Bachelor in accountancy

Saint Peter’s University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in accountancy

Saint Peter’s University

Deze dagen accountants niet bonen tellen; ze groeien hen.

In feite is het gebied van accountancy nog nooit zo relevant geweest, uitdagende, of gevuld met mogelijkheden.

De vaardigheden die nodig zijn voor u om een ​​werkelijk uitstekende accountant-kritisch denken geworden, uitzonderlijke analytische vaardigheden, solide ethiek en onafhankelijk oordeel-zijn de kenmerken van een jezuïet onderwijs op Saint Peter's.

Een blik op onze afgestudeerden zullen u laten zien waarom ons programma een reputatie voor het ontwikkelen van scherpe geesten, gesmeed in een van de grootste zakelijke gebieden in het land, de New York / New Jersey grootstedelijk gebied heeft verdiend.

De vraag naar accountants groeit (vooral voor vrouwen) en de kansen op werk zijn beter dan ooit. Of u wilt een partner in een accountantskantoor, een CPA of het werk in corporate finance of op een non-profit zijn, kan een graad in accountancy de sleutel tot succes zijn.

Saint Peter's biedt ook een periode van vijf jaar gecombineerde BS / MS graad in accountancy en een certificaat programma dat studenten die een undergraduate major in accountancy hebben afgerond om de extra kredieten die nodig zijn om te zitten voor de CPA-examen te verdienen mogelijk maakt.

Missie

De Business Programma's gericht op hooggekwalificeerde professionals door middel van zakelijke programma's die worden produceren: verankerd in de vrije kunsten, inspelen op organisatorische en maatschappelijke behoeften, een afspiegeling is van veranderende zakelijke theorie en praktijk, doordrenkt met de nadruk op ethische besluitvorming, en geïnformeerd door veranderende mondiale conditie. Door middel van een rijk divers studenten, de zakelijke programma's bieden studenten met ongewone leerervaringen die professionals die klaar zijn om in uit te blinken en omarmen de verschillende werkomgevingen van de toekomst te produceren.

Leerdoelen

Brede Student Learning Goals:

 1. Studenten zullen discipline-specifieke kennis hebben om te beheren en vooraf hun carrière.
 2. Studenten zullen data-driven besluitvorming vaardigheden.
 3. Studenten zullen de communicatieve vaardigheden die nodig zijn om ideeën en kennis te delen.
 4. Studenten krijgen de ethische normen in het bedrijfsleven te begrijpen.

Brede operationele doelstellingen:

 1. Bieden up-to-date programma's die studenten voor te bereiden op carrièremogelijkheden
 2. Bieden uitgebreide advisering voor studenten
 3. Recruit, onderhouden en mentor faculteit uitzonderlijke bekwaamheid en ervaring

Student Learning Evaluatie Common Core Learning Outcomes voor Bachelor's Degree Programs: Business Management, Marketing Management, International Business

Beoogde Student Learning Outcomes:

 1. Studenten zullen in staat zijn om te analyseren, evalueren en presenteren van gegevens op een professionele manier.
 2. Studenten zullen adequaat te reageren wanneer ze geconfronteerd worden met morele en ethische dilemma's en belangenconflicten te erkennen of vermeende belangenverstrengeling.
 3. Studenten kunnen communiceren (mondeling en schriftelijk) de resultaten van hun inspanningen op een overtuigende manier zal zijn, zodat de luisteraar / lezer heeft vertrouwen in de juistheid van hun werk.
 4. Studenten zullen begrijpen van de kernbegrippen in de boekhouding en in staat zijn om deze concepten toe te passen op een geïntegreerde manier.

Internationale Vergadering voor Collegiale Business Education (IACBE)

Saint Peter's University heeft gespecialiseerde accreditatie gekregen voor zijn zakelijke programma's via de Internationale Assemblee voor Collegiale Business School (IACBE) bij 11.374 Strang Line Road in Lenexa, Kansas, USA.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Englewood Cliffs, New Jersey
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Jersey City, New Jersey
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan