Bachelor in auditing en management control

Institut Africain de Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in auditing en management control

Institut Africain de Management

Deze Bachelor Audit and Management Control biedt schrijfvaardigheid, relationele en technische expertise voor de implementatie van financiële audits, ontwerp dashboards, en de betrekkingen met de aandeelhouders. Dit programma waarvan de uitvoering gehoorzaamt aan de LMD-systeem en het ISO-programma ontwerp methodologische repository 9001 versie 2008 is alleen of in joint-diploma met Bachelor UQAC beschikbaar. Originaliteit, samenhang en pedagogische structuur hebben verdiend accreditatie Afrikaanse en Malagasi Raad van Hoger Onderwijs (Cames) en het centrum van uitmuntendheid van de UEMOA.

EG AANGEBODEN DIT PROGRAMMA

Opleiding om de uitdagingen van vandaag en morgen te voldoen In de huidige economische en regelgevende omgeving, de verwachtingen ten aanzien van het bedrijf van auditing en management control managers worden steeds sterker. Uw vaardigheden zullen een garantie voor de kwaliteit van uw werk.

Dit programma biedt mogelijkheden om beter te voldoen aan de eisen van de markt op het gebied van transparantie, leesbaarheid van de jaarrekening, het comfort in de interne controle ...

Onze tekenen eerst een methodologische kennis te ontwikkelen en vervolgens te stellen een toepassing van deze vaardigheden om verschillende zakelijke functies en sectoren.

License Program

Het vindt plaats op zes semesters, met inbegrip van de eerste vijf semesters vertegenwoordigen kernvakken. De zesde semester is de concentratie of specialisme waarin de student moet kiezen. Vóór het verkrijgen van de vergunning (Bachelor in Business Administration in deze specialiteit), voorbij de validatie van de lessen van de student units, ondersteuning moeten presenteren en begeleid een succesvol project op basis van het werk onder toezicht van de Audit and Control management.

Deze bacheloropleiding Audit and Management Control biedt de vaardigheden die nodig zijn voor het maken van beslissingen op basis van een grondige analyse van de jaarrekening van een organisatie en de controle van adequate instrumenten voor de evaluatie van het functioneren en de prestaties van een management service.

Begeleiden de studenten in hun professionele ontwikkeling, terwijl het ontwikkelen van hun manager en ondernemer vaardigheden, zodat ze de Afrikaanse bedrijfsleven en de boekhoudkundige en financiële omgeving te begrijpen.

In aanvulling, om te passen in de professionele wereld tijdens de voorbereiding van de student om deze vaardigheden en kennis toe te passen op transacties veeleisende nauwkeurigheid, precisie, organisatie en interpersoonlijke vaardigheden te oefenen.

Onderwijs in Bachelor Audit and Management Control geeft de sleutels tot de studenten om de besluitvorming en begeleiding beter te beheren.

De luisteraar is een examinator van de rekeningen en corporate management. In de overgrote meerderheid van de gevallen en vragen van de wet, is het buiten het bedrijf en een lid van een accountantskantoor waarvan het doel is om de toestand van de bedrijven die zij sponsoren onderzoeken. Het doel is om een ​​nauwkeurige diagnose en management accounting entiteit op te richten: verkoop, personeel, cash flow management, organisatorische klimaat.

Het management controller, ook wel bekend als verantwoordelijk voor het beheer, oefent een permanente controle op de begrotingen van de onderneming, de ontwikkeling van de begroting en de uitvoering van procedures voor een optimale benutting van resources. Het is een onmisbare schakel in het bedrijf in de controle van de dagelijkse operaties. Het management controller heeft een rol van co-piloot, en moet helpen kaderleden van het bedrijf bereiken van hun zakelijke doelstellingen

SUBSIDIABILITEIT

  • Baccalaureaat
  • Aanvraagformulier
  • Test BSAT
  • Toelating Interview

TALEN

  • Engels
  • Japanse
  • Chinees
  • Fulani en Mandinka bedrijf
Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Senegal - Dakar, Dakar Region
Startdatum : Feb. 2019, Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
Senegal - Dakar, Dakar Region
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan