Bachelor in Accounting

University of Montana

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Accounting

University of Montana

Accounting wordt bepaald door het American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) als "de kunst van het opnemen, classificeren, en samenvatten in een significante wijze en in termen van geld, transacties en gebeurtenissen die, althans gedeeltelijk, van financiële aard, en daarvan interpreteren van de resultaten. "

Verwachtingen van Accounting Afgestudeerden

De undergraduate Accounting curriculum ontwikkelt deskundigheid in een breed scala van de boekhoudkundige vaardigheden en praktijken. Het curriculum streeft ernaar om kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden te bevorderen. Accounting studenten zijn bereid om professionele posities in te voeren in de boekhouding met het bedrijfsleven, non-profit of overheidsorganisaties. Bovendien kunnen zij hun opleiding voort te zetten in de Master of Accountancy programma en / of de uitoefening van een verscheidenheid aan professionele certificeringen.

Carrières in Accounting

Omdat vrijwel alle organisaties de productie en het gebruik van financiële gegevens voor de besluitvorming, de carrière mogelijkheden voor een boekhoudkundige grote zijn divers. Veel studenten starten een loopbaan in de openbare accountantskantoren, op zoek naar hun Certified Public Accountant (CPA) licentie. Openbare accountantskantoren bieden externe audit, tax prep / research, consulting, en andere financiële diensten aan hun klanten. De toestand van Montana vergt 150 credit-uren in aanmerking te komen voor de CPA-licentie, zo veel studenten streven naar een Master in Accountancy of een dubbele belangrijk om dit te bereiken. Beyond openbare boekhouding, kan de student een loopbaan met for-profit bedrijven, not-for-profit organisaties en overheden te zoeken. Deze organisaties maken gebruik van interne accountants, interne accountants, financiële analisten, IT-risk managers, cost accountants, fiscalisten en controllers. Studenten kunnen ook een loopbaan in compliance, fraude en forensisch onderzoek met organisaties zoals de IRS en de FBI te zoeken.

Mission Statement: Accounting Studies

De boekhoudkundige programma's voor te bereiden ethisch bewust beslissers met effectieve analytische en kwalitatieve zakelijke kennis en vaardigheden om boekhoudkundige professionals in de regio en daarbuiten geworden. We committeren aan onderwijs van hoge kwaliteit en de toepassing van wetenschap naar de beroepspraktijk, pedagogie, en theorie op het gebied van professionele boekhouding te verbeteren.

De undergraduate boekhoudprogramma is toegewijd aan het voorbereiden van studenten om de boekhouding en zakelijke kennis toe te passen in organisaties.

assessment Outcomes

  • We zullen professionaliteit te promoten.
  • We zullen technisch bekwaam en ethisch geaard nieuwe professionals te produceren.
  • We zullen de communicatie en interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor professionele functies studenten te ontwikkelen.
  • We zullen actief communiceren met de stand van de professionele boekhouding gemeenschap.
  • We zullen het accountantsberoep te bevorderen door het uitvoeren van wetenschap en executive training.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan