Bachelor in Arts Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Arts Management

Arts organisaties gemeenschappen leven komen - van symfonieën tot jazz bands, theaters te beeldentuinen, musea tot gemeenschap kunstcentra, de openbare radio naar festivals. Al die activiteit wordt mogelijk gemaakt door kunst managers.

Arts management kan een spannende, vervullen carrière voor iemand die graag dicht bij de kunst en kunstenaars te zijn en wil werken achter de schermen om de kunst gebeuren. Arts managers werken achter de schermen om de kunst en het publiek samen te brengen - het werven van fondsen, marketing, het organiseren van vrijwilligers en het faciliteren van de programma's.

Bij UW-Green Bay, Arts Management is zowel een grote en een kleine. Veel studenten koppelen de Arts Management majeur of mineur met studies in de muziek, studio kunst, theater, dans, galerie en museum praktijken, Engels, of geschiedenis.

Wij zijn van mening dat succesvolle arts managers zijn even bedreven in de kunst en de administratie - en wij geloven ook dat de kunsten zijn een unieke industrie en hebben het management uitdagingen die niet zijn gevonden in andere soorten bedrijven. Uw studies, die onder Arts Management kernvakken samen met opleidingen in de kunsten, not-for-profit management en business. Een stage of andere praktische, real-life ervaring is een belangrijk onderdeel van de ervaring.

Wie moet een Arts Management Major?

Arts Management is een ideale grote of minor voor studenten die willen worden rond de kunsten, maar zijn niet noodzakelijk geïnteresseerd in een artiest of performer. Het is ook een goede keuze voor diegenen die zich voorbereiden op de artistieke carrière en je wilt wat training in de "zakelijke kant" van de kunsten hebben, zodat ze hun eigen loopbaan kunnen beheren, begrijpen de organisaties die kunstenaars te huren, of zelfs bereid zijn om aanvaarden administratieve banen tussen artistieke optredens.

We gebruiken de term "Arts Management" zeer ruim. Studenten in de Arts Management Program kunnen worden hoofdvak of minoring in andere kunstdisciplines zoals studio kunst, muziek of theater, maar de studenten met als hoofdvak in het Engels, geschiedenis, communicatie, business en economie hebben ook minored of dubbel-afstudeerde in kunst management. Veel Arts Management majors kiezen om minderjarige in een artistieke discipline, maar Communications, Engels, Humanistiek, en vele andere programma's kunnen goed koppelen met kunst management.

Laatst bijgewerkt op jan 2015

Over de school

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive int ... Lees meer

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive internship opportunities; get a job that pays in multiple ways as a student employee on campus; have fun with like-minded people by joining one of our 100+ clubs and organizations; make the most of your college years living on campus; become a leader through student government; better your world with community service; and see more of it via our many opportunities to study and travel around the globe. Lees Minder