Bachelor In Animatie

Budapest Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Animatie

Budapest Metropolitan University

Animatie is een oneindig divers genre van de film kunst met de meest interculturele mogelijkheden van onze tijd. Van cartoons om speciale effecten, van computer games tot online-interface, van kunstfilms tot commercials, het biedt voldoende ruimte om uw creativiteit te verbeteren.

Terwijl het leren van de fundamenten van het vak, onze studenten ervaren klassieke teken- en poppenanimatie en, als een zeldzaamheid, ze hebben ook de mogelijkheid om te werken met 35 mm film. Het verwerven van de nodige co-artistiek fundamenten zal hen in staat stellen om geanimeerde creaties met complexe technische behoeften individueel ontwikkelen. Uitstekende professoren, een inspirerende intellectuele gemeenschap, en een up-to-date en stabiele technische achtergrond bieden onze afgestudeerden met de mogelijkheid om de beste kwaliteiten en talent naar boven te halen.

Dit programma is ontworpen voor u:

... Als u wilt uw creaties animeren, en zijn geïnteresseerd in tekenen, boetseren, ritmes en bewegingen. Als u hulp met het leren hoe je verschillende computer software gebruiken en ook, als je al in digitaal ontwerp ervaring nodig.

Kernvakken:

Animation Design (dramaturgie, productie en character design, film-compositing, regisseren), Tekenen en Puppet Animation, 2D- en 3D-animatie, Modelling, Effecten, Typografie, Camerawerk, Editing, Creative muziek en geluid, bewegend beeld en animatie Geschiedenis, Production Studies , Klassieke Studio Seminar

Kwalificatie zoals vermeld in het diploma:

Animatie Ontwerper "Wat de vorm van de klassen, de leerkrachten en de onderwerpen, het deed me aan te trekken en kreeg ik geïnteresseerd in de animatie wereld. Tijdens mijn ervaring had ik de kans om mijn mogelijkheden te maximaliseren en vinden wat ik in staat ben. Ik vind lezingen en seminars zeer interessant en goed gericht op wat de studenten moeten kennen, in het algemeen, om te kunnen creëren, proces en de afwerking een idee. In het algemeen zijn leraren hebben grote sterke en zwakke punten ook tijdens het leerproces van de studenten. Hoewel behulpzaamheid, duwen en aanmoediging om te creëren en kennis op de velden wordt onderwezen zijn, zeker, de kwaliteiten van dit programma. 'Rafa Yagüe, student van ons Animation BA programma uit Spanje "Animatie is een fantastische kans voor creatieve mensen om de ervaring vreugde van de schepping en om het te delen met anderen. We wachten geopend, nieuwsgierige jonge mensen die we kunnen helpen bij het vinden van hun eigen weg en stemmen, want er is talent in iedereen. Bij onze belangrijkste zal het spoedig blijken wat er bedoeld wordt voor u, in welke dingen je bent de beste in. Dit is de plek voor u als u zich aangetrokken tot pop of 3D-animatie, als je geïnteresseerd bent in het sturen of gewoon in de animatie geheel zijn. "Éva M. Tóth DLA, PhD, habil College Professor, Balázs Béla Award-winnende Animation Film Director

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
3,000 EUR
Information
Deadline
Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per semester, voor niet-EU-studenten