Bachelor In Acteren

The Lir National Academy of Dramatic Art at Trinity College Dublin.

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Acteren

The Lir National Academy of Dramatic Art at Trinity College Dublin.

At The Lir Academy zijn wij van mening dat de studenten het beste leren door te doen. Deze drie-jaar, full-time, intensieve graad zal elke student voorzien van alle training die nodig zijn om een ​​professionele acteur te worden door een reeks van vaardigheden op basis van cursussen. Adjunct-techniek, stem, beweging, en zang vormen de kern vakken aangeleerd en ingeoefend, terwijl de klassen in Dramaturgie en tekst analyse aan te vullen dit leerproces.

Met het oog op de beste praktijken van onze geassocieerde toneelschool emuleren (RADA) De cursus wordt gegeven in negen semesters (drie per jaar) en over drie jaar. Gezien de praktische aard van de cursus, en het voornaamste doel van de opleiding van het lichaam van de acteur als een instrument als de creatieve verbeelding, de intensiteit van de training voor de acteurs betekent dat een student kan verwachten dat in de klas voor ongeveer 35 uur per week en 36 weken per jaar. Extra inzet tijdens de productie modules zal ook nodig zijn.

Studenten moeten diepe fysieke, mentale en emotionele krachten te tonen met het oog uitgegroeid tot een acteur.

Aanslag

Alle modules in de eerste twee jaar van de cursus worden onderzocht door permanente evaluatie. Alle modules in het laatste jaar van de opleiding worden onderzocht door zowel permanente evaluatie en door de uiteindelijke publieke prestaties.

Wijze van levering

Alle modules worden gegeven door middel van praktische workshops, seminars en repetities.

Core / electieve curriculum

Aangezien dit een professionele training voor een bepaald beroep alle modules zijn verplicht. Echter, binnen elke module zijn er volop mogelijkheden voor individuele persoonlijke ontwikkeling met individuele begeleiding voorzien.

jaarlijkse instroom

Een minimum aantal van 12 en een maximum aantal van 16 studenten per jaar worden toegelaten. De Bachelor in Acting The Lir maakt geen deel uit van ras de CAO point. Studenten worden verwacht dat de minimale eisen voor toelatingsexamen Trinity College Dublin cursussen, echter uitzonderingen kunnen worden gemaakt op basis van de demonstratie van uitzonderlijke natuurlijke talent audities te hebben bereikt. Meer informatie over de inschrijving zijn te vinden door hier te klikken.

Van toepassing voor de Bachelor in de handelt of DE STICHTING DIPLOMA in acteren en theater, moet je eerst auditie datum kiezen waarop betaalt de administratiekosten en voert u het online sollicitatieformulier.

Let op: u wordt gevraagd om een ​​recente foto uploaden zodat PLEASE hebben het klaar VOORDAT de aanvraagprocedure. ALS JE NIET HET AANVRAAGFORMULIER in de eerste poging doen complete EN LOG uit uw computer, zult u niet in staat om terug te gaan om het - je zult je opnieuw beginnen

Cursusoverzicht

Jaar 1

In het eerste jaar van de opleiding de studenten drie verplichte modules als volgt te nemen:

 • Waarnemend en tekst 1
 • Studies stem 1
 • Movement Studies 1

Jaar 2

In het tweede jaar van de opleiding de studenten vier verplichte modules als volgt te nemen:

 • Waarnemend en tekst 2
 • Voice Studies 2
 • Beweging Studies 2
 • ensemble Production

Jaar 3

In het derde jaar van de opleiding de studenten 8 verplichte modules te nemen om 5 publieke theater producties en een korte film onder leiding van professionele regisseurs en vormgevers bevatten. Professionele ontwikkeling klassen en een auditie showcase zal deel uitmaken van de resterende twee modules. Deze zijn niet onderzocht, maar zijn erop gericht om de kloof tussen de opleiding van de LIR Academy en de wereld professionele theater, film, radio en televisie-drama te overbruggen.

Public Productions

In hun derde jaar, zullen de studenten in een reeks van spelen (van de klassieke en moderne repertoires), geregisseerd door professionele bestuurders, met inbegrip van de artistiek directeur worden uitgebracht. De lessen zullen worden in de vorm van de repetities voor een minimum van 30 uur per week en een kopie van de werkomgeving van een professioneel theater. Ondersteuning in de vorm van individuele begeleiding op een diagnostische basis in stem en beweging zal worden verstrekt. Studenten zullen repeteren voor vier weken, gevolgd door een get-in periode van technische en generale repetities, en tussen de 7-9 publieke optredens waaraan bestuurders, agenten en het publiek wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn. Individuele feedback van de directeur en het hoofd van acteren, stem en beweging, of hun aangestelden zal volgen in de zesde week van elke term. Studenten zullen presteren in 6 producties in de loop van het laatste jaar (2 per semester). Eén van deze producties zal een korte film schot op de set en de locatie dat een openbare showcase zal ontvangen.

Core Skills and Career Voorbereiding

Gedurende het laatste jaar, zal lessen plaats die studenten in staat stelt om door te gaan naar de belangrijkste vaardigheden van de stem en beweging de praktijk hen te helpen ondersteunen door middel van de ontberingen en de eisen van de productie-modules. Verdere lessen om leerlingen voor te bereiden op een professioneel werkende leven (met inbegrip van de voorbereiding van de show haspels, CV's, audities enz.) Zullen worden opgenomen. De lessen zullen ingaan op de waarnemend & Tekst modules van het jaar twee in verband met de beroepspraktijk (zoals waarnemend voor Screen & Microfoon).

Audition Showcase

Tegen het einde van het academiejaar studenten voorbereiden en repeteren met een professionele regisseur een showcase van scènes uit een reeks van dramatische teksten en / of liedjes voor publieke presentatie voor een publiek van agenten, artistiek leiders, casting directors en producenten.

Toelatingseisen

 • Kandidaten moeten volledige fluency hebben in het Engels
 • De minimumleeftijd voor toelating is 17
 • Studenten worden verwacht dat de minimale eisen voor toelatingsexamen Trinity College Dublin cursussen, echter uitzonderingen kunnen worden gemaakt op basis van de demonstratie van uitzonderlijke natuurlijke talent audities te hebben bereikt.

gratis Vergoedingen

Collegegeld voor EU-studenten die nog niet eerder hebben gestudeerd op universitair niveau worden betaald door de Ierse schatkist. De student betaalt een Student contributie; € 3000, een sportcentrum Levy; € 120 en een heffing USI; € 8 (2016/17) per jaar.

Als een student is een subsidie ​​Local Authority, zal de Student Services worden betaald door de lokale overheid. Het Sportcentrum en USI heffing moet worden betaald door alle studenten.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
19,823 EUR
Locations
Ierland - Dublin, County Dublin
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Ierland - Dublin, County Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Niet-EU-kosten per jaar. Als een EU-student komt niet in aanmerking voor vrije vergoedingen, de totale kosten is € 9678 (2016/17) per jaar.