Bachelor in accountancy (Hons)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Als u een carrière in de accountancy of de financiële sector plant, is studeren aan de University of Stirling het perfecte startpunt. Stirling behoort tot de top 15 van de Britse plaatsen om Accountancy te studeren, met een 100% inzetbaarheid, 5-sterrendagen en viervoudige branche-accreditatie.

Een boekhoudkundige graad stelt u in staat financiële informatie voor te bereiden, te presenteren en te interpreteren voor een breed scala van organisaties, en de vaardigheden die u leert, zullen beleggers, geldschieters, management en anderen in staat stellen om belangrijke beslissingen te nemen op basis van financiële feiten.

De ideale weg naar een loopbaan in de accountancy combineert een universitair diploma met erkende professionele kwalificaties. Ons Accountancy-programma is gecreëerd met dit in het achterhoofd, en een succesvolle afronding van de cursus zorgt ervoor dat veel professionele instanties u aanzienlijke vrijstellingen van hun examens geven.

Van een basiskennis van hoe financiële overzichten op te stellen, tot een grondige kennis van auditing, belastingheffing en rapportage, onze Accountancy-graad dekt alles wat u moet weten om deel te nemen aan de duizenden Stirling-afgestudeerden die met succes van deze cursus zijn overgestapt. in de professionele wereld.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Accounting and Finance staat in de top 5 in Schotland, top 15 in het Verenigd Koninkrijk (Times and Sunday Times Good University Guide 2018)

# 2 100% van onze Accountancy-studenten hebben binnen zes maanden na afstuderen een baan of een verdere studie (Unistats 2017)

# 3 5 QS Stars for Teaching, Employability and Internationalization (QS Stars University Ratings)

Cursus details

Je kunt Accountancy studeren als een vierjarig honoursdiploma of combineren met een van de acht andere cursussen om je focus te verbreden. In je eerste drie semesters worden je kernstudies in boekhouden en financiën aangevuld met lesgeven in economie, bedrijfsmanagement en bedrijfsrecht. Semesters 4-8 zullen je helpen bij het ontwikkelen van een analytische benadering van relevante onderwerpen door elf geavanceerde kernmodules. Een van die modules zal uw proefschrift zijn, dat u kennis zal laten maken met onderzoeksmethoden in de boekhouding en uw communicatie, evaluatie en analytische vaardigheden zal verbeteren.

Onderwijs

Als je Accountancy studeert aan de University of Stirling kun je erop vertrouwen dat alles wat je leert in overeenstemming is met de nieuwste trends in de branche. Je leert door een combinatie van formele lezingen, seminars en praktische workshops. Kleine groep tutorials zullen ook feedback en versterking van de lesstof onderwerpen bieden gedurende elk semester. Al ons onderwijs is geworteld in onderzoek van wereldklasse, en Stirling Management School is gerangschikt in de top 25 van instellingen in het VK voor bedrijven en management uit een pool van meer dan 100 in de meest recente Research Excellence Framework-studie.

Beoordeling

Je wordt beoordeeld door een combinatie van cursussen en examens. Voor honoursstudenten tellen alle geavanceerde modules die tijdens de laatste twee jaar zijn ondernomen, evenveel mee voor je algehele graadclassificatie. In Semester 8 voltooi je een proefschrift over een goedgekeurd onderwerp.

In het buitenland studeren

Je hebt de mogelijkheid om je horizon te verbreden en in het buitenland te studeren via onze gevestigde connecties met verschillende internationale universiteiten.

Lees meer over studeren in het buitenland.

Contact

De heer Christopher Coles, cursusdirecteur

44 (0) 1786 466415
accountingandfinance@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overzeese studenten (niet-EU) £ 12,140.00
  • Schotse en EU-studenten £ 1.820,00
  • Studenten uit de rest van het VK £ 9.250 per jaar voor een maximum van 4 jaar
Laatst bijgewerkt op May 2018

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder