Bachelor in brieven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

O Literatuur Course - Portugees het FSLF heeft als leidraad de versterking van de identiteit van de cursus, het bevorderen van de integrale vorming van de student en de opleiding op de beroepspraktijk, het stimuleren van permanente educatie en het gezamenlijke actie voor de ontwikkeling van de samenleving. Ingevoegd in een context van diepgaande veranderingen in de werkende wereld, waar kennis wordt een bepalende factor van de productie en de sociale integratie.

De brieven van natuurlijk - de Portugese FSLF reageert op nieuwe taken en uitdagingen toegeschreven aan onderwijsinstellingen in de ontwikkeling van mensen en de samenleving als een essentieel element om de noodzakelijke veranderingen op sociaal gebied als wetenschap en technologie te promoten. Professional Letters kan fungeren als leraar, tekstuele Wettelijke en andere gebieden.

  • 04 jaar duurden
  • Nacht en dag

ARBEIDSMARKT

In een land met een hoge mate van analfabetisme, zijnde een Portugese leraar is om een ​​enorme markt kansen. Laaggeletterdheid is een andere factor. tekstuele interpretatie is een groot probleem voor de meeste Brazilianen, dus openbare en bijzondere scholen, voorbereidende cursussen en opleidingen investeren steeds meer in de lessen en de Portugese taal en tekstuele interpretatie.

De nieuwe technologieën van het onderwijs bracht een aantal nieuwe platforms, het bestellen van een dichter werkende professional letters, omdat de herziening van de teksten om het advies in de tekstuele ontwerpproces. Met de mogelijkheid van virtuele publicaties is het aantal uitgevers, die een groeiende vraag naar gekwalificeerde professionals is nodig om de spelling en grammatica beoordeling uit te voeren toe. De internationalisering proces is een andere belangrijke factor, want het bracht toegenomen belangstelling van buitenlandse immigranten en de Portugese, een van de meest gesproken in de wereld.

Tijdens zijn studie in St. Louis, sinds de eerste helft is het mogelijk om ervaring op te accumuleren door middel van betaalde stages met subsidies tussen de R $ 300 en R $ 724,00, aangeboden door de instelling en aangesloten bedrijven door middel van het podium midden. Na het voltooien van de afgestudeerde aanvangssalarissen hoger zijn dan de R $ 1.500. Gedurende de carrière gemiddelde salaris van meer dan R $ 6.000. Het bestuderen in St. Louis is van te voren uw tijd en streven naar een toekomst van vele successen.

SALARIS maandgemiddelde RANGE

Aanvankelijk R $ 1.500,00 Volledige R $ 6.000,00

EXPERTISE

Laat de taal als een bondgenoot en partner is dagelijks privilege voor de Bachelor of Letters. Beroepsonderwijs in St. Louis kan de prestaties op verschillende gebieden, het onderwijs in de scholen van openbare of particuliere netwerk van primair en voortgezet onderwijs is de belangrijkste is.

Na het afstuderen kun je een afgestudeerde bij te wonen voor u om op te treden in het hoger onderwijs, het onderwijs lessen in verschillende cursussen en het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Het werk in de uitgeverij is een andere mogelijkheid, het analyseren en beoordelen van spelling en grammatica tekst. Er is ook de mogelijkheid van handelen in advies- en consulting, het schrijven van teksten of het uitvoeren van training processen. Het gebied is enorm, en de keuze is aan jou!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Lees Minder