Bachelor in Automotive Engineering

Okan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Automotive Engineering

Okan University

Okan University, Één van de meest vooraanstaande en onderscheiden foundation universiteiten in Turkije, is de thuisbasis van een divers undergraduate en graduate student lichaam van 14.000. Momenteel, Okan University heeft studenten uit 43 verschillende landen. Het biedt meer dan 138 undergraduate en graduate-programma's. De universiteit bestaat uit zes faculteiten, twee toegepaste wetenschappen scholen en drie graduate schools. De universiteit biedt ook een verscheidenheid aan tweejarige associate degree programma's die overeenkomen met de in-demand beroepsonderwijs kansen.

Okan University is gevestigd in Istanbul, de enige stad die de twee continenten, Europa en Azië omspant. Naast de belangrijkste campus op het Aziatische deel van Istanbul, met zijn moderne faculteitsgebouwen, woonplaats zalen en sociale voorzieningen, Okan University heeft drie andere campussen in centrale locaties op zowel Europese en Aziatische kanten van de stad.

De nieuwe wereldwijde business tijdperk van grenzeloze relaties vraagt ​​om een ​​nieuwe reeks van technische competenties. Okan Universiteit Automotive Engineering Undergraduate Program, Die haar programma dienovereenkomstig herzien, biedt een rijke selectie van concentratiegebieden om de unieke carrière behoeften van onze studenten te ontmoeten. Onze wereld-klasse faculteit leden met verschillende achtergronden zorgen voor een evenwicht tussen theorie en praktijk bij de uitvoering van het curriculum.

Wij hechten grote nadruk op het ontwikkelen "Leren leren" vaardigheden van onze studenten om ze uit te rusten met de mogelijkheid om concurrerend te blijven in hun carrière. Strategische, innovatieve systemen en kritisch denken regelingen zijn essentiële onderdelen van ons curriculum, het verstrekken van brede leidinggevende competenties, alsmede de benodigde gereedschappen, technieken en middelen voor onze studenten om te slagen in de globale wereld van techniek en aanverwante zaken. Deze aspecten variëren van de werking van de automotor externe aspecten als aërodynamica van voertuigen en van de eigenschappen van de gebruikte auto's tot transport analyseren materialen. De theoretische grondslagen van de industriële praktijk en praktische toepassingen van de theorie van mechanica, dynamica, verbranding, aerodynamica, etc. worden gepresenteerd in een evenwichtige wijze. Vertegenwoordigers van de industrie zal zo worden uitgenodigd als gastsprekers op seminars over de huidige stand van zaken en trends geven in de automotive sector.

De afgestudeerden van het programma zal worden begiftigd met een diepgaand begrip van de auto als een technisch systeem als geheel. Deze afgestudeerden, die door middel van een aanvullende en gerichte training gegaan, zijn waarschijnlijk de belangrijkste posities in de industrie op de lange termijn te bezetten.

Wij willen onze studenten om te overwegen Okan University Automotive Engineering Undergraduate Program als een investering om een ​​concurrentievoordeel professionele rand te krijgen en te genieten van een succesvolle carrière leven. Onze 's avonds en in het weekend lessen zijn ontworpen om tijd beheer van een professionele leven, gecombineerd met graduate onderwijs te vergemakkelijken

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan