problemen bij het gebruik van moderne hulpmiddelen
 • Een geïntegreerde design ervaring leidt tot een sluitstuk ontwerp cursus
 • Een evenwichtige en afgeronde opleiding op de noodzaak voor het ontwikkelen van technische communicatie en teamwork vaardigheden, evenals inzicht in de professionele, ethische en maatschappelijke verplichtingen van de ingenieur te erkennen

Resultaten van het programma

 • De afgestudeerden zullen een grondige kennis van de wetenschappelijke en technische principes en hun toepassing op aardolie en aardgas technische problemen te hebben.
 • De afgestudeerden zullen de mogelijkheid hebben om hun wetenschappelijke en technische kennis te integreren bij het ontwerpen en uitvoeren van experimenten, en te interpreteren en analyseren van gegevens hebben.
 • De afgestudeerden zullen de mogelijkheid hebben om de wetenschappelijke en technische fundamenten van toepassing op oplossingen voor aardolie en aardgas technische problemen te formuleren hebben.
 • De afgestudeerden zullen de mogelijkheid om technieken, vaardigheden en moderne aardolie en aardgas engineering tools gebruiken.
 • De afgestudeerden zullen de mogelijkheid hebben om hun wetenschappelijke en technische kennis te integreren om aardolie en aardgas technisch ontwerp problemen op te lossen hebben.
 • De afgestudeerden zullen het vermogen om effectief te communiceren.
 • De afgestudeerden zullen het vermogen om te functioneren op de multidisciplinaire teams.
 • De afgestudeerden zullen de professionele en ethische verantwoordelijkheden van een petroleum engineer herkennen.
 • De afgestudeerden zullen een inzicht in de impact van aardolie en aardgas technische oplossingen in een maatschappelijke en mondiale context hebben.
 • De afgestudeerden zullen de noodzaak om de kennis van de hedendaagse problemen te verwerven herkennen.
 • De afgestudeerden zal de behoefte om deel te nemen in het leven lang leren herkennen.

Deze uitkomsten worden bereikt door het inschrijven in rigoureuze individuele cursussen in alle fundamentele gebieden van aardolie en aardgas techniek, fundamentele wetenschap, wiskunde, geologie, en de geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen. De aardolie en aardgas technisch curriculum bevat ook belangrijke laboratorium onderdelen die gericht zijn op het versterken van de kennis die is opgedaan in de klas. In het laatste jaar, zijn keuzevakken aangeboden waarin de student extra diepte van de kennis op specifieke terreinen van aardolie en aardgas engineering technologie kunnen krijgen. Elke student wordt individueel in de loop selectie bijgestaan ​​door een adviseur die lid is van de aardolie en aardgas technische faculteit.

Studenten krijgen praktische ervaring en de eerste hand kennis van de vele aspecten van aardolie en aardgas techniek door de nabijheid van de industrie in West-Virginia en omringende staten. Productielocaties, secundaire en verbeterde oliewinning projecten, compressorstations, gasopslag velden en kantoren bieden alle uitstekende mogelijkheden voor onze studenten. Extra ervaring wordt verstrekt door middel van moderne, goed uitgeruste laboratoria binnen de afdeling en de universiteit. Studenten worden aangespoord om het veld ervaring op te doen door middel van de zomer de werkgelegenheid in de industrie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Montgomery, West Virginia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Morgantown, West Virginia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan