Bachelor In Beheer Van Noodsituaties En Business Continuity

Metropolitan College of New York

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Beheer Van Noodsituaties En Business Continuity

Metropolitan College of New York

Bachelor in Emergency Management en Business Continuity

De Bachelor of Arts graad in Emergency Management en Business Continuity (EMBC) is ontworpen om studenten voor spannende carrières bereiden in twee sectoren:

  • Emergency Management - de discipline van het effectief coördineren beschikbare middelen in de planning voor, het reageren op, herstellende van, en het inperken van de bedreiging als gevolg van de crisis. En / OF-
  • Business Continuity - de praktijk van de planning, om het verlies van het leven, eigendom, merk en klant goede wil, operationele capaciteit, het marktaandeel, en de geloofwaardigheid van het management te beperken, na de impact van een natuurlijke, door de mens veroorzaakte, of technologische ramp.

Deze opleiding zal voldoen aan de professionele behoeften ontwikkeling van individuen die graag hun bestaande carrière verder te ontwikkelen of nieuwe carrière na te streven binnen de binnenlandse veiligheid, beheer van noodsituaties, business continuity, ramp recovery, project management, en het internationale humanitaire noodhulp. De EMBC graad is ontworpen om de behoeften van de personen die een carrière verandering die momenteel geen een diploma te voldoen; en voor de middelbare school afgestudeerden op zoek naar deze groeiende nieuwe industrie in te voeren.

Voor diegenen die een loopbaan als first responders, de EMBC graad bieden de 60 uren krediet nodig is voor toelating tot de NYPD Police Academy of de FDNY Fire Academy.

Met een faculteit bestaat uit werkende professionals in het veld Emergency Management onze studenten leren van de best practices van leiders die omgaan met rampen op een dagelijkse basis.

Dit programma is afgestemd op de studenten te voorzien van fundamentele algemene opleidingen en een brede spreiding over uitgebreide Emergency Management en Business Continuity, wat kan leiden tot private of publieke sector de werkgelegenheid. Deze brede aanpak, in combinatie met de constructieve actie, on-site certificering cursussen, stages, en de deelname aan grootschalige stadsbrede Emergency Management oefeningen, maken ons de beste keuze voor een fundamentele graad die kan je letterlijk overal mee naartoe nemen!

Carrièremogelijkheden

De effecten van de recente terreur aanslagen en natuurrampen die ons land hebben geteisterd zijn deuren voor Emergency Management en Business Continuity professionele loopbaan geopend door zowel de publieke en particuliere organisaties. Emergency Management en Business Continuity degrees bieden nu mogelijkheden in diverse en goed betaalde carrière-velden met een gunstig verwachte toekomstige groei van de werkgelegenheid. Er zijn enorme kansen in de openbare dienst op alle niveaus van de overheid en in een verscheidenheid aan sectoren, waaronder onderwijs, gezondheidszorg, energie, onderzoek, en het particuliere bedrijfsleven.

Maatschappelijke verwachtingen en de vraag van het publiek hebben organisaties welwillend bereid om te besteden aan Emergency Management en Business Continuity experts gemaakt. Als gevolg hiervan, het Bureau of Labor Statistics verwacht Emergency Management werkgelegenheid groeien met 22 procent tussen 2008 en 2018. De algemene baan vooruitzichten voor Business Continuity Planner carrières zijn positief sinds 2004. O * groei Netto projecten baan voor Business Continuity professioneel te groeien tussen de 10 procent - 19 procent door middel van 2020 toevoegen van ongeveer 327, 200 banen.

BA in Emergency Management en Business Continuity verzekert u dat uw curriculum is ontworpen om u voor te bereiden op een spannende ontdekkingsreis naar een groeiende nieuwe grens. Deze opleiding zal voldoen aan de professionele behoeften ontwikkeling van individuen die graag hun bestaande loopbaan nieuwe carrière verder te ontwikkelen of voort te zetten in deze knelpuntberoepen.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates