Read the Official Description

Deze cursus biedt meer dan alleen een boekhoudkundige kwalificatie.

Geaccrediteerd door CPA Australië, Chartered Accountants Australië en Nieuw-Zeeland (CAANZ) en internationale instanties, ontwikkelt uw zakelijke vaardigheden, samen met een bewustzijn van ethiek, mensenrechten, duurzaamheid en de openbare orde problemen.

In het eerste jaar wordt u kennis met zakelijke disciplines, waaronder boekhouding, economie, financiën, management, marketing en statistiek, en begin je diepgaande studies van de hedendaagse problemen in de boekhouding. Om onze inhoud van de cursus en curriculum zorgen voor up-to-date, werken we nauw samen met de mondiale bedrijven als Deloitte en PwC.

Naast het invullen van een acht-onder grote in de boekhouding, kunt u ook een tweede grote voltooien van gebieden binnen de Business School, twee minderjarigen, of maximaal acht keuzevakken. Bijvoorbeeld, kunt u ervoor kiezen om een ​​tweede belangrijke financiële planning of het management, of minor in forensische accountancy of corporate finance voltooien.

Uw electieve keuzes kunnen bestaan ​​studiereizen, stages en talen, en u kunt ervoor kiezen om deze keuzevakken in het buitenland te voltooien bij een van onze partner universiteiten. We hebben connecties met de beste business schools waaronder de Universiteit van Innsbruck en de Berlijnse School of Economics.

Engels taaleisen

Succesvolle afronding van het Engels voor verdere studies vergevorderd stadium 5B certificaat op undergraduate (EFS5 (60%) UG) niveau uitgevoerd door La Trobe Melbourne; Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

IELTS (academische) score van 6.0 met geen enkele individuele band score minder dan 6.0; TOEFL paper-based test - een minimale totale score van 550 met een score van 5 of meer in de Test van schriftelijke Engels; TOEFL internet gebaseerde test - een minimale totale score van 60 met een minimum voor SLR 18; W 22; La Trobe Melbourne Stichting Studies: 60 procent eindresultaat in een cursus; Engels als voertaal in het hoger studies kunnen worden aanvaard. Let op: het Engels als voertaal in het vorige onderzoek, worden niet aanvaard als basis van toelating (Engels) voor cursussen waar de goedgekeurde test score eis is boven een IELTS 6.5 met geen band score lager dan 6,0. Pearson Test van het Engels (Academic) (PTE): een minimale score van 57 zonder communicatieve vaardigheid scoren minder dan 50.

Cambridge Certificate of Advanced Engels (CAE): een cijfer van B of hoger.

Cambridge Certificate of Proficiency in het Engels (CPE): een voldoende cijfer van C of hoger, of goedgekeurde internationale equivalent.

Academische toelatingseisen

 • LTM Foundation Studies - 65
 • Aust. Yr 12 (ATAR) 2015 (indicatief) - Melbourne: 70.5
 • International Baccalaureate - 24
 • GCE A Levels - 7
 • HKDSE - 2 x Niveau 4
 • Sri Lankaanse A Levels - CCC
 • STPM - 8
 • Noorwegen Upper Secondary Certificate - 3,5
 • Zweden Slutbetyg - G
 • Alle Indiase Sen SC (Beste 5 onderwerpen) - 60
 • Vietnam (Jaar 12) - 8
 • Indonesië (SMA) - 8
 • GAC Cert. IV - GPA 2.6
 • Gaokao - zie: de website

Als u niet aan deze toelatingseisen je misschien wel geïnteresseerd in La Trobe Stichting studies en diploma's, die een alternatieve route voor undergraduate programma La Trobe's bieden. Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

Onderwerp voorwaarde

Eenheden 3 en 4: een studie score van ten minste 25 in het Engels (EAL) of 20 in een ander Engels. Kandidaten met vergelijkbare kwalificaties zal worden beschouwd.

De erkenning van beroepskwalificaties

Deze cursus is geaccrediteerd door de CPA Australië en het Institute of Chartered Accountants in Australië (ICAA). Afgestudeerden komen in aanmerking voor het lidmaatschap van zowel professionele boekhouding instanties of met andere professionele groepen zoals de National Institute of Public Accountants (IPA) en de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) in Londen.

Carrièremogelijkheden

Als je eenmaal afgestudeerd, kunt u werken op gebieden als auditing, fiscaliteit en management consulting. Veel van onze afgestudeerden zijn gestegen tot hoge posities als bedrijfsleiders in commerciële organisaties alsook in de publieke sector.

Program taught in:
Engels

See 7 more programs offered by La Trobe University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Einddatum