Bachelor In Aardolie- En Aardgastechniek

Saint Francis University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Aardolie- En Aardgastechniek

Saint Francis University

Bachelor in aardolie- en aardgastechniek

Saint Francis University (SFU) biedt een vierjarige bachelor of science (BSc) diploma in aardolie en aardgas engineering (PNGE). Ons PNGE programma bevat een Franciscan aanpak met echte wereld ervaring als een integraal onderdeel van leren in combinatie met een vitale liberal arts educatie. Kleine grootte klassen en sterke relaties met faculteit zijn handtekening voordelen van de leeromgevingen opgericht voor studenten op SFU. Onze studenten ontwikkelen een breed scala van vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in het snel groeiende vakgebied van techniek door middel van klaslokaal leren, vakantiereizen, laboratoriumactiviteiten, academische en industriële onderzoeksprojectactiviteiten, leiderschap in professionele hoofdstukken en meer. Onze afgestudeerden zijn gekwalificeerd om te werken in olie- en gasbedrijf, olie- en gasdienstbedrijven, overheid (bijvoorbeeld ministerie van energie) en academische / onderzoeksinstituten, of gaan naar school, of openen hun eigen bedrijf in verband met de olie en gasindustrie.

Waarom neem Petroleum en Natural Gas Engineering bij SFU?

Undergraduate onderzoek

Onze voorgraadse studenten doen onderzoek in kleine teams die door PNGE faculteitsleden worden geadviseerd. Veel studenten beginnen onderzoek als freshmen. Studenten kunnen in hun vier jaar met meerdere faculteiten werken aan verschillende projecten. Met het afronden van een goed werk kunnen studenten ook financiering krijgen om hun onderzoek op regionale, nationale en internationale conferenties te presenteren en de mogelijkheid om hun werk in peer-view tijdschriften te publiceren als leidende auteur.

Kleine klassen

Kleine lessen betekenen meer:

 • Een-op-één interacties met collega's en faculteiten
 • Docenten op het niveau van de faculteit van de faculteiten die je naam kennen
 • In-diepte tijd om laboratoriumapparatuur en industriële software te gebruiken
 • Real-world projecten en service mogelijkheden buiten de klas
 • Oriëntatie op stages en vacatures

Verworven Competenties

Laboratories

 • Rock Property Lab
 • PVT Lab
 • Drilling Fluids Lab

Professionele softwarepakketten

 • Petrel Met Mangrove Van Schlumberger
 • CMG van Computer Modeling Group Ltd.
 • Petra en VirtuWell van IHS Ltd.
 • ArcGIS van Esri Ltd.

PNGE Research & Service Center

 • Onze PNGE-studenten kunnen betrokken zijn bij echte industriële projecten via ons Centrum voor Intelligent Reservoir & Service (iRRS).

Buiten het klaslokaal

Ons PNGE programma hecht ook veel belang aan leergogelijkheden buiten het klaslokaal. Wij bieden jaarlijks twee veldreizen: geologische veldreis voor eerstejaars om de structurele geologie en de goede rondreis voor studenten van alle niveaus te bestuderen om boren te begrijpen, hydraulische fracturing en / of voltooiing te begrijpen. We raden onze studenten ook sterk aan om stageposities in olie- en gasbedrijven en energiegerelateerde overheidsposities te vinden. Het SFU SPE Student Chapter en AAPG Student Chapter worden geleid door onze studenten om hun leiderschap, community service en industriële netwerk te ontwikkelen.

Industrie Ondersteuning

Ons PNGE-programma heeft een sterk adviescomité van de industrie opgericht met negen hooggeplaatste ervaren deskundigen die sterke steun verlenen. We hebben ook waardevolle donaties ontvangen van olie- en gasindustriebedrijven voor professionele software (> $ 1.000.000.00), en boor- en afwerkingsapparatuur. Industriële deskundigen worden elke vrijdagmiddag regelmatig uitgenodigd voor onze seminarkursus. Engineering afdeling gastheer ook carrière beurs Ontmoet en groet specifiek voor engineering studenten jaarlijks.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op September 13, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
33,856 USD
2017-18 Onderwijskosten (Jaargetallen): Onderwijsvlak (12-18 studiepunten per semester)
Locations
Verenigde Staten - Loretto, Pennsylvania
Startdatum : Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates