Bachelor in Accounting

Muskingum University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Accounting

Muskingum University

Student Opportunities

Stages

Voorbeelden van recente stageplaatsen voor Accounting studenten zijn onder andere:

  • Holbrook en Manter, OCMW (Staff Auditor) - Neeman Medical International (Asia) Ltd. (Staff Accountant) - Ernst & Young (Abu Dhabi) (Staff Auditor) - Staat accountant van Ohio (Audit Fellowship Intern)

Werk

Drie studenten zijn meestal in dienst van de boekhoudkundige faculteit als student-assistenten. De student-assistenten leerjaar huiswerk, kopiëren klasse handouts, periodiek tutor studenten, en het verstrekken van andere administratieve bijstand.

Carrière Mogelijkheden voor Accounting Majors

  • Public Accounting - Bedrijfsadministratie - Overheid - Onderwijs - Non-profit

Waar Recente Accounting Majors van Muskingum worden gehanteerd:

  • Ernst & Young - PricewaterhouseCoopers - Office Ohio State Rekenkamer - Rea en Associates - Crowe, Chizek en Bedrijf

Graduate Programma

De meeste van onze boekhouding studenten graduate niet naar school. De studenten kiezen voor de optie 150 credit uur Accounting-Openbare hier bij Muskingum zijn in staat om te zitten voor de CPA-examen zonder een graduaat, maar hier zijn een paar voorbeelden van scholen oud-studenten hebben deelgenomen: - Universiteit van Virginia - Ohio University - Universiteit van Hartford

Mission Statement

De missie van de Economie, Accounting en Bedrijfskunde Afdeling is om te helpen bij de productie goed afgeronde leden van het bedrijfsleven, die de noodzaak van de winst in evenwicht gehouden door de beperkingen van ethisch gedrag, juridische gedrag en risico's te begrijpen. Alle vier majors in onze afdeling (Economie, Accounting, Accounting-Public, en Business) zijn ontworpen om de tools die nodig zijn voor onze afgestudeerden om te slagen in zowel de wereld van de handel en in de graduate opleidingen. Wij streven ernaar om onze studenten uitdagen om objectief te analyseren en economische omstandigheden, haalbaar en ethische alternatieven te bouwen, en om de juiste beslissingen te nemen die het welzijn van de firma evenwicht te brengen met de totale impact op de samenleving te maken.

De Economie, Accounting en Bedrijfskunde Afdeling missie steunt de missie van Muskingum University door het leveren van hoogwaardige academische programma's in het kader van een liberal arts onderwijs. Wij helpen geheel personen die kritisch kunnen denken, zich gedragen ethisch, en zich sociaal, zodat ze beroepsgerichte productief, persoonlijk bevredigend, en maatschappelijk verantwoord leven kan leiden ontwikkelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New Concord, Ohio
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - New Concord, Ohio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan