Bachelor in Accounting

Charles Sturt University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Accounting

Charles Sturt University

Accountants zijn wereldburgers die veel van de meest dynamische en invloedrijke posities in de wereld te houden. Dat komt omdat elke organisatie in elke branche - van landbouw tot de mijnbouw, van globale financiën tot not-for-profit - is gebaseerd op innovatieve mensen die complexe zakelijke problemen op te lossen.

CSU's Bachelor of Accounting zal u voorzien van de analytische, communicatie en leiderschap vaardigheden die je nodig hebt om een ​​gewilde zakelijke professional te worden. Ongeacht de branche waarin je wilt om in te werken en waar je zou willen wonen, kunnen onze Bachelor of Accounting u er.

Onze flexibele en professioneel geaccrediteerde programma wordt aangeboden full-time en part-time op de campus, of u kunt online bestuderen vanuit overal in de wereld. Night klassen zijn beschikbaar bij onze Albury-Wodonga Campus.

Afhankelijk van je studie achtergrond, CSU biedt een scala aan paden en krediet voor elders verworven competenties, met inbegrip van TAFE / VET-kwalificaties.

Waarom deze cursus te bestuderen?

  • Onze Bachelor of Accounting is een flexibele online of op de campus kwalificatie met een gegarandeerde toegang paden van Diploma in Accounting (VET) kwalificaties
  • Gain een nationaal erkende kwalificatie in een hoog aangeschreven beroep
  • CSU nadruk op gestructureerde stages en werk geïntegreerd assessment taken geeft u het concurrentievoordeel ten opzichte van afgestudeerden andere universiteiten '. Je kunt stage gebruiken om ervaring op te doen in een bedrijf waar u wilt werken, of neem het op een andere rol bij uw huidige werkgever om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen

Wil je de wereld zien? Een boekhoudkundige kwalificatie kun je bijna overal mee naartoe nemen, van grote multinationale ondernemingen in het buitenland steden kleinere werkgevers in regionale Australië.

Je zult niet alleen leren de boekhouding als je studeert - U zult het leven: onze student accountants verrichten een gestructureerde stage van 100 uur in hun tijd bij CSU. Al onze proefpersonen voorzien van leren op de werkplek en beoordelen en, als gevolg daarvan, onze job-ready accounting afgestudeerden hebben een uitzonderlijk hoge arbeidsparticipatie.

U kunt een andere string toe te voegen aan je boog: flexibel programma van de studie CSU's geeft je ruimte om zich te specialiseren in een tweede discipline. Waarom niet verbeteren van uw boekhouding kwalificatie door ook het bestuderen van economie, financiën, human resource management, marketing of zelfs de psychologie?

U kunt bij ons terecht of we kunnen tot u komen: evenals het hebben campussen in regionale New South Wales, CSU is een van Australië's grootste en meest ervaren onderwijsaanbieders online hoger. Onze op de campus en online lessen bieden persoonlijke betrokkenheid en steun van toegewijde professionele opvoeders. CSU biedt u ook de mogelijkheid om sneller af te studeren door het aanbieden van selecte onderwerpen in Sessie 3.

Je krijgt een paspoort om wereldwijd erkende beroepskwalificaties te zoeken: onze boekhouding mate is geaccrediteerd door de CPA Australië en Chartered Accountants Australië en Nieuw-Zeeland. Afstuderen met ons toont je vermogen om registeraccountant of Certified Oefenen Accountant worden en deelnemen aan wereldwijde netwerken van accountants.

credit pathways

Studenten die een diploma van Accounting hebben afgerond op een TAFE of prive-universiteit in Australië mogen ontvangen gegarandeerd toegang tot de Bachelor of Accounting en kunnen in aanmerking komen voor onder credits. U dient contact met medewerkers van de faculteit om uw exacte credit rechten te bepalen voorafgaand aan de inschrijving.

Carrièremogelijkheden

Carrièremogelijkheden voor de boekhouding afgestudeerden zijn buitengewoon divers en uit te breiden tot ver buiten de particuliere praktijk. Accountants zijn leiders en probleemoplossers in tal van industrieën over de hele wereld. Je zou kunnen werken in:

  • openbare praktijk: auditing, zakelijke adviesdiensten, belastingen, management consulting, insolventie en corporate recovery, informatietechnologie of externe verslaglegging
  • handel en industrie: management accounting, budget planning en controle, belastingen planning, informatie-systemen ontwerp, elektronische gegevensverwerking, financiële administratie en financieel beheer, interne audit, de formulering van beleid, strategische planning, team onderzoek, product planning en marketing
  • overheid, semi-overheid en non-profit organisaties: financiële verantwoording, budgettering en het meten van prestaties, goed regelsystemen, beleidsvorming, toezicht op de prijzen, kosten-batenanalyse, kosten-batenanalyse.

Accounting kwalificaties zijn ook zeer gewild in de gemeenschap. Beyond uw gebruikelijke dagelijkse werk, kon u uw expertise bijdragen aan een lokale gemeenschap organisatie in een raad of de positie Comité, of een ander goed doel dicht bij je hart.

Credit en verspreiding Aanvragers die met succes een relevante Certificate IV hebben afgerond, kunnen Diploma of Advanced Diploma bij TAFE in aanmerking te komen voor krediet van maximaal vier onderwerpen (Certificate IV), maximaal acht personen (diploma) of tot 12 proefpersonen (Advanced Diploma) in deze cursus. Krediet voor eerder verworven competenties of studeren aan andere instellingen voor hoger onderwijs zal worden beoordeeld als onderdeel van de aanvraagprocedure en zal worden toegekend aan in aanmerking komende aanvragers.

toelating informatie

indicatieve ATAR

65.00 Standard CSU, UAC en VTAC toelatingseisen voor undergraduate opleidingen toe te passen. Internationale kandidaten moeten voldoen aan de CSU toelatingseisen op het vlak van de eisen van het Engels.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Australië - Albury, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Bathurst, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Port Macquarie, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Melbourne, Victoria
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Wagga Wagga, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan