Bachelor in Accounting

University of Redlands

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Accounting

University of Redlands

Bachelor in Accounting

De Redlands Accounting programma verschilt van programma's in veel business schools omdat we geloven dat een strenge, liberal arts onderwijs is de meest effectieve basis voor een carrière in de professionele boekhouding. Terwijl onze studenten doen de specifieke zakelijke en boekhoudkundige kennis die nodig is om professionele examens en sluiten het accountantsberoep te verwerven, zijn we het meest trots op de ontwikkeling van hun intellectuele en analytische capaciteiten, interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden en hun toezeggingen om integriteit, zelfwerkzaamheid en levenslang leren.

Studenten werken zeer nauw samen met de faculteit, die allen hebben uitgebreide professionele ervaring in grote en kleine CPA bedrijven en bedrijven toe te voegen aan hun academische achtergronden. Kleine klassen, waarvan vele met minder dan 20, dat alle studenten zijn actieve deelnemers in elke klasse vergadering. Studenten vaak ontmoeten met professoren buiten de klas te bespreken concepten, voor hulp bij cv's of een interview vaardigheden, te identificeren en toe te passen voor stages en om hun carrière te plannen. Elke student zal één-op-één studie ervaringen als ze vullen ten minste een onafhankelijke studie, sluitstuk of eer project.

De meeste boekhoudkundige majors zijn betrokken bij buitenschoolse activiteiten zoals sport, clubs of part-time stages tijdens het schooljaar. Sommige hiervan zullen waarschijnlijk een sterk plaatselijk focus. De Redlands Accounting Society, waaraan alle majors behoren, brengt in een dozijn of meer luidsprekers per jaar. De Redlands Student Investment Fund, open voor alle studenten, beheert een deel van de Universiteit van de schenking, de presentatie en het maken van beslissingen over mogelijke investeringen. Sommige leerlingen bereiden belastingaangiften voor de lokale bewoners via onze VITA-programma; anderen vooruit financiële geletterdheid in de gemeenschap. Studenten worden aangemoedigd om vooruit te plannen, zodat ze in het buitenland kunnen studeren voor een semester.

Accounting is een veeleisende major. Veel van onze afgestudeerden volledige 150 college-eenheden en passeren de CPA-examen, een uitdagende, multi-part landelijk examen, kort na het afstuderen, en ga naar de professionele ervaring die nodig zijn om Certified Public Accountants geworden verkrijgen. Anderen krijgen professionele certificeringen zoals de CIA of de CMA. Om deze doelstellingen te voldoen, moeten de studenten worden gewijd aan het beheersen van een grote en steeds veranderende set van professionele normen, op hetzelfde moment als ze kern intellectuele, interpersoonlijke en morele vermogens te ontwikkelen.

De Major

De boekhoudkundige belangrijkste biedt de mogelijkheid om academische vaardigheden ontwikkeld in de Stichting Liberal Arts te bereiden op een specifieke professionele carrière uit te breiden. Accounting cursussen benadrukt kritische analyse, het oplossen van problemen, redeneren en communicatie. Internet onderzoek, schrijven en presentatievaardigheden worden ontwikkeld over het programma.

De boekhoudkundige belangrijkste dekt de financiële administratie voor externe rapportages, management accounting voor de interne beslissingen, auditing voor assurance-opdrachten en fiscale regelgeving voor de boekhouding. Afronding van de boekhoudkundige grote legt de basis voor het verkrijgen van professionele aanduidingen zoals Certified Public Accountant en Certified management Accountant. In aanvulling op het voorbereiden van studenten voor de toegang tot het accountantsberoep, de boekhoudkundige grote biedt ook een fundament voor het nastreven van een loopbaan in de financiële wereld, de investeringen, het beheer, de FBI en de wet.

Accounting wordt gepresenteerd als een proces van ontwikkeling en rapportage economische en financiële informatie voor een breed scala aan zakelijke, not-for-profit en overheidsinstanties. Het nut van de boekhoudkundige informatie is geïllustreerd en de interpretatie ervan wordt benadrukt.

Accounting cursussen begint meestal in het tweede jaar, maar anticipeert op de voltooiing van een aantal inleidende verwante veld cursussen. Studenten overweegt een boekhoudkundige grote moet een boekhoudkundige lid van de faculteit in het begin van hun carrière Redlands raadplegen, omdat de voltooiing van de grote vereist een zorgvuldige planning, vooral als een student van plan een semester in het buitenland. De optimale tijd voor een semester in het buitenland is in de loop van het tweede jaar. Potentiële overdracht studenten moeten als speciaal planning nodig kan zijn contact met een boekhoudkundige faculteit lid.

De Minor

Een minderjarige in de boekhouding kan een stichting voor een loopbaan in het algemeen het bedrijfsleven, investment management en financiering te verstrekken. Studenten die kiezen voor een minor in de boekhouding moet de volgende boekhoudkundige cursussen te voltooien: ACCT 210, 211, 220, 310, 315 en een extra boekhoudkundige cursus bij de 300 of de 400-niveau.

Bachelor of Science Eisen

Programma klassen kunnen worden genomen in de richting van de belangrijkste na afloop van inleidende veld cursussen met een 2,0 of hoger GPA in elke cursus. Studenten die grote verwachting een 2,7 of hoger cumulatieve GPA schaal 4,0 hebben. Transfer studenten wordt verwacht dat zij een 2,7 gemiddeld hebben van hun vorige scholen (s). Een 2,0 in elke voorwaarde natuurlijk is ook vereist. Natuurlijk vervangingen, indien verleend, vereisen schriftelijke toestemming van de programmadirecteur.

Inleidende verwant gebied Cursussen Merk op dat deze cursussen voldoen Liberal Arts Foundation eisen.

 • ECON 250 Grondslagen van de Micro-economie (SE)
 • ECON 251 Principes van Macro-economie (SE)
 • MATH 121 Calculus I (MS2)
  • Opmerking: MATH 121 is niet verplicht, maar wordt verwacht door de hoge kwaliteit graduate programma's in de boekhouding en het bedrijfsleven
 • PSYC 100, SOAN 100 of SOAN 102 aangeraden om HB eis te voldoen

Geavanceerde verwant gebied Requirements

 • ECON 200, MATH 111 of andere erkende cursus statistiek
 • BUS 421 Investeringen of bus 420 Corporate Finance
 • ECON 350 Intermediate Microeconomics of een ander individueel goedgekeurd geavanceerde economie natuurlijk. Extra geavanceerde economie cursussen zijn sterk aanbevolen.

Accounting Cursussen

 • ACCT 210 Principes van Financial Accounting en Reporting
 • ACCT 211 Financial Accounting Process
 • ACCT 220 Beginselen van Managerial Accounting
 • ACCT 240 Business Law
 • ACCT 310-320 Intermediate Accounting I, II
 • ACCT 315 Uitgebreid Managerial Accounting
 • ACCT 400-401 Financial Reporting Theory I, II
 • ACCT 410 Auditing
 • ACCT 411 Accounting Information Systems
 • ACCT 415 Tax Accounting
 • ACCT 421 gouvernementele en not-for-profit Accounting
 • ACCT 440 Financial en Business Reporting Analyse
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Redlands, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates