Lees de Officiële Beschrijving

Zoals informatietechnologie naar business processen te standaardiseren, menselijk kapitaal wordt een van de belangrijkste middelen van een organisatie. Steeds veranderende industriële en commerciële werkplek wetten en de internationalisering en globalisering van het bedrijfsleven hebben betekend dat Human Resource Management is uitgegroeid tot een cruciale strategische dimensie binnen alle organisaties.

De BBA in Human Resource Management bereidt studenten voor op zowel strategisch als operationeel bijdragen aan een organisatie ontwikkeling van haar medewerkers. Studenten in het programma zal bestuderen Strategic Staffing, Compensation and Benefits, Employee en Arbeidsverhoudingen, Integrated Human Resource Development Systems en Decision Support Processen.

Voordelen

Afgestudeerden met een Bachelor of Business Administration in Human Resource Management in staat zal zijn om de verschillende methoden en technieken van toepassing zijn op het gebruik van het menselijk talent, met name de meest waardevolle bezit van de organisatie te optimaliseren. Studenten zullen worden bereid met zowel praktische en theoretische vaardigheden om een ​​van de meest diverse en cruciale disciplines van de eenentwintigste eeuw in te voeren.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 12 andere vakken van Canadian University Dubai »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
64,865 AED
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019