Bachelor in business administration (BBA - management, toerisme)

Ilia State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in business administration (BBA - management, toerisme)

Ilia State University

Waarom Business Administration Bachelor Program aan Ilia State University kiezen?

  • Ilia State University School of Business is No 1 studie bestemming van Georgian eerstejaars sinds 2015
  • Stagemogelijkheden in diverse overheidsinstanties en particuliere ondernemingen
  • Afgestudeerden zijn vertrouwd met de belangrijkste theorieën en concepten, evenals moderne managementmethoden en praktische aspecten van het management om de problemen van de 21e eeuw op te lossen
  • Ilia State University biedt moderne faciliteiten, uitstekende bibliotheek en het bruisende studentenleven
  • Onze studenten hebben een kans om de uitwisseling semester door te brengen in meer dan 30 Europese universiteiten binnen Erasmus + programma.

Beschrijving:

De bacheloropleiding in Business Administration aan Ilia State University is ontworpen voor internationale studenten die diploma te halen om te concurreren voor de banen van vandaag en morgen door het bouwen van een uitgebreide basis van kennis. Deze belangrijke bereidt professionals voor een verscheidenheid van posities in for-profit, non-profit en overheidsorganisaties wereldwijd. Het programma is gericht op business administration professionals uitgerust met up-to-date kennis en ondernemersvaardigheden in een bestuurlijke omgeving (management, toerisme) voor te bereiden. Het programma helpt haar studenten aan de bevoegdheid van de ontwikkeling in toepassing van business management tools, zakelijke communicatie een van hen, voor een effectieve prestaties in de moderne mondiale zakelijke omgeving.

Bachelorstudenten van Ilia State University Engels taalprogramma's krijgen de kans om de internationale betrekkingen als hun minor te bestuderen.

Internationale Betrekkingen minor heeft een interdisciplinaire aanpak en koppelingen met andere studierichtingen, zoals politieke wetenschappen, geschiedenis, economie en het internationale recht. Het programma behandelt de belangrijkste concepten, theorieën en methoden van onderzoek die relevant zijn voor de internationale betrekkingen. Het biedt studenten een interdisciplinaire kennis over de hedendaagse globale politiek, beleidsonderzoek en rust hen met de nodige onderzoek en analytische vaardigheden om moderne ontwikkelingen op nationaal, regionaal en internationaal niveau beter te begrijpen.

Programma Duur 8 semesters (240 studiepunten) en de afgestudeerden mogelijkheid om kleine specialisatie te verwerven, samen met de kern één. De structuur van het programma bestaat uit algemene module - 60 studiepunten, kern specialisatie (major) - 120 studiepunten, minor (Internationale Betrekkingen) - 60 studiepunten.

Academische graad: Bachelor of Business Administration in Management (BBA in Management) of Bachelor of Business Administration in Tourism (BBA in Toerisme)

Toelatingseisen:

  • Succesvolle afronding van het voortgezet (middelbare) school - Engels-taalvaardigheid

DEADLINES

  • Intake voor het voorjaar semester 2017 - 31 december 2016
  • Intake voor de herfst semester 2017 - 30 juni 2017

BEROEP OPEN NU

Voor meer informatie, bezoek ons ​​@ https://iliauni.edu.ge/en/international

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
3,000 USD
Collegegeld waiver toegepast
Locations
Georgiƫ - Tbilisi, Tbilisi
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Georgiƫ - Tbilisi, Tbilisi
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan