Bachelor in bedrijfskunde in het internationale bedrijfsleven (bba)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in bedrijfskunde in het internationale bedrijfsleven (bba)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Educatieve en professionele doelstellingen

De opleiding in International Business, of DIB zoals wij het noemen, is ontworpen om te voldoen aan de eisen van internationaal georiënteerde kleine en middelgrote ondernemingen en wordt volledig in het Engels uitgevoerd. Het programma is bedoeld voor zowel Finse als internationale studenten die op zoek zijn naar interessante loopbaantrajecten in innovatieve internationale zaken, verkoop en marketing, management of ondernemerschap.

Door de nadruk te leggen op interactie in een multiculturele leeromgeving, die initiatief, interactie en innovatie stimuleert, zal het vermogen van afgestudeerden groeien om de verschillen tussen nationale, organisatie- en beroepsculturen te beoordelen.

Je leert door deel te nemen aan lezingen en discussies, groepswerk te doen, presentaties te houden, deel te nemen aan verschillende projecten en casestudy's en bedrijven te bezoeken. Veel van de cursussen worden gegeven in samenwerking met gastdocenten van buitenlandse partneruniversiteiten. De nauwe samenwerking met het beroepsleven maakt het mogelijk om de theorie die je hebt geleerd tijdens de les in de praktijk te brengen. Praktische training die deel uitmaakt van studies, stelt u in staat om al tijdens uw studie te netwerken met het beroepsleven in Finland en het buitenland.

Inhoud bestuderen

De opleiding in International Business richt zich op het ontwikkelen van verschillende vaardigheden die nodig zijn op het gebied van innovatieve internationale bedrijven die studenten de mogelijkheid bieden om in een internationale omgeving te werken. U leert hoe u internationale verkoop- en marketingplannen opstelt en hoe u deze kunt implementeren, coördineren en controleren. De kennis van het creëren, ontwikkelen en onderhouden van winstgevende klantenrelaties zal uw waarde op de arbeidsmarkt vergroten.

Het programma omvat ook internationaal marketingbeheer, waarmee u analyses, internationale marktonderzoeken kunt uitvoeren en strategieën voor markttoetreding kunt formuleren. Cursussen in IT, HRM, management en accounting vormen een belangrijk onderdeel van de opleiding en zullen uw begrip in bedrijfsadministratie verdiepen. De afgestudeerden hanteren een aanpak die is gebaseerd op vraag en gebruikersgerichte innovativiteit die het mogelijk maken om in projecttaken te werken met een initiatiefgerichte en ontwikkelingsbenadering.

De 3,5 jaar studie bestaat uit basisstudies, professionele studies, praktische training, vrije keuzestudies en de bachelorscriptie. Leeromgeving omvat ook e-learningelementen. Studies omvatten cursussen in verkoop en marketing, internationale zaken, onderhandelingsvaardigheden, ondernemerschap, management, talen en computergebruik. Praktische training wordt uitgevoerd tijdens de herfst termijn van het derde jaar, hetzij in Finland of in het buitenland, op het gebied van internationaal zakendoen.

De speciale behoeften van studenten kunnen in hun persoonlijke studieplan in overweging worden genomen.

Internationalisering

Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan een studentenuitwisselingsperiode in een van de partnerinstellingen en ook om een ​​praktische trainingsperiode in het buitenland te volgen.

Studenten krijgen ook de mogelijkheid om een ​​aanvraag in te dienen bij een Double Degree-programma aan de partneruniversiteit. In het programma Double Degree besteden studenten een deel van hun studie aan een partnerinstelling en ontvangen ze een diplomadiploma van beide instellingen voor hoger onderwijs zodra ze zijn afgestudeerd aan Oulu UAS.

Veelzijdige mogelijkheden bij Oamk LAB's

Oamk LAB's zijn unieke trainings- en ontwikkelingsprogramma's beschikbaar voor studenten van Oulu UAS. Het leren is gebaseerd op het studeren en werken in interdisciplinaire projecten, gericht op de ontwikkeling van producten, diensten en start-ups. Studies zijn bedoeld voor derde- of vierdejaarsstudenten en hebben een aparte aanmeldingsperiode. Er zijn drie LAB-opties beschikbaar:

Oulu Game LAB - richt zich op het creëren van multidisciplinaire teams om prototypes, producten en start-ups te bouwen die zich richten op de wereldwijde gamesindustrie.

DevLAB - op de voorjaar 2016 focussen we op de gezondheids- / welzijns- en energie / milieu-industrie en op de herfst 2016 groene duurzaamheid en natuurlijke hulpbronnen.

EduLAB - richt zich op de wereldwijde onderwijstechnologie-industrie.

Kwalificatie

Na zijn afstuderen heeft de student een bachelor in Business Administration (BBA), Tradenomi amk in het Fins. Het diploma geeft de kwalificatie om te solliciteren op banen en functies waarvoor een academische graad vereist is. Bachelor's degree maakt het ook mogelijk afgestudeerden om door te gaan naar masterstudies.

Carrièremogelijkheden

Het programma staat veelzijdige carrièremogelijkheden zowel in Finland als internationaal. Meestal zijn de afgestudeerden hun loopbaan in de gebieden, zoals internationale sales en marketing, klantenservice, sales en office opdrachten, personeelsadministratie, financiën, marketing ontwerp en de uitvoering of de internationale handel import en export. Uw titel kan een van de volgende zijn:

  • Account Manager
  • Marketingmanagers en assistentie
  • Marketing Coördinator
  • Klanten service agent
  • Verkoopmanager en onderhandelaar
  • Inkoopmanager
  • Ondernemer
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
42 maanden
Voltijd
Price
Prijs
8,000 EUR
8000 EUR per academiejaar
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Application period: 9-23 Jan.
Locations
Finland - Oulu
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application period: 9-23 Jan.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Finland - Oulu
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application period: 9-23 Jan.
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Oulu UAS offers good opportunities for business life

My day at Oulu UAS: International business