Bachelor in Banking en financial engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een ambitieus programma om te trainen in de bancaire en financiële engineering en het aanbieden van dubbele expertise in corporate finance en op de markt met een sterke internationale dimensie.

Dit programma waarvan de uitvoering gehoorzaamt aan de LMD-systeem en het ISO-programma ontwerp methodologische repository 9001 versie 2008 is alleen of in joint-diploma met Bachelor UQAC beschikbaar. Originaliteit, samenhang en pedagogische structuur hebben verdiend accreditatie Afrikaanse en Malagasi Raad van Hoger Onderwijs (Cames) en het centrum van uitmuntendheid van de UEMOA.

EG AANGEBODEN DIT PROGRAMMA

De huidige crisis heeft echter veranderd verwachtingen in termen van recruiters profielen; het beheersen van de financiële instrumenten en methoden voor diagnose en evaluatie, tonen de mogelijkheid om een ​​globale visie van de cliënt onderneming en kennis van de financiële sector hebben, hebben ook transversale competenties (technische en zakelijke) en zijn flexibel. Daarom moet de opleiding in financiële beroepen studenten met de vaardigheden uit te rusten om hen in staat stellen de verwachtingen van recruiters te voldoen en voldoen aan de economische uitdagingen van de financiële markten.

Onze tekenen eerst een methodologische kennis te ontwikkelen en vervolgens te stellen een toepassing van deze vaardigheden om verschillende zakelijke functies en sectoren.

PROFIEL IS VOOR DE LICENTIE?

Managers met een solide basis in het management en in staat om in te grijpen in de verschillende functies van een bepaald bedrijf. Afhankelijk van hun keuze laat rusten zich in de eerste ronde van de nieuwe multidisciplinaire vaardigheden in Financial Bank en engineering.

Licentie Programma:

Het vindt plaats op zes semesters, met inbegrip van de eerste vijf semesters vertegenwoordigen kernvakken. De zesde semester is de concentratie of specialisatie door de student gekozen. Vóór het verkrijgen van de vergunning (Bachelor in Business Administration in deze specialiteit), voorbij de validatie van de lessen van de student units, ondersteuning moeten presenteren en begeleid een succesvol project gebaseerd op het werk ingelijst in Banking and Financial Engineering .

SUBSIDIABILITEIT

• Bachelor • Aanvraagformulier • BSAT toelatingsproef • Onderhoud

TALEN

• Engels • Japans • Chinees • Fulani en Mandinka Zaken beheren van een portfolio van klanten, het analyseren van de activa en de inkomsten van de klant, informeren en adviseren van klanten op financiële beleggingen, zakelijk nieuws te analyseren, afstemmen op de situatie financiële klanten, onderhandelen over tarieven en transacties, Fitness grondonderzoek en verantwoording aan het management. Afgestudeerden in staat om het begrijpen van de Afrikaanse onderneming en haar economische en financiële omgeving te produceren. Voormalig operationeel afgestudeerden in staat om de groei van de onderneming Financière ondersteunen.

• Credit Analyst (bq) • Financial Analyst (bq) • hoofd van de Financial Service (bq) • Account Manager • Business Customer Portfolio Manager (gevestigd in -bq- vermogen) diensten • General Managers • Verantwoordelijk backoffice (bq) • DAF assistent in het MKB

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

Founded in 1996, the African Institute of Management (Institute Africain de Management) is one of the leading West African private business schools. Set in Dakar, the capital of Senegal, IAM is set in ... Lees meer

Founded in 1996, the African Institute of Management (Institute Africain de Management) is one of the leading West African private business schools. Set in Dakar, the capital of Senegal, IAM is set in a unique and life changing learning environment. Over 2,000 students from 28 countries from all over the world populate IAM’s campus ensuring that you will get to meet friends from all over the world, and will broaden your horizons to different cultural, professional and educational perspectives. Lees Minder