Bachelor in business administration (top-up)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus Beschrijving

Verbeter uw kennis van de wereld van het bedrijfsleven met onze populaire BA (Hons) Business Administration graad. Deze cursus biedt u een gedegen achtergrond in alle gebieden van de wereld van het bedrijfsleven.

Elk bedrijf wil om succesvol te zijn, en de toekomstige werkgevers zullen profiteren van uw commerciële inzicht, organisatorische nous en praktische managementvaardigheden. Dus geef je kans op een baan een boost, en meld je aan je profiel te verbeteren als een ondernemer.

De cursus behandelt de volgende gebieden: - Business Management - Finance - Human Resources - Business Analysis - Marketing

Wij leggen de nadruk op onderzoek en analyse door middel van projectmatig werken met externe organisaties. Daarnaast is er een 'lerende contract' module kunt u een gebied van onderzoek van uw keuze te ontwikkelen en produceren een proefschrift over. Je hebt ook mogelijkheden om je vaardigheden in informatie management, prioritering, en interpersoonlijke relaties te ontwikkelen.

Onderwijzen en beoordelen

De cursus wordt beoordeeld door middel van 50% onderzoek en 50% cursussen. Permanente evaluatie processen betekenen dat individuele en groepsopdrachten meetellen voor je eindcijfer, net als projecten en formele schriftelijke examens.

Naast het bijwonen van geprogrammeerde klassen, kunt u verwachten tussen de 15 en 20 uur per week te besteden buiten College uren op gericht lezen en te werken aan opdrachten.

Progressie Kansen

Naar aanleiding van de graad die u zich kan ontwikkelen tot postdoctorale studie.

Loopbaanontwikkeling

Deze cursus opent de deur naar een verscheidenheid aan interessante banen, in een scala van industrieën. Je zou kunnen werken in de private of publieke sector, gespecialiseerd in administratie, management, personeel, marketing of financiën. U kunt ervoor kiezen om het opzetten van uw eigen bedrijf, of deelnemen aan een afgestudeerde stagiair regeling met een nationale werkgever. Onze afgestudeerden zijn gegaan om al deze dingen te doen - en nog veel meer, naast.

Toelatingseisen

Aanvragers vereisen een stichting graad of HND in Business and Management, of soortgelijke, of voltooiing van de eerste twee jaar van een relevante Honours graad. Je moet ook een minimum van een Grade C in GCSE Engels hebben.

Volwassen studenten die niet voldoen aan deze formele toelatingseisen zijn van harte welkom om toe te passen, indien zij hun interesse in het vakgebied kunnen bewijzen.

Laatst bijgewerkt op jan 2015

Over de school

Located in Taunton the County Town of Somerset, in the heart of the South West, Somerset College offers an extensive range of Further and Higher Education courses as well as skills training in a warm, ... Lees meer

Located in Taunton the County Town of Somerset, in the heart of the South West, Somerset College offers an extensive range of Further and Higher Education courses as well as skills training in a warm, friendly and welcoming environment. Our success speaks for itself with fantastic achievements and great careers for our students. Lees Minder